Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

impotencja

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

zakochalam sie we wspanialym mezczyznie ma 25 lat, prowadzi dosyc stresujacy tryb zycia, pali papierosy, no i jak sie okazuje ma chyba problemy z potecja, moze to chwilowe problemy, zmeczenie nie wiem, nie ukrywam jest to dla mnie problem, nie spotkalam sie z tym wczesniej, nie wiem jak powinnam sie zachowac by go nie urazic wiem ze powinnam z nim porozmawiac ale strasznie sie boje ze palne jakas glupote,,, jak poruszyc delikatnie temat tak zeby sie nie zamknal???? dziekuje za wszelkie pomocne odpowiedzi

Gość upppppppppp

Gość co to ma być 123
może nie jesteś dla niego pociągająca, albo nie chce kogoś zdradzic!

Gość nie rajcujesz go
jak mu nie staje to koniec

Gość na kafe nie szukaj rady
idz no inne forum, a tych idiotow tutaj nie sluchaj. bardzo mi sie podoba, ze masz takie cieple i dobre podejscie do niego, rzadko ktora dziewczyna dzisiaj sie tak zachowuje. uda sie wam i bedzie dobrze! idzcie nawet do seksuologa najwyzej, on i tak powie to samo, ze stres, papierosy, nerwowe zycie.

Gość nie do końca jasne
ale chodzi o to, że już wylądowaliście w łóżku ale do niczego nie doszło, bo nie mógł? a próbuje się wykręcać od seksu czy sam zaczyna a potem nici z dobrych chęci? myślę, że gdy problem jest oczywisty, nie ma większego problemu by zacząć rozmowę

Gość dziekuje za wsparcie
dziekuje za wsparcie uwazam ze taki problem dotyczy niejednej pary tylko malo kto potrafi o tym glosno mowic a szkoda moze wtedy latwiej byloby sobie z tym radzic

Gość nie dochodzi do zblizenia
pomimo ze wszystko na to wskazuje,,, czasami wszystko zostaje przerwane wlasnie dlatego ze on nie jest wstanie kontynuowac,,,

Gość wspólczuje ci
niech sie leczy bo 25 lat to zdecydowanie zbyt wcześnie na takie klopoty

Gość a czy on ci to jakoś tlumaczy
dlaczego tak sie dzieje czy udaje , ze nic sie nie stalo i unika tematu ???

Gość nie wytlumaczyl mi tego jeszcz
dlatego jest mi ciezko rozpoczac rozmowe nie potrzebuje wspolczucia tylko porady jak powinnam sie zachowac w takiej sytuacji wiem ze 25 lat to nie czas na takie problemy ale wiem ze sie zdarzaja,

Gość bedzie dobrze zobaczysz
zdarzaja sie, zdarzaja. ludzie gonia za kasa, nerwy, zycie na wysokich obrotach, brak czasu na odpoczynek, a w dodatku nieprzyjemna atmosfera..... wszytsko moze byc przyczyna. a moze dawno tego nie robil i jego cialo nie jest przyzwyczajone. dacie rade!

Gość no kurde ale cos musial
powiedziec skoro doszlo do intymnej sytuacji a tu taki ..... klops

Gość oj kobieto kobieto
nie masz problemu zeby pokazać sie facetowi nago, kochać sie z nim , być bardzo blisko ..... a masz problem żeby zapytać co sie dzieje ??? delikatnie i z wyczuciem ale musisz to zrobić, zamiatanie tematu pod dywan nic nie da możesz mu pomóc ale tylko wtedy jeśli ci powie w czym rzecz

Gość masz racje
powinnam zapytac wprost ale troche mnie ta sytuacja przerosla zaskoczyla, krepujaca jest dla obu stron, a ja zwyczajnie boje sie ze uraze jego meskosc a nie chce zeby wywolalo to odwrotny skutek od zamierzonego, ale zapewne sprobuje:)) bo jakby to powiedziec wyjscia nie mam innego bo chce z nim byc a to akurat wazny element bez ktorego dobry zwizek nie ma prawa bytu

Gość przytul sie i ...
przytul sie, powiedz, ze chcesz porozamwiac, i delikatnie zapytaj co dzieje sie?

Gość dziekuje za ......
wszelkie pomocne odpowiedzi, swoja droga czy jest ktos kto mial podobne problemy i moze podzielic sie doswiadczeniami????

Gość przede wszystkim kochaj
moj znajomy mial, ale go dziewczyna zniszczyla i w koncu go rzucila... badz silna i KOCHAJ! on MUSI czuc, ze jest kims, ze da rade, ze potrafi. my sie przejmujemy za malym biustem, ale TO PIKUS w porowaniu z tym, co czuje, facet, gdy sie mu nie powiedzie! nie takie problemy ludzie maja i daje rade:) odwagi! jeszcze bedzie goraco u was w lozku:D

Gość yhm....
jeśli jest to permanentny problem to pomóc może tylko wizyta u seksuologa. Przyczyną nie jesteś Ty, skoro w ogóle on chce, inicjuje itp. Powinniście delikatnie porozmawiać ale nie szukajcie sami przyczyn, a zostawienie tematu może spowodować blokadę psychiczną przed stosunkiem. Przyczyn impotencji może być bardzo dużo i sami raczej na to nie wpadniecie. Swoją drogą już mu zazdroszczę dziewczyny...

Gość autorko glowa do gory
a tam, to nie impotencja, tylko zaburzenia erekcji pewnie.... on nie jest przewlekle chory, tylko ma chwilowe niedomaganie, zobaczysz:D wszystko bedzie dobrze. i gratulacje dla takiej kochajacej dziewczyny! dzisiaj to rzadkosc, zwlaszcza tutaj, na kafeterii......

Gość moze to stres +
przemeczenie :(

Gość a może właśnie zmienia mu się
orientacja?

Gość zmiana orientacji
przeszlo mi to przez mysl ale wydaje mi sie ze przy takich zmianach kobieta jest w stanie odczuc to ze on nie ma ochoty na seks ze jest oziebly, a on jest cieplym, kochanym, kochanym facetem....

Gość pinky123
czekaj...bo ja niedawno też poznałam takiego:] Może to ten sam:P

Gość do pinki 123
to juz lepiej jak zmiana orientacji heeeee ale tez malo przyjemne tylko nie mow jak mial na imie wole nieswiadomosc ;) heeheh pozdrawiam

Gość pinky123
A tak serio...Mój obecny tłumaczy się tym, że długi czas był z jedną kobietą i przyzwyczaił się do schematu. Kretyńskie:P U nas już 3 razy miała miejsce taka sytuacja. Teraz wyjeżdżamy na weekend razem, jeśli znowu będzie nie tak, to nie wiem co dalej.

Gość do pinky123
no ciekawe tylko czy z tamta tez mial takie problemy, a schemat to wygodne wytlumaczenie ale zawsze wytlumaczenie, jak reagowalas w takiej sytuacji??

Gość a co to takiego niby jest
do jakiego znowu schematu?

Gość pinky123
Jak reagowałam...Udawałam, że nic się nie stało. Uśmiechałam się, mówiąc nie ma sprawy. Jeśli sytuacja się powtórzy to zdobędę się na poważną rozmowę. Tylko jak ją przeprowadzić? A co do schematu, chodzi o wieloletni seks z tą samą osobą. Tłumaczenie wydaje mi się co najmniej dziwne, bo jak można do tego stopnia przyzwyczaić się do jednej osoby, żeby inna nie wywoływała podniecenia...

Gość do facetow
jak wedlug was rozmowa o tym problemie z bliska Ci osoba powinna wygladac???