Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania taka smutna

mam dzis urodziny

Polecane posty

Gość ania taka smutna

i w chuj mi przykro bo nich pamietało rapten 4 osoby 1 kolezanka, kolega internetowy, mam kolezanka z pracy która tydz znam, a przepraszam 6 bo jeszcze 2 znajom z roku moja siotsra zapomniała, chcoiaz 2 tyg temu pokazywała mi prezent jaki mi kupila, moje 2 najlepsze niby kolezanki, jeszcze mi zyczen nie wysłąly jedna jak zwykle nie pamieta, wiec pewnie ta 2 jej przypomni bo widzioała mnie na gg i nic nie napisła wiec sadze ze nie pamieta drugiej rodzice maja rocznice tez dzis slubu wiec zawsze pamieta.ale wkurwia mnie ze nie mze wysłac smsa tylko wpadnie do mnie po 20 albo 21, gdzie ja chce isc spac bo ide do pracy na 6 , jakby ciezko bylo mi wsyałac głupiego smsa czy zadzwnonic i poiwedziec wszystkiego naj, bo wkurwia mnie to czekanie i tak jest co roku

Gość palacz w kotłowni szkolnej
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!

Gość 100 lat
100 lat!

Gość to nie czekaj
"wk**wia mnie to czekanie i tak jest co roku" to nie czekaj, jak ci nie pasuje, ze ktos ci sklada zyczenia nie o takiej porze jak ty chcesz...

Wszystkiego najlepszego :) Nic sie nie martw. O moich urodzinach też zwykle pamięta garstka osób. Smutne to, wiadomo, ale nie ma sie co przejmować. W końcu to Twoje urodziny i powinnaś sie cieszyć, choćby sama dla siebie :)

Wszystkiego dobrego ! 🌼 Urodziny hucznie obchodzi się za granicą ; w Polsce, to raczej "uroczystosc" dla samego siebie. Uśmiechnij się, masz na karku jeden rok więcej ! :)

Gość andzelikkka
wszystkiego naj naj Aniu!!urodzinki trwaja wiec jeszcze nie skreslaj wszystkich:) ja bylam pewna ze od mego najblizszego przyjaciela dostane fure zyczen,czekalam caly dzien- a ze obiecalam sobie ze w dniu urodzin nie zaplacze poplakalam sie zaraz po polnocy:(

Gość 888888888888887777777555
wszystkiego najlepszego

Gość ania taka smutna
a własnie przyłśzy posiedziąły z 2 h było miło;) heh jak zwykle łapie doła w urodzinki;) moja siostra tez zadzwoniła poprostu myslała ze pracuje poobiedzie;)) własciwie to dobrze ze mozna liczyc chcoiaz na tych najblizszych , chcoiaz ja jestem taka ze zazwyczaj wysyłam zyczenia nawet takim kolezankom z którymi juz nie utrzymje super czesto kontaktu ale widac kazdy jest inny;)

Gość tez mam urodziny
własnie dziś, to piękny dzień , taki pod opieką Anioła Michała kilka osób jest...bliskie to osoby...pamiętają ...zawsze będą pamiętać ...a ja o nich ..też zawsze Dziś skończyłam XX lat, mój dzień i świat mój Cieszę sie każdą chwilą niczego więcej mi nie trzeba wystarczy mi to co mam