Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jakie badania

Jakie badania zrobi膰?

Polecane posty

Go艣膰 Jakie badania

Witam. M贸j m膮偶 ma 24 lata i ostatnio spore problemy ze spaniem. Zawsze wystarcza艂o mu od 6 do 8 godzin snu. A teraz nie idzie go rano dobudzi膰, otwiera oczy, odpowiada ale nie ma si艂y wsta膰, zamyka oczy i 艣pi dalej. Gdy w ko艅cu wstanie jest zm臋czony. Nie ma problemow z zasypianiem czy snem w nocy. Zastanawiam si臋 jakie badania mo偶e wykona膰 aby znale藕膰 przyczyne tego stanu rzeczy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ares20
Ma艂o podajesz,co jest przyczyn膮, bo ja mam to samo jak ca艂膮 noc figluj臋 z dziewczyn膮, to po 6-8 orgazmach 艣pi臋 jak suse艂 brak reakcji za wyj膮tkiem 偶yciowych tj. bicie serca oddech, reszta u艣piona. po 10 godzinqach spania budz臋 si臋 aby sie wysika膰 i dalej 艣pi臋. By艂em u lekarza podaj膮c, to co wy偶ej opisa艂em i dosta艂em odpowied藕, 偶e to normalny objaw wyczerpania organizmu tak膮 ilo艣ci膮 orgazm贸w. Dosta艂em recept臋 z witaminkami i minera艂ami i zlecenie na badanie morfologi moczu, zmierzone ci艣nienie, kt贸re troch臋 za niskie, bra膰 2xdziennie aspargin. Po badaniach morfologii wizyta ponowna, o ile b臋d臋 mia艂 sen zm臋czenia bez orgazm贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakie badania
Sytuacja powtarza si臋 co dziennie rano. Nie ma okreslonej przyczyny, st膮d my艣l o zrobieniu bada艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ares20
Nie piszesz od czego , to ci膮g艂e spanie czy od pracy fizycznej, czy od ilo艣ci stosunk贸w p艂ciowych, czy od alkoholu, czy samoistne zm臋czenie, bo musi by膰 jaki艣 pow贸d. U mnie by艂 pow贸d jak opisa艂em du偶a ilo艣膰 orgazm贸w, ograniczy艂em do 1,2 na noc i spanie mnie nie bierze w niedpowiedniej chwili. Wyniki bada艅 morfologii i moczu w normie, ci艣nienie prawid艂owe. Przyczyna zdjagnozowana.

Udost臋pnij ten post