Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dipoola

Plaza nudystow

Polecane posty

--->Brzydula a to tez chcesz przyjechac i porzucac czyms w moje okna?? Musze wiedziec i przyszykowac odpowiednia ilosc gotowki dla Pana swiadczacego uslugi szklarskie.

A to prosze abys napisala z jakimi dodatkami lubisz ta pizze,przygotuje nie bedzie smakowala i poczujesz sie zawiedzona hehehe Mieszkam w centralnej czesci naszego kraju i do Kolobrzegu mam dalej niz w gory:)A to miasto to Piotrkow Trybunalski przez zlosliwych nazywany Trabalski .

oj to strasznie daleko:( jak zrobisz to daj znac wpadne na pizze a wybredna nie jestem:) w gosciach konsumuje czym mnie poczestuja:classic_cool:

A zaraz tam daleko,jak wyrazisz chec to moge ci przeslac poczta kurierska swoj latajacy dywan abys mogla szybko i bezstresowo przyleciec do miasta w ktorym skonsumujesz pizze. Nie musisz sie obawiac,wspolrzedne gps beda wyszyte na dywanie wiec trafisz bezproblemowo :) Przepraszam ze zepsulem topic ale na pewno jeszcze ktos zalozy kilkanascie podobnych :) Ide spac bo kto wczesnie wstaje ten sie szybciej naje Pa Brzydula spij i snij o spacerze na teczy ;)

Gość hiponaaaa
tak sie ladnie post zaczynal i piszmy o doswiadczeniach na plazy nudystow, gdzie warto byc, gdzie fajnie, jak dojechac, a nie takie trele morele umawianie sie na pizze. zalozcie sobie nowy watek, piszemy o plazach nudystow

Gość nieśmiała22
mam wielką ochotę wybrać się na taką plażę żeby pozbyć się trochę nieśmiałości. ale nie wyobrażam sobie tego pierwszego razu. rozebrać się przy tylu ludziach...

Gość gggXXI
na tym to polega, że przy wszystkich to nie jest już taki wstyd. Każdy jest czymś tam zajęty, swoim towarzystwem, grami czy opalaniem i nie będzie się zajmował wyłącznie tobą. Ściągniesz te swoje majtki i stanik i będziesz zdziwiona że przyjmowane to jest naturalnie bez szczególnego zainteresowania. Oczywiście na pewno lepiej będziesz się czuła jak będziesz z chłopakiem lub koleżanką. Ale samotnych dziewczyn też jest trochę i nie jest to nic niewłaściwego. Co innego samotni faceci, do tego starsi, to już jest niewłaściwe i niemile widziane, po prostu obciach - dla nich samych, że niby nie potrafią znaleźć sobie odważnej dziewczyny do towarzystwa.

Gość kaśkaaaa19
to prawda że nikogo to nie dziwi bo wszyscy są nago. gdyby ktoś się pojawił w kostiumie to byłby obciach. my poza tym mamy lepiej niż faceci ktorym zdaza sie że stanie penis na widok jakiejs laski. to jest problem ale u nas sie to dzieje dyskretniej. co do pokonywania nieśmiałości to polecam, sama tak kiedyś zrobiłam i bardzo pomogło.

Gość mala15+1l
Ja tez chodze na plaze naturystow, razem z kolezanka. A ogladanie golych facetow to dodatkowa przyjemnosc, szczegolnie jak mu stoi.

Gość pieiknie jestn na
taka plaszy

Gość Obcokrajowiec
A co to byc plaza nudysta?

Gość naga-Jolka
W Kryspinowie mozna duzo golych studentow poogladac

Gość xxl-men
na zdjeciu po lewej to ja:classic_cool:

Gość xxl-men
Pierwszy podszyw.

Gość xxl-men
drugi podszyw.

Gość xxl-men
Jak miło że wrzesien taki ciepły:) moge znowu sobie posiedziec i popatrzeć na młode cipki:)