Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakitogrzech

jaki to grzech - PRzEKLEŃSTWO

Polecane posty

Gość jakitogrzech

tojest NIE ZABIJAJ, nie? Bo ZABIJAM JĘZYK POLSKI - tak myślę :( A to chyba będę kraść - bo wg 10 przykazań - MNIEJ ZGRZESZĘ, nie?

Gość jakitogrzech
Masz rację :(

Gość jakitogrzech
jakbyście mieli do wyboru RODZINA albo PAŃSTWO to każdy NORMALNY wybrałby rodzinę, nie? A nie państwo. To trzeba mieć NASRANE W GŁOWIE żeby wybrać państwo mając do wyboru panstwo i rodzinę. Jeszcze jak się jest ...nie wiem... babcią klozetową w tym państwie - w sensie zero władzy w nim.

Gość jakitogrzech
a państwo opiera sie na władzy. Choć to zawsze jest zły wybór - tak uważam. ZAWSZE :( Jeśli ktoś taki wybór ma - to jak wybiera państwo to źle wybiera bo zawsze można zmienić zawód z władzy na coś innego jeśli to nie ma sensu, ale TRZEBA COŚ UMIEĆ, nie? Jedyny warunek. A płaca? No cóz... tego nie komentuję komu w Polsce płacą.

Gość jakitogrzech
Już prawie 15.00 a ja chodzę i myśle CZEMU JA TAK KLNĘ. 2 dni byłam taka grzeczna a dziś od rana przekleństwa. CZEMU? No i wiem czemu - przez morderców. Zabójstwo jak mordercy przeważają. Tylko czasem klęłam przez ostatnie dni. Jak mnie stara wpieprzała. :(