Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkikompleks

moje mega kompleksy

Polecane posty

Gość wielkikompleks
oprcz zerowego biustu i cienkich wlosow niepodatnych na zadne krecenie mam mega celulit, owlosione rece, pryszcze na tylku i wiele innych ale akurat brak biustu i liche wlosy uwazam za uzasadnione kompleksy bo one odbieraja nam atrakcyjnosc kobiecosc. iust i wlosy to najwieksze atrybuty kobiecosci kobiecej urody

Nadmieniam, że jestem chłopakiem: - 178cm wzrostu - chciałbym więcej - 68kg - chciałbym schudnąć do 62 - słaba muskulatura, jedynie bicepsy mam dobrze zbudowane - włosy - mam do ramion i mogłyby być gęstsze - twarz - raz patrzę w lustro i wydaje mi się, że jestem piękny, a raz, że szpetny, to dziwne - bardzo szczupłe nogi - a bary za to rozbudowane : / jedyny plus to taki, że słyszę komplementy od koleżanek nt. rzekomo zgrabnego tyłka - jestem gejem, zabujałem się w jednym lamerze i świadomość pewnego niespełnienia źle wpływa na moją samoocenę

Ej dziewczyny ja mam mnóstwo kompleksów ale wiecie co lubie siebie i to jest chyba najwazniejsze :)

A jeszcze jedno ja mam włosów pełno na głowie i wiecie co z nimi zawsze najwiekszy problem bo co by nie zrobić moja głowa wyglada zawsze jak kopka siana, jak byłam młodsza to z płaczem z domu wychodziłam wrrrrrrrrrr....... a siostra fryzjer i jeszcze jak jakieś eksperymenty na manie zrobiła to szkoda gadać

Nie ma żadnej fryzury, która byłaby dla Ciebie twarzowa? Jak zacząłem zapuszczać włosy, to mnie szlag trafiał, była tego kępka i wyglądałem śmiesznie. Teraz jest ich dużo więcej, że mogę zarzucać spokojnie zarzucać grzywą :D Najgorsze w mojej sytuacji to to, że nie wiem, czy jestem atrakcyjny, czy przyciągnąłem kiedykolwiek spojrzenie chociaż jednego chłopaka na ulicy, który też woli innych chłopców. Ten brak relacji uczuciowych wpływa na stan zakompleksienia, poczucie wybrakowania, ale też inspiruje do pracy nad swoją atrakcyjnością fizyczną. Jednak bez perspektyw na jakąkolwiek miłość ta praca niebawem stanie się główną treścią mojego dnia codziennego.

Gość wielkikompleks
lepsza kopa siana na glowie nic przylizane 3 wloski z ktorych nie da sie nic zrobic

lepsza owszem teraz nawet jest ok sa prostownice ale kiedyś jak trzeba było do szkoły wyjsc, aaaa i miałam przezwisko pudel a do tego miałam wtedy trwałą kurcze jak sobie to przypomnę szkoda gadać

Gość wielkikompleks
a co ja mam powiedziec chce wyjsc do ludzi stoje godzine z suszarkolokowka a efekty mizerne

Gość wielkikompleks
gdyby sie chociaz troche ukladaly falowaly czy krecily a tu nic wisza smetnie

Gość madżenta
Jak byłam nastolatką szczerze siebie nienawidziłam.Pytałam sama siebie dlaczego jestem taka brzydka?Chciałam być ładna jak inne dziewczyny.Teraz już mi przeszlo.Najgorszą moją zmorą są rozstępy po porodzie ale wiem że w dzisiejszych czasach można już coś z tym zrobić

Gość wielkikompleks
ja juz nastolatka nie jestem . jak bylam nastolatka to az tak sie nie przejmowalam swoim wygldem. ludzilam sie ze cycki mi jeszcze urosna, dupy wielkiej nie mialam wiec ogolnie bylo ok. tylko na wlosy narzekalam od zawsze

Gość forumowiczka87
-zgrubienia jakies na policzkach po pryszczach -moglabym z 4 kg zrzucic:( -moglabym miec mniejszy nosek

Gość uk. uk . uk
ja tez mam pryszcze na tylku ale co jakis miesiac chodze na solke i znikaja ;)

Gość vviolin
-zadkie wlosy -male oczy, - -brzydki nos, -za male usta, -za male piersi, -za duzy brzuch, -za chuda dupa, -za chude nogi i stopy poza tym cos jescze by sie znalazlo,albo inni by zauwazyli :)

a może tak dla odmiany napisałybyście co w sobie kochacie? co wam się najbardziej podoba, zamiast chwalić się na lewo i prawo kompleksami które dla 98% społeczeństwa są niezauważalne? po co się tak pogrążać? powiedzcie jakie są wasze największe atuty, każda kobieta jakieś ma :)

Gość hej wielkikompleks
rob z wlosami tak. Nie myj codziennie. Po myciu przesusz niegoraca suszarka albo recznikiem. susz spuszczajac glowe w dol. Jak prawie wyschna naloz piankę i nakrec na walki, rozkrec jak beda ZUPELENIE SUCHE.Delikatnie rozczesz, spusc glowe i lakieruj ( w ogole pamietaj, lakieruj od dolu, wtedy sie podniosą). Trocjhe podtapiruj, ulóz wlosy , jeszce polalkieruj ( zainwestuj w jakis porzadny lakier typu z odzywka ) . Wystarczy ci na 3 dni bez mycia a czasem dluzej. Rano mozesz pooprawic pianka i szybkim podktreceniem na walki. Wlosy miej wycieniowane, nie dlugie!. Jakbys widziala moje wlosy bez tych zabiegow - porazka, a tak wszyscy myslą, ze sa piekne. Biust - porzadny stanik z wstawka. A duza dupa jest kobieca. grunt,zeby miec przy niej talię- nad tym pracuj.

Gość po takich zabiegach to moje wl
osy wygladaja jeszcze gorzej , zaczynaja mi wypadac, sa posklejane, nienaturalne a uzywam naprawde dobrych pianek i lakierow

Gość uuppppppp
te kobiety na tyh fotkach sa oblesnie grube. jak mozna sie tak zapuscic???????

Ja tez nie wygladam jak modelka , (chcialabym schudnac dla siebie ale jest to niemozliwez przyczyn medycznych) ale polubilam siebie taka jaka jestem ...........moje wymiary to 172wzrostu waga98km duzy tylek , biust to 80C.

Gość UPIORNY
Upiorny ma kąpleks upiornego graffomana i jeszcze kilkaset upiorności. Upiorne to, ale jednak.Tak jak u wszystkich. Znam sprawdzony sposób na powiększenie... dla zakompleksionych dziewczyn z małymi piersiami i wielka dupą!

Gość UPIORNY
Poganiaczu klawiszy, fajne te Twoje lale.