Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuytreas

biale rajstopy czy ponczochy?

Polecane posty

Gość nuytreas

co wy wybralyscie?

ja ponczochy ale bralam slub w najcieplejszy dzien w tym roku wiec nie zalozylam ponczoch zaloz to w czym Ci jest wygodniej i co wolisz

aha tylko nie decyduj sie na samonosne - lepiej te z pasem bo to bywa roznie i czasem zsuwaja sie - jak bedzie pas to nie trzeba bedzie ich poprawiac

oczywiscie, że pończochy, są o wiele wygodniejsze, nawet przy robieniu siku:)bo nie musisz sciagać rajstop z pod sukienki. Poza tym nie obciska Cie nic na brzuchu.... nie zgodzę się z wypowiedzią, że samonośne się sciagają....wystarczy kupic odpowiedni rozmiar i dobrym silikonem, który napewno bedzie trzymał, a nie pończochy z targowicy, które w torbie mogą już leżeć z rok...

zdecydowanie ponczochy, ja przymierzałam z pasem i jakos nie jestem do nich przekonana, samonosne zdaly egzamin na 6 nic się nie zsuwało (tylko pamietaj żeby nie smarowac nog balsamem czy jakims kremem, bo wtedy moze byc roznie) jesli wybierasz biale to wez sobie na zmiane jedne ja przed oczepinami zmienilam, gdyż mialam buty z wycieciem na palce i noga strasznie mi sie zakurzyła ponczocha pozdjeciu byla szara nie biała:P

ja mialam jedne z gatty a drugie z Marilyn i jedne i drugie byly super i bardzo fajnie wyglądały na nodze:)

Gość prunia secca
czy nie uciskałay was te samonośne?

Gość wszystko jedno co
byle nie białe!!!:O