Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Womanhater

Załamany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Womanhater

Prawie pięć lat związku.Ja mam 24 lata ona 21 .Jak to jest możliwe że ona wiecznie chodzi obrażona na cały świat.Non stop mnie kontroluje , czuję się jak w pierdolonym więzieniu.Jest zazdrosna o wszystkie laski ! nawet te które są w telewizorze .Jeśli wyjdzie gdzieś na spacer i zobaczy jakąś laskę którą uważa za lepszą od siebie wraca do domu z durną miną ,łazi i już do końca dnia atmosfera jest beznadziejna.Zerwałem kontakt z wszystkimi znajomymi koleżankami itp a mimo tego i tak mi się obrywa za coś czego kurwa mać nie robię.Wmawia mi coś czego nie robię i to mnie najbardziej wkurwia .Mam 24 lata ,staram się znaleźć pracę żeby jakoś nam się lepiej żyło i chce żyć jak każda inna normalna para ale nie da rady ! bo jak chce iść do pracy to już są hasła typu : A jak tam będą dziewczyny to nie będziesz z nimi gadał ? nie będziesz się z nimi poznawał ? będziesz ich olewał ? po co ich chcesz znać ? po co Ci one ? !!! No kurwa mać, nawet doszło do tego że spokojnie nie mogę powiedzieć "Cześć" swoim kuzynkom bo do wd niej nie są moje kuzynki i jest to już kurwa podejrzane.Dłużej nie wytrzymam chyba , chuj mnie strzela totalnie już i jeśli to tak potrwa jeszcze dłużej niż miesiąc to jebnę tym związkiem w pizdu !!!!!!!! Nawet nie wiem po co tutaj to piszę , chyba tylko temu żeby się wygadać bo nie mam komu, a nie przesiaduję nigdy na takich serwisach.

Gość raz dwa trzy123
Ja też jestem taka zazdrosna:D tylko, ze moj to toleruje i noe widzi potrzeby spotykania sie z innymi dziewczynami....chociaz ja zdaje sobie sprawe ze to moze byc bardzo uciążliwe

Gość vvxcvc
jest mloda, narwana i sie wscieka.... brakuje jej ulozenia charakteru. przyjdie z czasem. powiedz jej, zeby dorastala albo ja kopnij w dupe, bo to dziecko jak widac. a mysli ze swoim zachowaniem swiat zawojuje.

Gość ja mysle 29
Ja mysle ze jesli juz cie o cos oskarza to niech chociaz ma za co. Wiec nie przejmuj sie ksiezniczka i zyj normalnie jak zwykly chlopak. A zwiazek ...no coz przepraszam ale to totalna porazka. Przemysl to czy chcesz sie w to pakowac np do konca zycia.

Gość zazdrosc dziewczynek
daj sobie z nia spokoj..... ona jest naprawde walnieta, a ta chora zazdrosc ja zniszczy i wasz zwiazek. kwestia czasu. jeszcze ciebie o to obwini, zobaczysz.

Gość Womanhater
Tak tylko te 5 lat to wcale nie było takie jakie było.Owszem była zawsze zazdrosna ale bez przesady.Zawsze jakoś się żyło itp , ale jak pomyślę że tak może wyglądać moje życie że do końca życia muszę uważać na to co leci w TV ,na to jakie reklamy wyskakują na kompie , czy Broń Boże powiem cześć jakiejś znajomej to mnie po prostu krew zalewa.Ja nawet jak nic nie robię to ona ma zły humor bo zobaczyła panienkę w filmie i jest świecie przekonana że ja na nią lecę mimo tego że jej na oczy nie widziałem.Przecież to chore , takie chore podskoki ma już od ponad roku .Zawsze kończy się tym samym ! jedną wielką awanturą ,moimi ostrzeżeniami że odejdę.Później jest tak że ona jedzie do siebie , niby przemyśli sprawę i pisze że była głupia , że tak nie może robić bo to głupie.Ale co z tego, mija tydzień i znowu kurwa to samo !!!! można mówić ,błagać,prosić a ona to ma głęboko gdzieś i twierdzy że nic nie robi, że to normalne jest i że ja robie nie potrzebne problemy !!! Jeśli jakaś laska przy okazji pracy by do mnie zagadała to bym z nią pogadał przecież jak normalny cywilizowany człowiek a czy to oznacza że już na nią lecę i mam ochotę zdradzić swoją dziewczynę którą kocham ?!! przecież to jest chore i nienormalne jak można myśleć i funkcjonować w ten sposób.Dziewczyna jest bardzo ładna,ma ciepłe serce i mogła by zostać moją żoną ale z drugiej strony nie chcę mieć zawału serca w wieku 30 lat bo już nerwowo po prostu nie wyrabiam.Z takich durnych kłótni i zagrywek to ja wyrosłem już dawno temu a ona ma 21 lat i zachowuje się jak 10 letnia rozwydrzona dziewczynka której wszystko wolno a jak się przeciwstawisz to odwdzięczy Ci się całym dniem złego humoru

takie zazwyczaj sa związki w młodym wieku. Poznałes ją jak miała 16 lat - i pewnie pstro w głowie, skoro przez ten czas się nie zmieniła to się nigdy nie zmieni - chyba ze z nią zerwiesz (moze wtedy sie opamieta) jesli zostaniesz to tak to bedzie własnie wygladac przez reszte lat :) wiec albo cos z tym robisz albo nie marudzisz :)

aha i zastanow się czy Ty ją naprawde kochasz... czy to czasem nie jest przyzwyczajenie spowodowane 5 wspólnymi latami... no bo jak mozna kochac kogoś kto nas tak kontroluje i jest tak choro zazdrosny? Wiesz ze tkwisz w toksycznym związku?

Do autora - nie no, najbardziej udal Ci sie dowcip z tymi kobietami z tv, placze ze smiechu :D :D :D A powaznie - jesli to nie prowokacja - wyslij dziewczyne na leczenie. Zazdrosc sie leczy, zwlaszcza jesli jest bezpodstawna 🖐️

Gość Aval58
Czy zastanawiałeś się kiedyś co będzie później kiedy zdecydujesz się na dziecko i dom Dziewczyna z którą jesteś stosuje terror psychiczny Jest niedojrzała emocjonalnie i ma niskie poczucie własnej wartości Postaw przed nią swoje własne spojrzenie na wasz związek i wymagania w stosunku do niej Postaw granice własnej osoby i nie pozwól ich przekroczyć bo nic z tego nie będzie Masz prawo do własnego życia Ona też i to że chcecie je dzielić razem nie upoważnia nikogo z was do zawłaszczenia drugiej osoby Pomyśl Czym dalej w las tym więcej drzew i trudniej Cześć

W moim związku jest tak samo, tyle tylko, że to on jest wiecznie zazdrosny i wkurwiony o rzeczy, których nie ma...

Gość akinusia
moja rada jest taka -zaprowadzić ją do dobrego psychologa bo może być coraz gorzej

Gość ccvb
urojenia..... szukanie problemow, wymyslanie i inne takie..... psycholog i nikt wiecej. masz pecha.

Gość o masaaaakraaaaa
a ja cie rozumiem..... znam takie dziewczyny. masz pecha, dobrze ktos powiedzial.

Gość pielegniarka po godzinach
wiesz..wklep na wyszukiwarke "osobowosc narcystyczna", "toksyczny zwiazek" no i sie dobrze zastanow ..to ze ktos sie czuje wiecznie zagrozony i ma niska samoocene nie znaczy ze ma prawo do zniszczenia komus zycia..tym bardzie ze tego typu problemy powstaly w dzecienstwie dlatego przyjrzalabym sie jak rodzina tej panienki funkcjonuje bo "zalatuje" niezla dysfunkcja

Gość super słonko
sam sobie odpowiedziales tymi dwoma długaśnymi postami na swoje wątpliwości. jezeli ktos cie nie szanuje, podwaza twoja milosc itp tak naprawde cie nie kocha.