Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek po 50

Co myślicie o Polańaskim?

Polecane posty

Gość Janek po 50
Zbyt duża różnica wieku, zwłaszcza w tym dolnym przedziale zawsze rodzi problemy.

Gość gelaaa
do per : nie obchodzi mnie na ile to dziecko lat wygladało,kto ja podsunął,obchodza mnie fakty a fakty sa takie ze spał z 13 latką co jest zabronione i chore,nikt normalny nie uprawia seksu z dzieckiem wiec nie wiem jak mozesz go bronic...dla mnie nie ma róznicy czy gwałt czy sama chciała bo to dziecko a to dorosły facet..wogole wszytsko jest dla mnie jasne i oczywiste nad czym tu dywagowac

Gość gelaaa
wiec tez uwazam ze to pedofil

Gość podsuneli ma trzynastoletnią
pewnie inne też rżnął nastolatki, no i się naciął na jednej, trzeba niestety myśleć głową a nie członem, za głupotę się niestety czasem gorzko płaci!!!! ten wątek jest opisany w Ojcu chrzestnym, jak reżyser posuwa nastolatkę co ją mamusia mu przyprowadziła. !!!!!!! dla zrobienia kariery !!!!!! no i się naciął, widocznie nie całował ojca chrzestnego w rękę!!! A reżyser który nie potrafi ocenić wieku dziewczyny, takie bajki to dla dzieci!!!!!!!!!!

Gość Obywatel francuski.
RAAAATUUUJCIEEE MNIEEEE!!! BIJĄ MNIE SZWAJCARZY!!! RATUJCIE MNIEE!!! RATUJCIE MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-EEEEE............. ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..........

znaleźli się obrońcy wartości rzym/kat i pseudo moraliści! gościu zwisa mi jak zeszłoroczny śnieg. nie wydaje mi się jednak, aby był pedofilem. że bzykał małolatkę to jeszcze nie dowód! zgodnie z naszym prawem, posuwanie panienki powyżej 15 lat nie nosi znamion czynu zabronionego i nie jest ścigane z urzędu. konia z rzędem temu, kto rozpozna podpicowaną 13-tkę od 15-latki.

Nie jestem obrońcą moralności ani wartości religijnych, ale powiem Ci koleś jedno: ciekawe czy gadałbyś tak samo jakby ktoś przebzykał analnie Twoją małoletnią córkę i tłumaczył się tak samo idiotycznie jak Ty.

Gość jasminaaa
To ze jest artysta wcale go nie zwalnia od odpowiedzialnosci. W 1977 mial juz swoje lata i zachcialo mu sie amorow z malolatka. Widzialam fotke tej dziewczyny i moze nie wygladala na 13 latke co nie zmienia faktu ze nia byla. To czyn zwany pedofilia i za to powinien odpowiedziec. Prawo nie powinno byc surowe dla normalnych ludzi a lagodne dla artystow. jaki to ma sens? Polanski powinien sobie strzepać konia w lazience a nie leciec spocony do tej malolaty

Gość Janek po 50
Jeżeli przeciętni ludzie to 95 % populacji to pozostałe 5% a w tym artyści to ludzie nienormalni? Czy ich zmysły i mózg pracują inaczej niż u przeciętnych? Czy potrafimy (ci przeciętni) ich zrozumieć?

Gość madziannaaa
Planski mały to to,jakis wybryk natury.Poszłabym z nim do łozka tylko ze wzgledu na to,ze jest b.znany w swiecie i ma sporo kasy,ale jakbym była w tym łozku,to miałabym cały czas zmakniete oczy i myslałabym o kims innym. Jego zona tez na epwno mysli o innych gdy idzie z nim do łozka,jest z nim tyko ze wzgl.na kase i popularnosc. A do tego czy jest winny,to owszem,jest i powinien przesiedziec kilka m-cy w areszcie ,a potem w USA powinien dostac pare latek,ale moze byc w zawieszeniu.

Dean Winchester, pierwsze primo - nie mam z czego się tłumaczyć. nie widzę tylko w tym facecie pedofila. cała sprawa jest dość skomplikowana. nie sądzę Dean Winchester, żebyś mógł ją ogarnąć. drugie primo, staram się nie dołączać do stada ryczących baranów. mam swoje zdanie na ten temat, ty także. koniec kropka!

Gość iiikkkaaa
Powinien odpowiedzieć za swoje czyny, jak kazdy człowiek

Kiedy Polański posuwał tę mała, miał ok. 45 lat. Nawet jakby ona miała te 16 lat, to i tak było by to zachowanie skandaliczne! On dał jej narkotyki i upił - tak zachowuje się porządny facet? Kiedy ktoś kupuje alkohol (a Polsce), to sprzedawca ma obowiązek - mając wątpliwość - poprosić o okazanie dowodu tożsamości, potwierdzającego ukończenie 18 roku życia. Jak sprzeda alkohol osobie niepełnoletniej, odpowiada karnie i a sklep może stracić licencję na sprzedaż alkoholu. O ile się orientuję, w Stanach alkohol można pić (kupić) po ukończeniu 18 roku życia (dziewczyny) i 21 roku życia (chłopcy). Nie wierzę, że Polański nie zdawał sobie sprawy, że ta mała jest mocno nieletnia. Ale miał to gdzieś, dla niego ważne było, że jest ładna i chętna. Nie przejmował się wtedy konsekwencjami. I najważniejsze - przyznał się do uprawiania seksu a potem uciekł i przez lata kpił sobie z amerykańskiego wymiaru sprawiedliwości. No i przyszła kryska na Matyska. Teraz powinien ponieść karę, może nie 50 lat więzienia, ale ze 3 to byłaby dobra nauczka. Dla niego i wszystkich innych, myślących że mogą się wywinąć sprawiedliwości. Dlaczego zwykły Kowalski musi zapłacić mandat za przekroczenie prędkości, a Polański ma pozostać bezkarny?

Gość do Danny Decoy
dzieki za zmiane stopki - wkurwiala mnie.... ....(zaraz ja pewnie powiekszy....)

Gość Janek po 50
To znaczy, że ponadprzeciętni mogą mieć inne prawa? Czy oni są wstanie znieść prawa przeciętności?

Gość tak se mysle.......
"Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne". (Bertrand Russell )

Gość tak se mysle.......
No ja się oczywiście zaliczam do tych głupich oczywiście.

Gość tak se mysle.....
ze juz mam "rodzenstwo" na topiku...........

Gość do Danny Decoy
och Danny - urznales!!! ty brutalu... PS nie podlewaj, to moze nie odrosnie

Gość do Danny Decoy
Rety ale ty pierdzielisz jak potłuczony :(

Gość moniśśśśs
Dannny Decoy gadasz tak jakbyś dawno nie miał kobiety. Chyba Cię roznosi zbyt skumulowane napięcie w tamtym rejonie :p

Gość dany decoy
sory, zajęty jestem...później...

Gość do Danny Decoy
" 19:22 [zgłoś do usunięcia] do Danny Decoy Rety ale ty pierdzielisz jak potłuczony " tu prawdziwy "do Danny Decoy" - nie wpierdalaj sie na moj teren, niewyrosniety cieciu!