Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie lodow

Dlaczego faceci nie polykaja swojej spermy ??

Polecane posty

Gość prawdaa
Jak cos co cuchnie moze byc podniecajace ?

Gość nie lubie lodow
tylko one mają w przeciwienstwie do zelka nieatrakcyjnych brzydkich partnerów z erozsadku bo juz trzeba i pewnei dlatego maja problem BNB ty i tak nigdy nuie bedziesz mial takich dylematow bo podobno zadna cie nie chce :)

Gość faciooo
Dobrze wyżej napisane. Mnie nie podnieca własna sperma i to co ze mnie wypływa. Ale śluz z cipki mojej kobiety mógłbym zlizywać codziennie i strasznie mnie to kręci. Gdyby kobiety miały wytryski nasienia, to na pewno bym to łykał :) Kiedyś z ciekawości spróbowałem też swojej spermy, zlizałem to co wypuściłem na piersi mojej kobiety. Nic strasznego mnie nie spotkało, ale po co mam to powtarzać jeśli mnie to nie kręci?

Gość prawdaa
No wiec troche wiecej tolerancji. jesli ktos nie chce to nie. Nietrzeba orazu kogos wyzywac od cnotek i dziwakow.

Gość nie lubie lodow
Aha nicwas nie brzydzi. Ciekawe czy wzielybyscie do buzi penisa z krostami :D

"Jak cos co cuchnie moze byc podniecajace ?" A Ty swojemu mężczyźnie nie pozwolisz pieścić się oralnie, bo cuchniesz? Poza tym to nie cuchnie, tylko ma specyficzny zapach i smak. Wiele zależy też od tego jaki tryb życia facet prowadzi. Mój odżywia się zdrowo, uprawia sporty i jego sperma ma dla mnie przyjemny smak. Poza tym jest coś takiego jak higiena osobista. No i w końcu najważniejsza rzecz - jeśli kogoś kochasz to akceptujesz go całego. Przypadkowemu facetowi przecież nie połykasz.

Gość prawdaa
"Poza tym to nie cuchnie, tylko ma specyficzny zapach i smak" - tak sobie to tlumacz. Rozkladajace sie stare mieso tez ma tylko specyficzny zapach a nie smierdzi :)

Gość dfer
jak nie połykahją ? Ja juz nie raz połykałem swoja sperme jak nie miałem dziewczyny

No jeśli kochającego człowieka sprowadzimy do rozkładającego się mięsa, to faktycznie może to być nieprzyjemne. Szkoda czasu na takie bzdurne dyskusje.

Gość nie lubie lodow
Otoz to nikt nie wzialby do geby penisa ktory ma krostki, a ktore nie sa wynikiem nieodpowiedniej higieny osobistej. Jaka dwulicowosc :D

Gość prawdaa
No jeśli kochającego człowieka sprowadzimy do rozkładającego się mięsa Nikt nie sprowadza czlowieka do rozkladajacego sie miesa tylko to ma czasami podobny zapach.

Gość prawdaa
A kto Wam karze tą sperme połykać, nie rozumiem? Znajda sie pewnie tacy ktorzy "delikatnie" beda o sugerowac

"Nikt nie sprowadza czlowieka do rozkladajacego sie miesa tylko to ma czasami podobny zapach." Nie wiem jaki ma zapach rozkładające się mięso, bo go nie wącham. Natomiast mój facet jest zawsze czysty i pachnący.

Gość nie lubie lodow
"albo lubisz facetów którzy mają grzyba czy inne zapalanie albo sie nei myją" - i z myciem tego nie lubie.

Gość ja mam tak jak facioo
tyle ze jestem kobieta :P Dla mnie robienie loda i koncowa "degustacja" sa ogromnie podniecajace, po prostu po tym az "ciekne" ;) uwielbiam patrzec jak sprawiam przyjemnosc mojemu mezczyznie i nie widze w tym nic obrzydliwego, a to dlatego ze kocham mojego faceta. W druga strone podobno jest tak samo ;) Jedyne co mnie smieszy to ze po polyku moj facet nie chce mnie calowacw usta bo go wlasna sperma brzydzi.... co wiecej ma dziwne jazdy i wyrzuty sumienia czasem ze ja to lykam... Matko :D TO JEST DLA MNIE DZIWNE. Ja tam swojego sluzu sie nie brzydze, nie rozumiem czemu faceci sie brzydza wlasnej spermy

Gość prawdaa
Nie wiem jaki ma zapach rozkładające się mięso, bo go nie wącham. Natomiast mój facet jest zawsze czysty i pachnący. Ale jego sperma, kupa, siki nie koniecznie.

Gość nie lubie loda
"Jedyne co mnie smieszy to ze po polyku moj facet nie chce mnie calowacw usta bo go wlasna sperma brzydzi...." - bo patrz wyzej. To jest ochydne, ale jak ktos to robi to nie maja nic przeciwko temu

Gość ullkka
do prawdaa - ja wolę spijać soki z mojego faceta, a potem zasypiać przytulona u jego boku. A ty widzę lubisz wąchać zgniłe mięso, tak więc wybacz, ale ja wolę swojego faceta :)

Gość prawdaa
Bo to jedno i to samo. Zreszta w spermie tez masz jakies tam ilosci sikow. Twoj facet nie czysci cewki moczowej od wewnatrz :P

Gość prawdaa
Nie lubie tego zapachu a ty nie sciemniaj ze nigdy nie czulas zapachu smierdzacego miesa :P

Gość ja sa siki to dobrze bo
urynoterapia podobno dziala

Gość ja ci prawde powiem
prawdaa - spałaś na biologii? wiesz, co to nasieniowód i przewód wytryskowy?

Gość nie lubie loda
A robienei loda po analu to juz jest katastrofa.

Gość prawdaa
I co z tego jak koncowka tych obu drog jest ta sama.

Gość onka23
Też kiedyś mówiłam że nigdy chłopakowi loda nie zrobie, a coś takiego jak połknięcie nasienia to było już dla mnie jakąś abstrakcją totalną :) No ale poznałam cudownego faceta, zakochałam się w nim i teraz to już nie dość że połykam jego nasienie, to i jeszcze sprawia mi to przyjemność.