Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *******Kinga*************

Chciałabym się zmienic...Najiperw musze zaczac od odchudzania..Znacie jakies

Polecane posty

Fajne dietki??? Moze się przedstawie... Jestem Kinga... I moje zycie to jedna wielka pomyłka.. Nie wiem czy to przezto ze jestem gruba iz nikt mi nie wypomina tage ani sie nie smieje itp.. Czy to mój charakter.. Za cholere nie moge sobie znalezc przyjaciól.. Postanowiłam wiedz.. ze sie odmienie, ale tak zeby to było dla wszystkich widoczne :) Marzę o tym zeby schudnac pare dobre kilo.. :D przynajmniej z 20 kg Potem zmienie fryzure i stosunek do ludzi.. (co prawda jestem dla nich mila, czesto sie usmiecham lae widocznie to nie wystarcza...) Poprostu nawet nie wiecie jak mi na tym zalezy.. Postanowiłam sie za siebie wziasc.. Jestem wysoka lecz gdy jestem gruba na nic sie to nie zda.. Mogłabym bym modelka :D........ Praktycznie wszystko dazy to dego abym była chuda :O... znacie jakies najskuteczniejsze diety ?? Najlepiej w miesiac... A jesli nie da rady to niech juz beda te 2 :D

chcesz zrzucić 20 kg w max. 2 miesiace?? to jak w końcu ma być skutecznie czy szybko ?

a jak myslisz? Skutecznie i szybko... wiem ze tak sie da.Tylko tzeba byc wytrwałym :P

Gość Tfoof
No tak wiem wiem Tylko ze mi bardzo zalezy w te dwa miesiace schudnac.. nie musi to byc az 20.. No ale zeby było widac efekty.. Gdy juz schudne... Nie zabiore sie do zarcia tylko odnowa bede prowadzic diete... i nie przytyje :D ( poza tym pracuje i nie mam zbyt wiele czasu na jedzenie :D) Moze podam zwrost i wage.. Mój wzrost to 1.78 a waga- 95 ile powinnam wazyc ??

i co poszliscie sobie?/ :P :o

Gość KOJOTKA22
cześć Kinga...wiesz że mamy podobne wymiary?:)może razem bedziemy się wspierać?:)bedzie lżej..ja zaczynam od poniedziałku...albo nie-od jutra:)

Gość kojotka22
planuje od poniedziałku przeprowadzić diete kopenhaska..stosowałaś kiedyś?strasznie rygorystyczna ale dużo się chudnie:)

Gość kojotka22
.......... 178cm 70 kg cel 57:)

Nie mam ochoty cię przekonywac że robisz źle bo najwyraźniej i tak wiesz lepiej. :O twój wybór. rób co chcesz. Nie będę wypisywać jakie są zasady skutecznego odchudzania bo nie mam ochoty na pisanie sobie a muzom.

Gość kojotka22
tylko że powolne chudnięcie to oznaka ciągłego bycia na diecie..a od tego można zwariować!!

kojotka 🖐️ A wiec witam :P Nigdy nie stosowalam tej diety. Tez miałam zamiar od poniedziałku zaczac..A wiec kiedy zaczynamy ??

Gość zielona marionetka
witam..KAzdy wmawia ludzia zeby wzieli sie na diete kurde w rok a schudna na zawze... kurde co za debilizm jak dziewczynie zalezy ze by schudnac w 2 to schudnie.. Niektorzy nawet odchudzaja sie 2 tyg!!!! I jest to równiez mozliwe.. Ile mozna sie odchudzac taa dla was jalepieje całe zycie....

Gość kojotka22
kinga..to zaczynamy od poniedziałku..tylko jeszcze nie wiem od czego zaczynamy:( bo skoro nigdy wczesniej niee stosowałaś żadnej diety to kopenhaska jest nie najlepszym rozwiazaniem..strasznie rygorystyczna dietka..wpisz w googlach dieta kopenhaska i poczytaj sobie o niej..i zdecydujemy wtedy:)

nie nie.. Oczywiscie ze stosowałam inne diety :) Np: warzywno owocowa, MZ,głodówka... :D

Gość kojotka22
zielona marionetka ma racje..nie mozna być całe życie na diecie..całe życie się pilnować..ja myślę że lepiej np.2 tyg sie "pogłodzić" później np.w weekend popuścić sobie pasa i tak w kółko..nie można się ciągle pilnować

Gość kojotka22
aa..kinga..a mozesz mi coś napisać na temat głodówki?

Gość kojotka22
a więc kinga jesli chcesz szybko schudnąć to proiponuje dietke kopenhaską 13 dni ok 7-8 kg w dół.

Marionetka -- zgadzam sie z toba... Gdy ktos pisze ze chce schudnac w miesiac.. to odrazu wszyscy pisza ze to niemozliwe itp.. ze lepiej oschudzac sie np: do konca roku to sie najlepiej schudnie... Wg mnie to beznadziejnie bo jak komus naprawde zalezy zeby schudnac to nie nianczy sie z ta dieta przez niewiadomo ile tylko bieze sie ciezko do pracy i nie musi to trwac 3 miesiecy albo wiecejj...

Glodówke stosowałam rok temu .. Trwala ona 2 tyg... ( ale niemadrze zrobiłam ) schudłam sporo...naprawde sporo.. Ale zaraz potem przytyłam i wróciłam do wagi sprzed głodówki.. Jakies 4 5 miesiecy temu próbowałam znowu zastosowac głodówke ale z jakies 4 5 dni.. O dziwo juz nie dawałam rady. nie iwem dlaczego niemogłam wytrzymac nawet 2 dni.. Wiec zaczełam stosowac diete warzywno owocowa lecz nic nie schudłam.. :(

Ja stanowczo odradzam kopenhaską - to była najgorsza dieta jaką stosowałam. Schudłam tylko 3 kg, i po paru miesiącach wszystko wróciło i to z naddatkiem w postaci 4 kg. Wszędzie piszą, że diety nie pomagaja, tylko trwała zmiana nawyków żywieniowych, ale nikt tego nie słucha... Przeciez jak ktoś ma do zrzucenia 20 kg to tego nie da się zrobic jedną dietą - to musi potrwac, a i tak co parę tygodni trzeba zacząc jesc na jakiś czas normalnie, żeby metabolizm nie spadł kompletnie..

Gość kojotka22
jeśli chodzi o kopenhaska to na każdego działa inaczej..ale nie słyszałam żeby jeszcze nikt na niej nic nie schudł.

Gość kojotka22
ja dawno temu zmieniałam swoje nawyki zywieniowe i co z tego organizm sie przyzwyczaił do małj ilości jedzenia i teraz żeby schudnąć to chyba tylko głodówka mi może pomóc..

Tak, każdy chudnie, tylko jest bajką, że ta dieta nie obniża metabolizmu. Prześledziłam kiedyś wpisy na forum dot. tej diety różnych ludzi co ją stosowali i średnio chudli po 4,5 kg, ale u znacznej większości był po jakimś czasie silny efekt jo-jo... No i przy takich dietach prawie głodówkowych bardzo mocno organizm się odwadnia- i stąd ten duży ubytek kilogramów. A przecież 1kg - to aż 7000 kcal . Więc bardzo prosto obliczyc, ile można zgubic na takiej diecie. W miarę rozsądna dieta powinna miec min. 1000-1200 kcal dziennie. Każdy organizm jest inny - i ja np. muszę miec min. 1500 dziennie - jak jest mniej to nie chudnę - waga mi stoi, po jakimś czasie mam dosc tej męki i rezygnuję, a później - jak zaczynam jesc to jeszcze tyję. Ja chudłam skutecznie tylko na długotrwałych dietach po 1500 - 1700 kcal dziennie.... Skutecznie - bo w ogóle bez efektu jo-jo.

Gość kojotka22
ale właśnie jak organizm się odwadnia skoro na DK pije sie 1,5-2l wody dziennie?

Gość trinchipsi
dziewczyny nie polecam diety kopenhaskiej naprawde wiem to z wlasnego doswiadczenia.. dam wam strone o diecie na zawolanie zastosujcie ja mozna w 9 dni schudnac 3 az dojdziesz do 11... Ja ja mam zamiar stosowac naprawde... dam wam strone gdzie kazda dieta bedzie opisana.. przeczytajcie uwaznie,.,. http://www.odchudzanienazawolanie.pl/index.php?utm_source=ppc&utm_medium=jsch&utm_campaign=jsch

ale niestety trzeba zaplacic :(

Gość kojotka22
no właśnie...

Gość kojotka22
że też mi właśnie brakuje tej silnej woli:(

Chyba po prostu wszystko i tak wysikujesz co wypijesz - będziesz często latac na kibel.. No i jeszcze jedna rzecz - mi po jakimś czasie potwornie zaczęły wypadac włosy, nie jestem pewna czy od tego, ale niektórzy też pisali o takim efekcie.. Miałam zawsze bardzo mocne i wypadła chyba z jedna - czwarta - naprawdę nie żartuję... Choc nie jestem pewna na sto procent od czego to było. A co do chudnięcia - można bardzo prosto obliczyc, ile można schudnąc: dawka dzienna kalorii to przeciętnie 600. Dzienne zapotrzebowanie org. to 2000. Czyli na minus - 1400 kcal. !400 razy 13 dni da 18200 kcal na minus . 1 kg to 7000 kcal. Czyli wychodzi że można schudnąc ok. 2,6 kg - więc te moje 3 kg co schudłam się prawie idealnie zgadza - są dni na tej diecie, że jest mniej niż 600... Wiele4 osób cieszy się na tej diecie, że np. po 3 dniach waga pokazuje 4 kg mniej - a to woda....

Gość kojotka22
no fakty..trzeba brac przy tej diecie jakieś tabletki na wzmocnienie typu -centrum..