Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie lodow

Dlaczego faceci nie polykaja swojej spermy ??

Polecane posty

Gość prawdaaa
Popieram Cie zagatka.

"tylko facet nie rozumie tego ze ona nie chce... ważne żeby jemu było przyjemnie a co ona myśli to już nieważne.. egoisci" Ale w przypadku, gdyby to facet nie chciał robić minety kobiecie która jemu robi loda, pisałąbyś pewnie, że "nie kocha", "jak można brzydzić się ukochaną osobą" i"skoro on Tobie, nie chce to Ty mu też". :classic_cool:🖐️

Gość prawdaaa
Ty prawiczek a czemu bulwersujesz sie tak gdy kobieta mialaby robic to innemu kiedys w przeszlosci. Nie powinienes sie brzydzic swoja kobieta ze miala w ustach penisa innego.

Gość prawdaaa
Pewnie ze nikt tylko jak powiesz to chociazby na forum tutaj to kazdy zwyzywa cie od nienormalnych i powie ze facet bedzie zdradzal, a to gowno prawda.

do prawiczka... jak nie chce robić to ok.. są inne sposoby przecież jeszcze... ale trzeba się słuchać nawzajem i szanować a nie tylko rozkazywać..

Gość prawdaaa
Nie ma co nikogo do niczego zmuszac w takich przypadkach, ale rzeczywiscie niektorzy nie potrafia rozmawiac i sluchac siebie nawzajem. Tylko ma byc tak a nie inaczej i tyle.

Gość nie lubie lodow
Dlaego uwazam ze wiekszosc facetow nie polkneloby swojej spermy bo uwaza to za obrzydliwe, smierdzace gowno. To dlaczego kobieta ma to brac do ust ? :P

Gość gdgfgdgdffd
bo to kobiety obciągają facetom i dlatego mogą połykać. żałosny temat w ogóle. że co niby ? facet ma się spuścić do kieliszka i wypić swoją spermę ? po jakiego grzyba ma tak robić ? jak się brzydzisz to nie połykaj swojemu i po co ten cały raban. a w drugą stronę, to czemu facet ma lizać cipkę kobiety i zlizywać jej śluz ? niech kobiety same sobie liżą ;)

Gość nie lubie lodow
Zeby zasamkowali jakie to jest obrzydliwe i nie upierlai sie przy tym ze kobieta musi to robic bo inaczej klapa ...

"Dlaego uwazam ze wiekszosc facetow nie polkneloby swojej spermy bo uwaza to za obrzydliwe, smierdzace gowno. To dlaczego kobieta ma to brac do ust ? " Marsz do kopalni. :P🖐️

a tak z drugiej strony, wydaje mi sie ze robią to osoby którym im się to podoba... bo inaczej to po co sie tak katować??

Gość gdgfgdgdffd
na szczęście tych kobiet tak baaaardzo brzydzących się połykania spermy jest o wiele mniej niż tych "łykających". a jak lalunia jeszcze się brzydzi wziąść do buzi to w ogóle dramat haha. a potem pyta się na kafe - "dlaczego on mnie zdradził ? jak mógł. :) Tak - po bożemu się kochajmy, bez pieszczot, bez niczego. Kładziesz się paniusiu na łóżku, kładę się na tobie trochę ruchów w przud i tył i z ciebie schodzę. I tak ma być przez całe życie :) tylko nie zmuszaj mnie paniusiu, żebym cię pieścił czy na dole, czy też u góry. Brzydzę się :)

Swoją drogą szkoda mi tych górników. Codziennie ryzykują życie tylko po to by wieczorem wrócić do domu, do swojego spasionego paszteta. Co oni mają z życia? :o🖐️

Gość gdgfgdgdffd
przód

Gość nie lubie lodow
Gorzej jak jednemu sie podoba a drugiemu nie.

Gość gdgfgdgdffd
daj spokój to jakaś dziwaczka i w ogóle. zresztą, jak się kocha 2 osobę to się nie brzydzi niczego. ;)

Gość gdgfgdgdffd
Dlatego od trzech lat codziennie rano zjadam parującego klosuszka mojej dziewczyny

Gość nie lubie loda
a jak lalunia jeszcze się brzydzi wziąść do buzi to w ogóle dramat haha. a potem pyta się na kafe - "dlaczego on mnie zdradził ? jak mógł. I znowu sie zaczyna hehehe Milosc nie polega na tym zeby dawac sie spuszczac na sile komus do ryja. Zapamietaj to sobie. Skoro ty masz takiego faceta ktory moze cie zdradzic z takiego powodu to wspolczuje. Po bozemu ne oznacza kladzenia sie jak kloda. Cos ci sie pomylilo.

Gość gdgfgdgdffd
klosuszka - hehe ;) marny podszyw ;) pewnie tej brzydzącej się ;)

Gość gdgfgdgdffd
ty nie lubisz loda więc z tobą nie gadam nawet. ;)

Gość prawdaa
To sie nie brzydzi niczego ??? Watpie czy zjadlabys brud zza paznokci twojego faceta :D

Gość gdgfgdgdffd
zresztą prawiczek jeszcze nigdy nie spotkałem takiej która nie brała do buzi więc to musi być mały odsetek tych brzydzących się :) głowa do góry. :) nara

Gość gdgfgdgdffd
jestem facetem jakby co ;)

Gość prawdaa
Jak mozna robic ze swoich ust pojemnik na smierdzaca sperme ?