Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.R

Lyzeczkowanie macicy bezprawne....

Polecane posty

Gość M.R

po porodzie przedwczesnym bez poinformowania mnie, bezprawnie i bez srodkow znieczolajacych. Czy sa w POlsce jeczcze jakies kobiety , mlode matki , ktorym stosowano niezla dawke bolu. Wedlug mnie tacy lekarze- ginekologdzy nie nadaja sie wogole do bycia lekarzami , maja cechy sadyzmu a nawet nadawaliby sie do pelnienia roli w Obozach Koncentracyjnych dla usmiercania matek z dziecmi. Przyklady mam na sobie- przy urodzeniu syna , wczesniaka urodzinego jako zdrowe dziecko - leczono go lekami usmiercajacymi , kakimi jak w Obozach , gdzie prowadzono eksperymenty nieludzkie na dzieciach. Podawane leki spowodowaly uszkodzenia ukl.nerowego , w konsekwencji zespol MPDz. Innym pzrykladem byl porod niewczesny, gdzie natychmaist po porodzie bez informacji celowo mnie uspiono abym nie pytala o dziecko, rzadano imienia , ( dziecko zylo), oblozono mnie lodem, w wyniku czego mialam szok termiczny i dreszcze, dziecka wogole nie pokazano, nawet gdy mowiono o zgonie , nie bylo identyfikacji , pochowek zekomy - odbyl sie bez mojego udzialu( gdy bylam w szpitalu 3 dni), podczas badan ginekologicznych osmieszano mnie przy studentach i pracownikach ( w celu wywolania porodu). Wowczas w latach 1986 stosowano adopcje - gdzie zabierano matkom dzieci i przekazywano innym rodzinom, zwlaszcza gdy z urzedow miasta UCS- plotkowano o aborcjach , gdyz aby wziac slub kosielny zmuszona bylam do przedlozenia falszywego zaswiadczenia o ciazy nieistniejacej z podaniem i motywacja - dlaczego biore slub. Dla partii PZPR korzystniejzsy byl slub - gdzy bylo sie nawet w nieistniejacej ciazy niz z milosci. Kolejnym dowodem byl ukrywany chrzest moj oraz data zmieniona z lipca na sierpien. jadac w podroz poslubna korzystniejsze bylo panna i narzeczony , niz mezatka wychowywana w domu przez ojca z PZPR bioraca slub koscielny, co bylo zakazane.Miasto Przemysl i Jaroslaw.

Gość Kobito
ale o co chodzi? Nic z tego nie rozumiem.

Gość nie przesadzaj....
moi rodzice wzieli normalny slub i nikt im nic nie zakazywal. I bylam chrzczona i ja i brat i moi rodzice i ich rodzenstwo tez :P