Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ne mi cz ka

czy miałyście anemię po ciązy?

Polecane posty

Gość a ne mi cz ka

ja chyba mam.Własnie czekam na wyniki badań.Dziecko ma 3miesiace a ja czuję się słabo,tak jakby mi krew odplywała z głowy.Mam dobrą dietę-graham,duzo surowek,owoce,chude wędliny i mięso.Uwielbiam szpinak i buraki.A mimo to...czuję czasem,ze zaraz sie przewrócę.

Ja miałam. Po porodzie nie mogłam do siebie bardzo długo dojść. W szpitalu co chwilę zbierali mnie z podłogi. Przez ponad miesiąc nigdzie sama nie wychodziłam, bo zazwyczaj kończyło się to omdleniem.

Gość ja miałam silną
2 razy dziennie zastrzyki domięśniowe z żelaza + tabletki, minęło półtora roku, a do dziś mnie tyłek po zastrzykach boli ;-)

Gość ja miałam po porodzie
hb 7,6 :o dostałam 2 j krwi i odzyskalam siły ;)

Ja miałam krwotok po porodzie i niecałe 5,8 hemoglobiny, dostałam 3jednostki krwi, przez ponad miesiąc łykałam tardyferon i witaminy. Jak robiłam morfologię 6tygodni po porodzie miałam 10 hemoglobiny, a 3 miesiące po 12. Cały czas łykam feminatal N, karmię piersią. Czuję się dobrze ale przez pierwszy miesiąc byłam słaba, wejście po schodach czy inny niewielki wysiłek mnie wykańczał, od razu zadyszka i zawroty głowy