Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaaaaara

Czy woda polaris niegazowana z biedronki jest zdrowa?

Polecane posty

Gość Klaaaaaara

Tak się pytam bo jest stosunkowo tania. Mogę napisać skład jak ktoś się zna:)

Gość jak mozesz watpic
????? jak smiesz watpic???? Biedronka gwarancja jakosci!!!! no i kolezanka powyzej napisala ze synek pije i zyje - a to juz cos!

ja z biedrony kupuje oaze i gaz i bez i jest dobra.a jak bylo goraco to kupywalam 5l.musze znowu kupic na zaps do domku :) ona jest niskomineralizowana wiec nawet nadaje sie dla malych dzieci jak podstawa leka modyfikowanego lub soczkow i herbatek

Gość też.jestem ciekawa
co do wody, to i tak pewnie lepsza ona,niż te pseudo oranżady typu "cola"za 60gr, czy inne gówno, to musi być syf:/

Gość Klaaaaaara
No ja właśnie też zamierzam pić, wcześniej piłam magnevitę i w smaku no niestety jest różnica, ale co tam, oby nie było jakichś ukrytych haczyków pod taką ceną

Gość skandalllllllllllllllll1
nie kupYwałam tylko kUpowałam !!!!!!!!!!!111

????? jak smiesz watpic???? Biedronka gwarancja jakosci!!!! no i kolezanka powyzej napisala ze synek pije i zyje - a to juz cos! śmieszne:-O no nie bede zamawiac wode evian:p

Gość ja tam piję wodę
z Biedronki i żyję. Zresztą dla mnei wszystkie wody smakują tak samo... więc po co przepłacać

Gość też.jestem ciekawa
u mnie zawsze kupowali wodę CLEVER, z minimala, obecnie billa, ale już jej nie ma dlatego kupujemy polaris

Gość dokladnie woda źrodlana
to woda zrodlana, wszystko mi jedno jakiej firmy:p

Gość też.jestem ciekawa
nie o to chodzi że piszesz i żyjesz... chodzi o to że skąd wiadomo co w niej jest, a może coś co zaszkodzi Ci w przyszłości... więc Twój argument jest do doopy, każdy tak może napisać o każdym produkcie

Gość oczywiste ze
niskozmineralizowana jak woda jest wysokozmineralizowana to nazywa sie wodą mineralną

Gość gdyby w zwykłej wodzie
ze sklepu byly nie wiadomo jakie szkodliwe substancje to strach brac cokolwiek innego do ust! :P

Gość Zastanow sie co jest
w jedzeniu czy chocby wodach smakowych w skladzie a nie zawracaj sobie glowe, czy ta woda jest zdrowa.

Gość tojav
Woda niegazowana Polaris z Biedronki śmierdzi. Wystarczy przyłożyć nos tuż po otwarciu. Tak naprawdę to śmierdzi sama zakrętka i to okropnie. Jak tanie worki na śmieci. Piszę tu o wodzie w butelce 0,5 l.

Gość marek z ksero
wodę z bidrąki piję codziennie i jestem zadowolony, gdyż podwyższył mi się po niej poziom testosteronu :classic_cool: bidrąka to najlepszy dyskont na świecie

Gość sseennaa
Nie wiem,czy jest zdrowa, ale wiem,że trudno się do niej dobrać DOSŁOWNIE! Do jej otwarcia potrzeba np. noża albo bardzo silnego faceta.

Gość robcop
tojav mózg ci śmierdzi bo gnije od głupoty

Gość rtyuuiy
hahahahah widze dla niektórych woda to woda . byle wyglądała na czystą ;D . Widać że zero wiedzy . Jak sie pije taką badziewną żródlaną to tylko wypłykujesz minerały z organizmu i ich nie dostarczasz jak to ma miejsce w wodach mineralnych . W ogóle to nie wiem dlaczego polaris jest podpisywana jako woda mineralna ... przecież ta nazwa jest zarezerowowana od jakiejś tam ogólnej sumy składników mineralnych a ta woda ma ich malutko . jak źródlana ;)

rtyuuiy ma rację. Z tego co kojarzę, w biedronce nie sprzedaja ani jednej wody mineralnej, tylko źródlane. A woda mineralna jest o wiele lepsza, bo zawiera składniki mineralne które woda źródlana- odwrotnie- wypłukuje. Także zwłaszcza dla dzieci jest niewskazana.

Ja piję Saguaro (z Lidla), czasem z Leviatana, Cisowiankę i Nałęczowiankę. Natomiast ja kiedyś czytałam artykuł o testach przeprowadzonych na tych droższych wodach i najlepiej wypadła Cisowianka (ma najwięcej cennych składników) i zdziwiłam się, że ktoś wyżej napisał odwrotnie:)

Gość ewrewreerwewre
też.jestem ciekawa kiedyś na tvn pokazywali test wód, ale oczywiście tych drogich... wyszło że najgorsza jest cisowianka heh a ja jestem ciekawa właśnie jakie są te tanie wody przecież wiadomo że większość ludzi to pije, bo na lepszą ich nie stać Coś Ci się pomyliło, Cisowianka to jedna z najlepszych i najzdrowszych wód mineralnych. :)

Gość gość
nie jest ma rakotwurczy składnik aspartam

Gość Zabka2710
Bywa z glonami!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj się nacięłam. Masakra. Ostatnio wyczuliśmy że smak się pogorszył ale glony to już PRZEGIĘCIE!!! Zielone i śluzowate... Bleeeeeeeeeeeee

Gość Akurat to
Nie Cisowianka jest najlepszą a Muszynianka i to jest potwierdzone. A od Cisowianki boli mnie brzuch już to 1 szklance.

Gość Akurat to
Jakbym codzien pila polarisa to na bank dooope bym se uszkodzila,jak lyka wezme to niemal od razu mnie sranie lapie na rzadko

Gość Akurat to
Powiem szczerze że po Cisowiance też miałam fontanne z tyłka.

Gość gość
cisowianka jest z Nałęczowa tak jak Nałęczowianka tyle, że wydobywa się ją z cmentarnego źródła ( takie przynajmniej opowieści po nałęczowie krążą)

Gość Akurat to
Z postu wyżej jedno drugiego nie wyklucza...