Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwaaa

Mój facet ostatnio unika seksu...

Polecane posty

Gość Provocator
Potwornym błędem, megagwoździem do trumny każdego związku jest zaborczość, nadmierna potrzeba zwracania na siebie uwagi. Niestety, ale w tych sztukach przodują kobietki, dlatego one częściej są zaskoczone, że facetowi się odechciało to i owo, "zmienił się".

Gość gość gsel
Mam podobny problem, jesteśmy razem od trzech lat, moje zdanie jest takie ze pożądanie po pewnym czasie wygasa, na początku związku zresztą tak jak w moim przypadku mogliśmy bynajmniej on bardzo chciał kochać się choć raz dziennie nieważne gdzie ważne zeby się sobą nacieszyć lecz po pewnym czasie pożądanie zaczęło stopniowo wygasac, niewiem czy to dlatego że się znudził czy ja chcę za często, myślę że nadal się mu podobam dbam o siebie jestem szczupła. A myślałam że facet zawsze ma ochotę na sex he he. Widać nie każdy facet wstrzymuje takie tempo. Pozdrawiam

Gość gość
Ja jetsam mezczyzna I jest podobnie z tym ze to ja mam wiekszy temperament no ale jak ona zmeczona to wole to Sam zrobic myslac o innej.

Gość gość
" Dodam, że poza tą dziedziną życia nie mam na niego co narzekać, obiad ugotuje, pranie zrobi, posprząta.." wszystko jasne. ciotę i pedała masz w chacie a nie mężczyznę :D PS. po co mężczyźnie baba jeśli wraca z pracy i jeszcze musi dla niej ugotowac i uprac? :D i jeszcze ją bzykać kiedy akurat chce pospać?? d***** wyjdzie taniej i atrakcyjniej niż życie z taka "nowoczesną" babą

Gość Moralez198
Moze troszke zrozumienia, moze facet naprawde nie moze. Mialem 24 lata jak przez 5 tyg organ nie dZialal z przemeczenia, a kobieta byla i jest przepiekna do teraz

Gość gość
Odpisujecie psicie na topik z 2009 roku >:) . Pisała wtedy tak rozpaczliwie dając do zrozumienia ,że pieprzenie się to podstawa jej egzystencji więc myslę,że źle to sie dla niej skończyło i juz tu nie zagląda.

Gość gość
8

Gość gość
Żadnej kochanki nie ma. Na pewno jest zmęczony, może wykonaj parę obowiązków domowych za niego. Daj mu wypoczać, poczekaj z seksem zobacz po jakim czasie będzie sam chciał. Jeśli raz na miesiąc bądź rzadziej znaczy że trzepie bo albo nie chce mu się meczyć w łóżku albo boi się że cie nie zadowola. Może czas na jakieś eksperymenty w łóżku spust do buzi i tak dalej. Czysta orgia. Ja z swoją partnerką już prawie wcale nie robiłem. Wszystko się zmieniło od kad bierze tabletki i zaczęliśmy eksperymenty. Zdarza się nawet parę razy w tyg. Jesteśmy razem kilka lat ., tabletki od roku wcześniej w gumie bądź na ryzyko co nie było zbyt zachecajace

Gość gość
U mnie to samo mąż po ślubie (3 lata temu) jak by mu się coś stało stopniowo doszliśmy do tego że raz na 2-3 miesiące z wielkim trudem się "kochamy" trwa to może z 3 minuty już nie wiem jak go namówić, ma wszędzie łaskotki nie da się dotknąć :-( kupił mi wibrator żebym go nie męczył wiem że nikogo nie ma praktycznie razem pracujemy zauważyłam gdyby kogoś miał. Dałam sobie spokój z namawianiem go i tak już 3 miesiące nic :-( Ja 26 on 30

Gość gość
Może popiszemy sprosnie dla wyluzowania?u mnie też nie kolorowo...żona jest słaba ostatnio.33

Gość gość
Moja tez unika moze ktoras popisze?

Gość gość
Może musisz się bardziej postarać,zachęcić partnera do seksu,wybrać komplet erotycznej bielizny lub gadżety,u nas takie urozmaicenie zdało egzamin,a wszystko zamawialiśmy na Eroticgo.pl

Gość gość
Różne mogą być przyczyny. Ja bylem od zawsze miłośnikiem dużego biustu a pokochalem prawie plaską ale piekną kobietę. Niestety po kilku latach bardzo mi brakuje tych kobiecych atutów i na seks wcale nie mam ochoty.

Gość gość
mój mąż nie ma żadnych problemów, w pracy wszystko ok on twierdzi że nie ma potrzeby, ochoty nie chce mu się, twierdzi też że nie chce mu się myć po stosunku :( wszystko próbuję zachęcam go ale on się nie da dotknąć i się zaraz złości. Nie chce się całować bo go to obrzydza, nie lubi gdy ja go całuję, dotykam bo ma łaskotki. Już mam dość żyjemy w celibacie, ksiądz by nawet tyle nie wytrzymał co mój mąż Ciągle ogląda takie filmiki śmieszne nic tylko te filmiki jak ma wolną chwile. Twierdzi że mnie kocha ale nie chce tego okazywać