Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkikompleks

moje mega kompleksy

Polecane posty

Gość wielkikompleks

to cienkie wlosy , mikroskopijny biust, wielka doopa

Gość wielkikompleks

Gość gdybym miala
wymieniac moje to literki by mi sie na klawiaturze starły

Gość wielkikompleks
jak ja zazdroszcze dziewczynom ladnycch wlosow i biustu. to sa najwieksze atuty kobiecej urody

Gość lalalalalaaa
Odstający brzuch, krzywe zęby, rozstępy na cyckach :/ Resztę zcierpie ;)

Gość wielkikompleks
a dlaczego mam sie opanowac?? wlosy i piersi to glowne atrybuty kobiecej urody i taka jest prawda. jak sie nie ma obu tych rzeczy to jest sie nieatrakcyjna. to sa opinie facetow

Gość dziewczyniooo
chyba nie widzialas moich zebow:( a wszyscy do okoła: usmiechnij sie...a ja calkiem ładna jestem,zgrabna ale jak to mówią: czar psyka jak otowrze pyska:O i co mam sie zabic??:(

pieprzenie, mam kumpele ktora ma dupe jak pociąg cienkie wlosy i male cycki a jest SEKSBOMBĄ tyle seksappealu z niej wali, jest boska

Gość gdybym miala
pf tez mam okropne wlosy i plaska klate, a nie zakladam bezsensownych tematow... uzalanie sie nad soba nie pomoze 🖐️

Gość wielkikompleks
hehehehe akurat uwierze baba z duza dupa bez cyckow z rzadkimi cienkimi piorami na glowie seksbomba

Gość wielkikompleks
wiesz zalezy co rozumiesz pod pojeciem male. niektore jecza ze maja miseczke b i ze to niby mala jest. ja marze o b

1. 75 c to mój rozmiar ------marzę o mniejszym 2. włosy mam ok.------bardzo grube 3. waga 65 przy wzroście 175 cm.(wiek 34) -------pozostawiam do oceny

Gość do betanna
ale nie rozumiem twojej wypowiedzi tutaj? przeciez nie masz takich kompleksow jak autorka to po co tu piszesz? pochwalic ie swoim c i grubymi wlosami?

Po to ,aby pokazać ,że z niemałym biustem i grubymi włosami też ma się kompleksy---zawsze coś się znajdzie

Gość tak kazdy ma kompleksy
ale akurat e w przypadku malego bistu albo jego braku i cienki rzadkich wlosow sa to kompleksy uzasadnione a nie wyimaginowane

Gość gimnazjalistka8289
a ja mam mikroskopijny biust mam 170 wzrosyu jestem w 1 gimnazjum jestem chuda jak patyk w sporcie jestem beznadziejna i mam pełno pryszczy. Ty wielkikompleks nie masz sie czym martwic w porownaiu do mnie

Gość gimnazjalistka8289
i do tego mam żółte zby

Gość ula z ula
za duzo o 5kg nieladne paznokcie (lamliwe wiec zawsze krotkie) szorstka skora na ramionach :O ciemne owlosienie na nogach... (chyba pojde na laser... bo dzien po goleniu ciemny kaktus :O ) niska jestem (163) ale jest wiele rzeczy z ktorych ejstem zadowolona :) najlepiej to gydbym schudla...

Gość wielkikompleks
obrocz biustu i wlosow mam inne kompleksy ale akurat te dwa uwazam za uzasadnione bo brak biustu i liche wlosy odejmuja kobiecosci. i tyle w tym temacie

Mój biust to naprawdę mały biust : pod biustem mam 67-8 cm, a w biuście 78-89 cm (zależy od cyklu). I akurat z tego powodu nie mam kompleksów:P

Gość ojaoaja
dziewczyny a moim jednym najwiekszym kompleksem jest moja twarz mam tradzik o 6lat i w sobote zaczynam studia- nowi ludzie, nowe otoczenie i nie wiem jak ja sobie poradze jest mi bardzo ciezko:( prawie nie znam ludzi ktorzy mieliby trądzik, serio:(

Gość wielkikompleks
ja miedzy biustem a obwodem pod biustem nie mam nawet 10 cm roznicy :-(

Gość Kanadyjka11
Moje drogie koleżanki:) Mam wielkie kompleksy jak niebo nad nami:)ale wydaje mi się,że mój triumf to-udawać,że ich się nie ma:P...i tak robie:)z jakim skutniem?wiele mężczyzn ogląda się za mna na ulicy,zaczepia na imprezie i flirtuje:) A oto moja czarna lista o której Wy wiecie a oni nie:P -cienkie włosy(dlatego kręce loki żeby bylo ich więcej) -rozstępy(prawie wszedzie-biust,uda,pupa,nogi,łydki...no masakra)...zawsze przyciemnione światło w sypialni i heja:P -pryszcze na pupie-czasem są,czasem ich nie ma-koronkowe majteczki:P -krzywe nogi-dżiny:)zawsze modne i wygodne -małe oczy-zawsze mocno wytuszowane rzęsy -małe usta-zawsze błyszczyk Mogłabym wymieniać godzinami:):) No i co Wy na to:)?zaden facet nietknął by mnie kijem jakbym mu o tym powiedziała:)Fakt może to zobaczyć:)liczę się z tym,ale póki co żadne nie uciekł,zatem tj chyba wszystko dozaakceptowania drogie Panie;) Nieprzejmować się niczym,z kompleksów robić atuty jak ja:P