Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek po 50

Co myślicie o Polańaskim?

Polecane posty

Gość Janek po 50

Winny? Powinien odpowiadać?

Gość Purpuroffa Izska
Z checia bym mu popuscila szpary

Uprawiał seks z 13-latką - w dodatku się przyznał - to co ma nie być winny? Pedofil pierdolony. :( Powinien ponieść karę, bo wszyscy są równi wobec prawa. P.S. Do tych, co go tak bronią - a gdyby on uprawiał seks w Waszą nieletnią córką lub siostrą, też byście go bronili? :(

Gość Janek po 50
Ponoć teraz taki trend? Albo artyści mają inne prawa? A ci co go bronią to co?

Ponoć przeleciał 13-letnią Amerykankę. Zważyszy że ona dobrowolnie zgodziła się na seks, że Polański nigdy więcej takiego czynu się nie dopuścił, że wyraził skruchę oraz że incydent miał miejsce 31 lat temu, uważam że Stany Zjednoczone powinny zwolnić Polańskiego i pozwolić mu na powrót do Polski.

absolutnie zgadzam sie z tym A poważnie, to jakbyście poczytali to matka tej panny stręczyła ją rożnym reżyserom i producentom, bo myślała że w ten sposób zapewni córce karierę. A poza tym nie każda laska ma na czole wytatuowane ile ma lat. Jedna moja panna miała 27, a wszyscy ją zawsze za 20 brali. W druga stronę też tak mogło być. A z 15 to już nie przestępstwo. A odróżnij nad wiek rozwinięta i umalowaną 13 od 16. Nie uważam że jest bez winy ale należy spojrzeć ze wszystkich punktów widzenia ponadto on nie wiedział ile ma lat tak naprawde, bo mówiła ze jest starsza, matka ja napuszczała, zreszta sama kobieta po 30 latach udwoała sie od tych zeznan i przyznała ze do niczego ej nie zmuszał, dziewica juz tez nie była raczej jak t sie stało powiem tak dziewczyna miała zjebane dziecinstwo własnie przez chora matke, mam kilka kolezanek które sypiały zaczeły sypiac z facetami w wieku 12, 13, 14 lat i ze tak powiem nikt ich siła nie ciagnał, traumy tez nie maja'.. jasne jak spojrzec na to od strony normalnego rodzica to włos sie na głowie jezy nie zmienia to faktu ze jestem w szoku z powodu całej akcji z aresztowaniem

Gość Janek po 50
Myślicie, że powinien odpowiedzieć sądownie?

Degenerat, sodomita i zboczeniec pedofil absolutnie nie powinien wyjść na wolność ! Zboczeńców i dewiantów co śmią spółkować z pannami nieletnimi należałoby karać surowo poprzez sterylizację, roboty przymusowe a potem smażyć na krzesłach elektrycznych. Sejm powinien uchwalić ustawę, wg której dozwolone byłoby jedynie spółkowanie z paniami co skończyły 60 lat. Wtedy nie byłoby żadnych wątpliwości, czy dana panna aby jeszcze nie dojrzała płciowo, emocjonalnie i fizycznie. Nie byłoby tez negatywnych konsekwencji przypadkowej ciąży. Społeczeństwo ma prawo linczować różne kozły ofiarne ! Kiedyś linczowano czarownice, innowierców, sodomitów, pederastów, Żydów, kułaków, cinkciarzy i spekulantów. Teraz w cywilizowanej i demokratycznej Unii Europejskiej i USA niemoralne i niemodne jest linczowanie wyżej wymienionych osobników, toteż teraz linczujemy każdego kto ma myśli lubieżne skierowane do panien nieletnich, albo chociażby ich zdjęcia czy obrazki ohydnie obnażające narząda rodne i biusty - degeneratów ohydnych i plugawych PEDOFILI ! Gdyby podwyższono znacząco wiek od którego spółkowanie jest prawnie dozwolone, mielibyśmy wówczas znacznie większą grupę potencjalnych pedofilii do prześladowania. Społeczeństwo łatwiej mogłoby dać upust swojej potrzebie linczowania. Niech wpisują się tutaj osoby popierające ustanowienie minimalnego wieku na uprawianie seksu na 60 lat. Dziekuję, Bambi

No tak, 45-letni faceci bzykają nagminnie nastolatki. A czy taka ma 13, 15, czy 17 lat - kto to rozpozna? No nie mówcie, że nie da się takiej siksy (13 lat!) odróżnić od kobiety. :(

Czytałem że w Kostaryce takie przypadki są na porządku dziennym. Turyści przyjeżdżają, podrywają miejscowe dziewczyny wyglądające na 20 lat, a później trafiają do kostarykańskiego więzienia gdy okazuje się że to były nieletnie.

Gość Janek po 50
Kiedyś, przynajmniej w Polsce było to łatwe. Teraz dziewczyny dojrzewają szybciej i mają dostęp i fizyczny i społeczny do takich środków, że dziś dziewczyna 30 lat wygląda tak jak 30 lat temu 20 latka.

Mój stary nie potrafił ! Było to w roku 1931 podczas sianokosów - wcale nie byłam wtedy umalowana, ani jakoś bardzo wystrojona, a on zaciągnął mnie do stodoły, tam zrobił swoje a potem od razu mi się oświadczył, ja mu na to, że dobra, ale dopiero za 5 lat, a on wtedy zzieleniał, bo myślał, że za miesiąc ślub będzie. No i wzięliśmy ten ślub w 1936! A do stodoły to nieraz jeszcze chadzaliśmy. Potem to mu łeb sprałam, że uważał, że jestem taka stara baba. Całuski - Bambi

Kochaniutki, 31 lat temu to ja już wnuki do szkoły odprowadzałam ! Wtedy już mnie stary do stodoły nie ciągał, tylko za Karpielową się łobuz oglądał ! Ta ladacznica już wcześniej dwa małżeństwa rozbiła !

Gość Janek po 50
Bambi Ty jesteś m? czy k? :)

Gość Janek po 50
Sorry Bambi :)

Gość amnestia dla wszystkich
gwałcicieli, amnestia dla pedofilów, amnestia dla wszystkich którzy współżyją z dziewczętami poniżej 16 lat, niech zboczeńcy współżyją z dziewwczętami 9 cio lenimi , 11 sto letnimi, 6-cio letnimi, waszymi nastoletnimi córkami, i niech wy wszyscy im odpuszczacie błogosławcie te wsp ółżycia, niech zachodzą w ciąże, żebyście doświadczyli tych przyjemności, bo ci faceci to artyści, jak wsadżą swojego grubego człona w pochwy waszych nieletnich córek, za ich przyzwoleniem, a potem uciekną przed odpowiedzialnością, i po 30 stu latach odpuście ich winy za te niechciane przypadkowe ciąże , bo to przecierz artyści!! chowajcie bękartówtych artystów , a na pytania gdzie tatuś , ???!!!! nie wiem , zaszłam w cąże jak miałam 13 lat!!!!! wybaczcie tym tatusiom.......... a gdzie prawo za pedofilie w Polsce ? artystów nie obowjązuje. to dlaczego innych pedofilów skazujecie na długoletnie więzienia ?

Gość oj duraki duraki
żałosne te wasze wysiłki umysłowe

ciekawe czy jakby miala szesc lat i powiedzialaby,ze jest pelnoletnia to tez by ja zapial... na zdejciach wygladala wlasnie na 13 lat wiec on jej raczej nie uwierzyl,ze mowi prawde.No ale przeciez jak wyraza zgode...tylko,ze kiedy dziecko sie zgadza na seks i dochodzi do stosunku to jest traktowane jak gwalt,bo dziecko jest dzieckiem.Chyba powinien miec troche oleju w glowie.Pozatym zakrawa mi to na pedofilie:/

to niech sobie artysci prosza o dowody osobiste zanim przeleca jakas laske...a poza tym seks nawet z pietnastolatka jest karalny.W UK np surowo.Nie wazne,ze dizewczyna wyglada na 20.Wazne ile ma w dowodzie.I co z tego,ze jest artysta??Prawo jest prawem i artysta tez ma go przestrzegac.

Gość kropeczka biedroneczki
ja nie myśle:-p

Gość mikikim
a Ty Dany,nie za długi masz ten ogon z tyłu?

Gość Dajecie sobą manipulować...
Żyd, reżyser, znany, wpływowy - dzięki temu można podać tysiąc powodów na usprawiedliwienie swoich czynów itd. mam nadzieję, że wiecie, o co mi chodzi. Tak będzie niedługo z chipam-i w ludzkim ciele - wmówią nam, że to dla naszego dobra :)

Gość dyziek
i to mi się podoba w amerykańskim wymiarze sprawiedliwości że nie ma tam świętych krów, wielki artysta czy mistrz świata beknie tak samo jak każdy inny a u nas od to razu oburzenie że przecież wielkim reżyserem jest albo przecież to medalistka czy słynny bokser, że już nie wspomnę o aferzystach których procesy wleką się po kilkanaście lat

Gość malablond
pedofil i tyle.

Gość Karinaaaaaa
A wiecie co ja myslę...a to Wam powiem.....ok...wszyscy powinni byc równi wobec prawa...i jak powinien poniesc konsekwencje swojego czynu....ale ja mam pytanie?co 13 latka robiła na sesji zdjęciowej sama??????????sama?????????u obcego faceta sama???no haloo???matka chciała, żeby dziecko kariere zrobiło tak?szybciej niz inne dzieci...to zrobiła:)wszyscy o niej mówili:)))

malablond, jak tobie jakaś zaradna mamuśka podesłałaby córeczkę co wyglądałyby na 16-tke, i posunąłbyś ją. następnie oskarżyliby cię o gwałt którego nie było i groziłoby ci 50 lat pierdla. co byś zrobił? też byłbyś pedofilem?