Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaaa

chlopak mnie olewa

Polecane posty

Gość zlaaa

pocieszcie mnie

Gość zlaaa
nie widzielismy sie pare dni,wczoraj zamiast spotkac sie ze mna pil z kolegami,dzisiaj tylko przez chwile na uczelni sie widzielismy,potem od godziny 12.00mielismy wolne,tez dla mnie nie mial czasu

Gość askaaaaaa
wyluzuj laska, co Ty kolezanek nie masz ze tylko na chlopaka czekasz? rozpoaczal nowy rok i chce a wrecz wypada zeby z chlopakami sie integrowal, potem sobie odbijecie.

Gość zlaaa
moze przesadzam ale wkurza mnie to,wkurza i juz

No trochę źle zrobił...pijąc z nimi pokazał że oni są ważniejsi, ale też może chciał troche czasu spędzić z kumplami....

Gość zlaaa
przez jakies czas mam wrazenie ze wszystko jest wazniejsze niz ja,kumple, jego rodzina,kiedys codziennie pisal ze mni kocha a teraz juz nie,wspomina tylko czasem ze z checia by sie ze mna przesoal, na tym konczy sie okazywanie jego uczuc, aa i czasem mnie pocaluje

Gość tez go olej
najlepiej ciepłym moczem!

Gość zlaaa
nie mam okazji w najblizszym czasie:P

Gość zlaaa
ale czy dla kazdego faceta najwazniejsi sa koledzy?patrzac po znajomych to czesto odnosze takie wrazenie

niestety kochana oni zawsze wracaja jak bumerang , wydaje się ze juz po wszystkim a tu bumm i znowu kumple wiekszośc "nie wolnych"facetów lata za nimi jak pies za suką szkoda tylko ze to działa tylko w jedna stronę

Nie każdy taki jest...Ja na twoim miejscu bym zerwała z nim a on jeśl Cie kocha nie wytrzyma tej rozłaki zrozumie swój błąd i będzie chciał wrócić.

Gość zlaaa
mysle aby skonczyc ten zwiazek od jakiegos czasu,od kiedy on ma dla mnie mniej czasu czesciej mysle o bylym,mam chec do niego wrocic

Gość zlaaa
nawet nie raczydo mie na gg napisac,zaraz mnie szalk trafi,na dodatek wlasnie chyba dostalam okresu i mi sie ryczec chce,maskra :(

skoro myslisz o bylym to co cie trzyma przy tym? nie masz powodu zeby to dalej ciagnac, skoro on wybiera kolegow zamiast ciebie... a ty jeszcze latasz za nim... Daj mu zatesknic! Nie odzywaj sie do niego pierwsza... poczekaj na jego ruch! U mnie sie to sprawdzilo chociaz troszke byla inna sytuacja bo mnie chlopak olal calkowicie... a teraz z nim jestem;) heh jesli bedzie mu zalezalo to zrobi wszystko zeby nadal byc z toba;)

Gość zlaaa
dzeki za rade pzrepraszam za moje zalenie ale mam dosc,ide zaraz pod prysznic,potem czytac moja ulubiona ksiazke i spac,nie bede tracic dla kogos czasu gdy on go dla mnie nie ma

za jakis czas wszystko sie wyjasni tylko nie narzucaj sie mu, nie pisz juz do niego... glowa do gory;)