Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melisana klosterfrau

A wy naprawdę 2 razy dziennie myjecie zęby ?

Polecane posty

Gość melisana klosterfrau

Bo mi zdarza sie nie myc wieczorem ... A wam ?

Gość Lisa mówi
3 razy

Gość japiszon kudlaty
nam się to nie zdarza. czasami nawet częściej

Gość chyba żartujesz
Myję po śniadaniu, obiedzie i kolacji i jeszcze dodatkowo, gdy coś zjem pomiędzy posiłkami, zwłaszcza słodkiego

Gość ja tez 3 razy

Gość wiertara 2
kiedyś myłem dwa razy dziennie i zawsze na imprezie jak szłem do kibla to w jakiś magiczny sposób znikało mi piwo :-( teraz myje raz w tyg i całego browca mam dla siebie. :-)

ja nawet częściej :D. Mam manię mycia zębów, jak mam akurat napad potrafię i 6 razy umyć, ale to rzadko. zwykle 2-4 razy. Po każdym posiłku jeśli jest taka możliwość

w zupelnosci wystarcza mi mycie 2 razy dziennie przy uzyciu szczoteczki elektrycznej,nastepnie wyszorowanie jezyka z osadu zwykla szczoteczka i wyplukanie plynem colgate :) zabki mam jak perelki

Gość rewita
ja myje 3 razy dziennie, a zeby mam zolte, bo to ich naturalny kolor 😭

rewita tez mialam zeby w odcieniu kosci sloniowej ale od 1,5 roku używam szczoteczki elektrycznej i pasty wybielającej(ale tą używwalm chyba od zawsze,i tylko colgate)i zęby staly sie duzo jasniejsze,znajomi pytaja czy wybielalam :D dodam ze nie pale,wina i kawy nie pije ale od czasu do czasu lubie wypic herbatke

Gość polowicznie zodiakalna Panna
jak wieczorem nie umyje zebow to nie zasne. Juz tak mam. Rano czasem mi sie zdarza zapomniec. Ale wieczorem to nawet nie w pelni swiadoma, a pojde i umyje :P

absolutne minimum to rano i wieczorem,przepisowe 3 minuty albo i dluzej:) Ale jak mam mozliwosc czesciej,to myje czesciej zeby.

Gość ja też nie mogę zasnąć
jak nie umyję wieczorem, czasami padam i nie chce mi się myć zębów, ale po pół godzinie przewracania się z boku na bok i wyobrażania sobie hord bakterii szalejących na moich zębach, wstaję półprzytomna i myję. Rano zawsze myję i w ciągu dnia, po obiedzie.

rzadko mi sie zdarza wiecej niz 2 razy dziennie. Chyba, ze zjem jakies ciastko, jak ten co piekl przesadzil z proszkiem do pieczenia ;)

ja musze wieczorem, nic sobie przy tym nie wyobrazam - po proostu musze - takie natretctwo :P Rano zdarza mi sie zapomniec. A w dzien to juz w ogole :P myje zaraz po wstaniu, sniadanie jej duzo pozniej. Tuz przed sniadaniem nie lubie myc, a po jedzeniu tez nie lubie, chyba ze zjem cos niesmacznego :P

Gość kalkiena
3 razy dziennie, ajoną bez fluoru, to mi zdecydowanie wystarczy dla utrzymania zębów w dobrej kondycji. Wyglądają ładnie, zdrowo, estetycznie, można powiedzieć, że zaszła u nich diametralna przemiana, ale też taki właśnie cel zakładaliśmy.

Gość gość
Ja mam białe zęby a myje codziennie rano.jak mam.ochotę to.tez.wieczorem umyje