Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna018

Jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość justyna018
czy tego chcesz drogi kolego czy nie jestem w ciazy, a twoje gadanie jest zalosne... nasluchalam sie juz takich rzeczy od znajomych ;/ mam dosc. To nie jest przyjemne.. on mnie nie zostawi, nie jest taki jak wszyscy.. ale oczywiscie ty wiesz lepiej ;/

Gość justyna018
ja jestem w tym momencie najszczesliwsza na swiecie i tylko to sie liczy :) boli no nie? ach..

Gość przekonasz sie jakie jest
zycie, kazda mysli "on nie jest taki jak wszyscy" nawet nie wiesz ile drani chodzi po swiecie. znam nawet takich co owszem nie sa tacy jak wszyscy ale pieniadze tak ich zaslepiaja ze nic poza nimi nie widza, maja gdzies swoja kochana zone i dzieci. nie wiesz jaki on bedzie. zycze ci by byl dobry, ale odpowiedzialny nie jest, tak jak ktos napisal, zrobil dziecko dziecku. dobrze ze znajomi otwieraja ci oczy. dziewczyno a co ty poczniesz jak nie daj boze wam sie nie ulozy? macie slub? wiesz ze ten domek bedzie jego? a nie wasz? watpie by swoja konkubine wstawil w akcie wlasnosci. jak ty kiedys swojemu dziecku zapewnisz przyszlosc jak bedziecie np zdani na siebie? kto zatrudni osobe np 25 lat ze srednim wyksztalceniem bez doswiadczenia? tym z doswiadczeniem i wyksztalceniem jest trudno a co samoyne matki maja zrobic?

Gość boli to ze jestes taka naiwna
bo szczescia nikomu nie zaluje, nawet gdybym sama miala cierpiec.

Gość justyna018
masz racje.. ja nie wiem jaki on sie okaże, ale na szczescie ty juz to wiesz :) super!!

Gość justyna018
a moze jestes zazdrosna.. przykre.

Gość Kindza
tak naprawde kocham dzieci :) i mam swietnego chlopaka, ale czy nie uwazacie ze jednak 18 lat to wczesnie? od roku jestescie pelnoletnie...

Gość och zostawcie
ją w końcu. albo będzie dobrze albo źle. tak czy inaczej właśnie tak sobie życie ułożyła i to ona za swoje błędy zapłaci. no może jeszcze dziecko i jej rodzice ale to rykoszetem.

ja gdy urodzę bd miała juz 20 latek ;p Ale po 18 przed 19 postanowilismy ze zaczniemy starania :) Kto wie moze4 sie udalo :) Nie krytykuje dzieczyn ktore sie ciesza z tego ze sa w ciazy w tak mlodym wieku poniewaz uwazam ze lepiej majac 18 lat niz wogole

Gość justyna018
ja jak urodze to bede miala 19 :) bo obliczylam ze w czerwcu bede rodzic, a w czerwcu tez koncze 19 :) ja zawsze chcialam miec w mlodym wieku dziecko i chce ich jeszcze 2ke :) chcialam zostac mloda mama i moje marzenie sie spelnilo.. a znam tez kilka dziewczyn ktore sa w moim wieku i juz maja dzieci. A nawet mlodsze.. i zycze im jak najlepiej. Teraz juz wiem jakie to uczucie gdy pojawia sie ten drogi paseczek ;))

Dokładnie jakbyś miała 15 lat to co innego to juz potępiam ale 18 nie :):) Ja mam nadzieje ze bd sie tym od srody delektowała przez następne 9 miesięcy;D

Gość bokiem wam wyjdzie te
delektowanie sie ciaza.

Gość obczajka
powiem tylko krótko osoby, które nie mają zielonego pojęcia na temat wychowywania i wpływania na rozwój dzieci nie powinny brać się za ich tworzenie. widać że koleżanki nie mają pojęcia jak odpowiedzialną rolą jest rola matki. Biedne dzieci, miłość to nie wszystko trzeba dziecku dać jeszcze odpowiednie fundamenty, a tu na forum widze isoty które racjonalizują i wypierają pewne fakty co jest potwierdzeniem dla ich niedojrzałości. Szczęścia życzę i najważniejsze żeby dzieciaszki były zdrowe

nie rozumiem jak można tak atakować młodą dziewczyne, która cieszy się, że już wkrótce zostanie mamusią!! Przecież chcą tego dziecka, mają na nie warunki czego można chceć wiecej?? Justynko gratuluje Ci dzidziusia i życze jak najlepiej. Wierze, ze sobie poradzicie ze wszystkim :)

Gość Anka0010
Gratuluje!!

Do wielce zrospaczonych naszym szcześciem--- Wyznaje zasade ze nie moge mnie upokozyc ten kto jest n nizszym poziomie niz ja wiec sory ale jakos nie dociera do mnie to co piszecie, wiem ze nie ma co sie przejmowac takim czymys Do autorki-- ty tez sue nie przejmuj będzie dobrze :):)

Gość a potem kolejki do pomocy
społecznej i dzieci z gilami po pas.

Przepraszam bardzo ale nie oceniaj czyjejs sytuacji materialnej jezeli nie wiesz jak jest, mamy za co zyc mamy odłozone pieniadze poniewaz wiemy ze utryamie dziecka to kosztowna sprawa. Do tego obydwoje dobrze zarabiamy wiec nie komentujcie jezeli nie macie pojecia