Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolcia52

starania po stracie

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny które tutaj zaglądnęły. Mam nadzieje ze znajdę odpowiedz na pytanie które mnie nurtuje. Jestem po samoistnym poronieniu w 3 tygodniu ciąży nie miałam zabiegu łyżeczkowania ponieważ mój organizm sam wydalił ciąże . Mam pytanie kiedy znowu będę mogła starać się o dziecko do lekarza na razie nie mam szans sie dostać . może któraś z was była w podobnej sytuacji?

Gość ja byłam
i od lekarza dostałam pozwolenie na starania już od tego cyklu po poronieniu zaszłam w następnym i bez najmniejszych problemów uordziłam zdrowe dziecko:)

ja już jestem 2 cykle po poronienie liczac ten zaraz po poronieniu....sama nie wiem czy juz sie starac? po poronieniu szybko wrucił mi odpowiedni poziom hormonów i czuje sie ok:) ostatnia miesiaczka tez była normalna a miałas robione jakies badania?

Gość ja byłam
nie, żadnych badań, zrobiłam tylko cytologię, bo wcześniej misłam robioną 2 lata temu

ja cytologuie mam robiona reguralnie co 6 miesiecy:) wiec nie musze jej robic. a ile masz lat? ja 22 wiec jestem jeszcze młoda wiec posieszam sie że nastepnym razem donosze dziecko do konca i bedzie zdrowe

Gość ja byłam
na pewno donosisz skoro i ja donosiłam i to bez najmniejszych problemów i komplikacji:) wtedy miałam 29 lat więc byłam już starsza od Ciebie tak niestety decyduje natura choć trudno się z tym pogodzić:( teraz znowu jestem w tej samej sytuacji co dwa lata temu, ale dziś już jest 8 dzień krwawienia i mam nadzieję ostatni i w tym cyklu ponawiam starania nie martw się na zapas - będzie dobrze:)

dzieki za miłe słowa:) sprubuje w tym cyklu moze akurat sie uda i bedzi dobrze :) u ciebie tez napewno wszytko sie ułoży:)

Gość ja byłam
dzięki:) wszystkiego dobrego:) tylko nie odpuszczaj, a na pewno się uda:)

staram sie myslec pozytywnie ale róznie to bywa....:) dziewczyny a wy byłyscie w podobnej sytacji

hej dziewczyny... widze ze rzadna nie chce sie wypowiadac ok rozumiem ale troche szkoda bo razem zawsze łatwiej w szczegulnosci w takiej sytuacji:(