Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehghhhh

Ma ktoś konto INTELIGO ???

Polecane posty

Gość ehghhhh

Wiem, ze to nie na temat, ale mam problem. Jeśli ktoś twierdzi, że wczoraj przelał mi pieniądze z citibanku, a ja mam inteligo. Przelew zrobił około 15:00, a nic nie dostałam ani wczoraj, ani dziś, a dochodzi13-sta to wysłał czy nie

Gość właściwie to powinien już być
myślę, że dziś po 18 już będzie.

Gość ehghhhh
teoretycznie mnie nie interesuje :) pytam o praktykę..

Gość klopp
Mozliwe, ze bedziesz miala kase dopiero po 15, bo wtedy jest chyba kolejna sesja.

Gość ehghhhh
no wlasnie chodzi o to ze zawsze przelewy mam okolo 11 !! zawsze !! nigdy pozniej :o

Tutaj masz tabelę sesji bankowych w różnych bankach. http://www.biznesforum.pl/sesje-bankowe-elixir.php Na liście akurat nie ma Citibanku, ale jeśli ostatnia sesja dla wychodzących jest np. o 15:00, a przelew był zrobiony o 15:05, to znaczy, że ten przelew poszedł dopiero dziś rano. Czyli u Ciebie na 90 % będzie jutro rano 🖐️

Sesje wychodzące w Citibanku: 1 sesja 7:30 2 sesja 11:00 3 sesja 14:30 Sesje przychodzące w Citibanku: 1 sesja - ok. 11:30 2 sesja - ok. 15:30 3 sesja - ok. 17:30 czyli przelew wyszedł dopiero dzisiaj o 7:30 🖐️

Gość asia**823
hej ja mam konto w inteligo i raz mi się zdażyło że pieniązki przyszły nastepnego dnia ale to była spora suma pieniedzy a tak zawsze otrzymuje w tym samy dniu

Gość ehghhhh
No on podobno robił przelew około 14:15... (bo o tej godzinie wyslal mi sms-a ze jest w banku) ale 15 minut wte czy wewte to mała różnica... moż ebyła kolejka i moze robił po 14:30 :o suma pieniędzy to około 2.000 więc może z tego powodu dłużej czekam?? Kolejna sesja w inteligo jest po 14:30 więc poczekam... potem po 17:30, a jak nie to jutro. Jeśli nie będzie to ściema, ale...... zdziwiłam się bo zawsze miałam około 11:00 najpóżniej na drugi dzień... czyli dziś o 11 powinno być :(

Gość asia**823
hm.. moze ta osoba kręci bo takie sumy pieniędzy zawsze przechdzą tego samego dnia a może pomylił numer konta

Gość ehghhhh
No to ą pieniądze, które ma mi zwrócić i już od dłuższego czasu kręci :o z tym, ze wczoraj byl b. przekonywujący :o

"bo takie sumy pieniędzy zawsze przechdzą tego samego dnia" do mnie z innego banku jakoś przeważnie przychodzą następnego dnia...

Gość hm hmm hmmm
Też mi się wydaje, że duże sumy idą dłużej - LOGICZNE

Gość cep
to tak naprawdę jest pko bp :( więc wszystko można się spodziewać