Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znokautowana przez zycie

Dylemat

Polecane posty

Bardzo mi przykro:( nie znalazłam się w takiej sytuacji i trudno jest mi doradzić w tej kwestii. Ale rzeczywiście, może nie przekreślaj na razie waszego małżeństwa. Przemyśl dokładnie, na spokojnie...Trzymaj się..

nie mam zamiaru nic ci robic, jednak mozesz miec pewnosc - nie potrafisz ocenic ludzi, przynajmniej tu i kto to pisze..........

Gość do ike i sami....
czy wy zawsze.. musicie wpierdalac sie w rozmowe i gadacie od rzeczy! Jak macie do pogadania z Zs to idzcie do niego na topik albo mu maila napiszcie a nie tu sie odzywacie tylko po to zeby cos udowodnic ZS? a czy wy nie widzicie,ze jestescie posmiewiskiem tego forum? zalosne frustratki!!!

och! no fakt przecież top adresowany jest do ZS!!

Gość do ike i sami...
ike . wiesz zastanow sie nad soba dziewczyno, osmieszasz sie, zepsulas ciekawy temat , bo musialas sie odezwac i wtrcic swoje chore uwagi do ZS! chora kobieto net to nie wszytsko !

myślisz , że Zs ma problem z wysławianiem się ???????? czy aż tak bardzo chcesz mu pomóc? swoja droga czy mi się wydaje? czy ty w tej chwili też piszesz nie na temat tylko czepiasz się niejakiej ike??? skoro już mowa o ośmieszaniu się trochę tak nie teges wygarniać komuś błędy, które się właśnie popełnia, nie uważasz?????????

Gość do ike i sami...
Widze, ze jestes bardziej tępa niz sadziłam! Nie bronie tu nikogo- tym bardziej ZS! jedynie zwracam ci tepoto uwage,ze swoje prywatne sprawy z nim zalatwiaj na innym gruncie! wlazisz tu i rozpierdalasz temat glupawymi uwagami! ?ZROZUMIALAS?

przestań się pluć i daj się rozwinąć topikowi................

Gość ike nie trolluj
znowu rozwaliłaś temat. :(

nie trolluję zgodziłam się z tym, że autorka powinna napisać do ZS bez ironii bardzo szczerze

Gość do ike i sami...
Autorko! Podziwiam cie za wyrozumiałośc i rozsadek! pokazałas w tym co napisałaś klasę. Mam nadzieję,ze znajdziesz rozwiązanie swojego problemu. Wydajesz się być pełną ciepła i dobroci kobietą, a tacy ludzie zasługują na szczęscie. Wierzę w to,ze twoja rodzina odnajdzie spokój i znowu bedziecie umieli cieszyc się kazdym wspolnie spedzonym dniem. pzdr.

Gość żuchwa
Niestety, a raczej na szczescie, nie bylam nigdy w takiej sytuacji. I nie potrafie wyobrazic sobie, jak bardzo Cie to boli. Ale tak rozsadnie myslac to lepiej, zebys teraz nie podejowala decyzji. Niech maz sobie pomieszka jakis czas u rodzicow, a Ty daj sobie czas. Moze za kilka miesiecy, jak zle emocje opadna, stwierdzisz, ze umiesz mu wybaczyc. Pojdziecie wtedy na terapie i bedziecie pomalu odbudowywac swoje zaufanie. Ale jesli nie to coz, jeszcze jestes mloda i sobie jakos zycie ulozysz. A co do tej dziewczyny w ciazy... Uwazam, ze bardzo milo sie zachowalas. Nie ma co jej od razu krytycznie oceniac, mogla nie wiedziec, ze idzie do lozka z zonatym facetem. A dziecko nie jest niczemu winne, wiec nalezy mu sie miec kochajacych rodzicow. W kazdym razie Twoja postawa jest godna podziwu i tak trzymaj.

Gość po co ci to
Czytam i czytam i nie moge sie nadziwic! Skad kobieto sie wzielas? Ty masz dylemat? To twoj maz powinien sie czuc winny i przepraszac a ja mam wrazenie ze ty wzielas cala wine na siebie! Stanowczo jestes za dobra, ktora zdradzona zone obchodziloby cco czuje kochanka i przyszla matka dziecka twojego meza..pewnie wszystkie psy by na takiej powiesila! Podziwiam Cie kobieto! Nie wiem co Ci poradzic, ale widze ze jestes madra i rozsadna! Napewno znajdziesz madre rozwiazanie! Wierze w Ciebie i trzymam kciuki!

Gość histora odrobine podobna
znajoma przypadkiem dowiedziala sie,ze jej maz ma dziecko z inna i od lat placi alimenty. Coz, szok, ale dziecko niewinne, ona to przyjela do wiadomosci, on nadal placi, sa dalej malzenstwem, nawet nie najgorszym. Skoki w bok w malzenstwach sie zdarzaja tylko o tym nie wiemy, wiec nie przezywamy, ale wiadomo, jak dziecko, wychodzi na jaw. A "zbrodnia"preciez ta sama.

Gość poruszonaaaaaaaa
jeden z tych tematow co potrafi wzruszyc i zastanowic! autorko co kolwiek postanowisz zrobisz dobrze, zeby tylko wiecej bylo takich na tym swiecie! Daj czasowi czas to chyba najlepsze lekarstwo w tej sytuacji!

Gość miałam podobnie
Minęło pół roku, dziewczę nie chce znać meza. My niemożemy miec dzieci -mąż bardzo więc przezyważe nie będzie miał kontaktu ze swoim dzieckiem. Powiem Ci tak mniej boli po czasie, ale nadal boli.

Gość myślę że w rewanżu powinnaś
przelecieć jego siostrzeńca,bratanka,kuzyna,brata albo ojca :D i jak on to przezyje to mu spróbuj wybaczyc