Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petitki GO

W najbliższym czasie się zabije przez szkołe

Polecane posty

Gość petitki GO

Śmieja sie z tego jak wygladam. Jestem raczej normalna ale do piękności nie należe. Klasa 30 dziewczyn i wszystkie chamskie i wredne. Jestem w 2 lo. Myslałam ze wytrzymam te 2 lata i studia ale tam moze byc jeszcze gorzej i co wtedy? Nie wytrzymam już dłużej. Musze to skończyc.

Gość a jak sie ubierasz
? nie przejmuj sie tylko ucz pilnie, te tepe dzidy potem beda tylko szukac naiwniakow co im na tipsy da, a ty bedziesz miala dom wytapetowany dwustuzlotowkami

Gość
nie masz ani jednej koleżanki ? nie wierze że prosto w twarz Ci ublizaja ?😭

Gość petitki GO
Własnie te najbliższe koleżanki mi prosto w twarz ubliżaja. Inni podśmiewuja sie po cichu. Ubieram się normalnie. Chodze do sklepów typu NY czy House wiec ciuchy mam ok. Chodzi o moja twarz i to że chuda jestem. Poza tym troche nieśmiała.

Gość przynajmniej nie musisz sie
odchudzac.. :classic_cool: ubieraj sie tak by pokazywac jak najwiecej kosci a one niech patrza z zazdroscia jak wpierdalasz kolejnego batona ;)

Gość
zaprzyjażnij sie z inna chuda z Twojej szkoły, bedzie Wam rażniej

ja bym je olała. na przerwach zajeła bym sie soba...czytała coś czy sluchala muzyki .łaski ci nie robią że się z toba nie kolegują. Każdy człowiek ma w sobie swoją wartość i tak się własnie czuj. widocznie te dziewczyny wcale nie są dobrymi i mądrymi kolezankami. ja mialam 1 kolezanke w szkole reszta sie nie przejmowalam bo kazdy tworzyl swoje grupki w klasie ja wolalam byc sama bo zawsze bylam spokojna. szybko skonczysz szkole i poznasz inne kolezanki wtedy niebedziedziesz sie tak czula...

Gość petitki GO
Ale o to chodzi że ja mam inny charakter. Nie lubie byc takim nikim :D Sama jestem czasem chamska tyle ze nie az tak jak one.

Gość petitki GO
poza tym juz przesadzone. Jesli w najbliższym czasie nie wydarzy sie nic fajnego w moim zyciu to koncze je. Jeśli sie wydarzy to poczekam do studiów. Przynajmniej sie matura nie bede denerwowac bo w razie czego tabletki beda czekały.

Gość
a jakie masz w zanadrzu ?i ile?

Gość petitki GO
Jeszcze nie kupiłam ale kupie w najbliższym czasie. Beda czekały. Poszukam w internecie najlepszych i jednoczesnie najsilniejszych.