Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

007ona

kłopot z depilacją nog....

Polecane posty

hej dziewczęta, mam problem z depilacją nóg.... otóz gole nogi maszynka zwykła, wszytsko by bylo dobrze gdy nie to ze ja je ogolę dalej czuje szorstkośc pomimo ze stosowałam juz mase roznch maszynek...... nie moge depliowac bo mi sie ranki robia, a kremy za duzo chemi i skora zaraz czerwona i swędzi :( macie jakies rady..............please.....

Po pierwsze, to golisz, nie depilujesz:) Depilacja chyba wyrywa włoski i tę metodę polecam :)

w tym senk ze po depilacji woskiem badz depilatorem mam ranki i krew mi leci..........

Może depilacja cukrowa? Jak nie, to pozostaje tylko laser, widać masz mocne włoski i delikatną skórę.

Gość Cock Tail
co to "senk" "D

Nie polecam depilacji depilatorem elektrycznym, potwornie wrastają po nim włosy a nogi mam całe w krostach jakbym odłamkowym dostała, od 2 lat nie mogę wyleczyć okołomieszkowego zapalenia skóry po depilatorze.

hmmmm spróbuj....choc te drastyczne metody sa niekorzystne dla mnie ale coz.....nie ma co mowic NIE skoro sie nie spróbowalo jeszcze tego sposobu... a moze masz jakis sposób na załagodzenie skóry po takij depilacji??? czasem mam tak ze ja sie ogole smaruje balsamem ale mnie zaraz piecze :/