Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abababababa

dziecko w swoim pokoju

Polecane posty

Gość abababababa

mam pytanie jak dlugo wasze dzieci przychodzily do was do sypialni w nocy czy plakaly w swoim pokoju w nocy. moje ma 3 latka dzis 1 raz spi sama w swoim pokoju pokoik jej sie podoba wczesniej spala z nami w pokoju w oddzielnym lózku

Gość llokola
moje do teraz się budzi czasamii przybiega w nocy do nas, ma 5 lat i też od 3 lat śpi w swoim pokoju

Moja corka raczej przesypia nocki, a do naszego pokoju przychodzi rano. Przez pierwsze noce w nowym pokoju spalam z nia (na kanapie), a potem zostawilam ja sama i od tej pory mamy wlaczona elektryczna nianie. W nocy do nas nie przychodzi (jak sie zdarzy jej obudzic), bo sie boi ciemnosci. Ale od razu slychac ja przez nianie, wiec ide do niej.

ja nie mialam z tym problemow .moje dzieci same same zawsze spały i śpia do dziś w swoich łózkach...a z łóżeczek zrezygnowałam jak pokonczyly roczek

moje dziecko od urodzenia spi w swoim pokoju, generalnei nei przychodzi do nas do sypialni, chyba ze jest chory, albo cos go boli to potrafi w nocy przyjsc sie przytulic, poskarzyc itd... a zwykle rano jak sie obudzi to przylatuje do nas to oznajmic :D ma 21mcy

Gość abababababa
dzieki za odpowiedzi corka spala cal noc sama i mowi ze spi sie relacyjnie w nowym pokoju takze mam nadzieje ze problem z glowy

Malą czasem przychodzi do nas, choc ostatnio coraz mniej tych nocnych wizyt mamy. Maly nie przychodzi wcale. Śpią w oddzielnym pokoju jakieś 2 miesiace.