Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sie wytrzymac nie da

Czy to normalne zachowanie nastolatki?

Polecane posty

Moja córka (17lat) wariuje z miłości i przez to robi głupie rzeczy. Nie chodzi do szkoły bo woli się spotkać z chłopakim. Jak już pójdzie to tylko na 3-4 h a potem idzie do niego. Jak przyjdzie do domu (prawie zawsze z nim) to siedza w pokoju do wieczora. Ostatnio mi oznajmiła że M. kupuje mieszkanie i że się do niego wprowadzi . Tłumaczyłam jej że to bez sensu itp ale ona potrafi powiedziec tylko: "Mamo ale ja go kocham." Powinnam jej pozwolić z nim zamieszkac czy np usilnie trzymac ja w domu aż do 18?

Gość Artefakt_Diabła
pozwól teraz,szybciej wróci

niby tak ale boje się że tak sie wyraże o jej cnote :). Teraz to jeszcze jakoś się powstrzymuja a jak beda mieszkac razem? Zrobiłam jej pogadanke o seksie itp ale wiadomo jacy młodzi teraz sa.

Poza tym to ten chłopak jakiś taki nie fajny jest. Nie pracuje mimo że już do szkoły nie chodzi. Całymi dniami siedzi przed tv i piwo pije. Nie chce zeby moja córka z kimś takim mieszkała. Nawet nie chce zeby z nim była ale skoro już jest aż tak zakochana to co bede jej bronic. W koncu przejrzy na oczy oby nie za późno!!

Gość Artefakt_Diabła
a skąd w takim razie M ma na to mieszkanie??? popełniasz podstawowy bład rodziców-wydaje Ci sie że jak będą mieszkać ze sobą to zajdzie w ciąze.jak ma zajśc to i tak zajdzie.to ze nie mieszkają razem nie znaczy że sie nie bzykaja na potege.to akurat nie ma nic do rzezy. z własnego doświadczenia wiem ze zakochanej 17 latce NIC sę nie przetłumaczy

Gość rózka jak paluszka
ja jak mialam 16 lat to bylam taka zakochana ze sie na moscie po raz pierwszy walilam z gosciem który mi potem serce zlamal. Bo taka madra bylam. A teraz tego zaluje :o ale jak bedzie miala stracic cnote to ja nawet i straci w kiblu w jakies galeri :D

wyluzuj, ja bym przestala jej zabraniac i bym np poszla z nia na zakupy doradzila co kupic bo to sie spodoba jej chlopakowi, niech zobaczy w tobie przyjaciolke bedzie ci ufac i wszystko mowic, upieczcie razem ciasto i zachec j ą tak ze poczęstuje tego swojego chlopaka nim. spedzaj z nia czas. Jak zobaczy ze akceptujesz jej chlopaka spojrzy na ciebie inaczej, a potem otworzy sie w niej taka więź do matki i raczej nie bedzie chciala Cie opuszczac zbyt szybko. a o cnote sie nie martw i tak dlugo trzyma jak na dzisiejsze standardy. przykro mi to mowic ale jej cnota jej sprawa, byle się nie zaciążyla ;)

Gość Artefakt_Diabła
w sumie to byłby cud gdyby jeszcze miała cnote.najlepiej do lekarza po pigułki i nie panikować a swoją drogą zakochane nastolatki są głuuuuuuuuupie jak but,pamiętam jak sama taką byłam...zgroza

Ja dobrze wiem że oni ze sobą współżyją. Robia to na pewno gdy nas nie ma. boje sie tylko że wtedy beda mieli az za dużo możliwości zeby to robic. Na mieszkanie skad ma? Od rodziny. Ma 19 czy nawet 20 lat zawadza im w domu to mu dali troche pieniedzy zeby sobie jakas klitke kupił.

powiedz jej że ją kochasz i ze jak skonczy 18 lat bedzie mogla ale poki co chcesz jeszcze z nia spedzic troche czasu i spróbuj wejść na przyjacielski poziom relacji, niech Ci zaufa