Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasmanan

Co myślicie o tym mieszkaniu?

Polecane posty

Gość mieszkalam kiedys
Ja kiedys mieszkalam w mieszkaniu ogrzewanym na gaz - srednio za ogrzewanie musisz policzyc ok 200 zl miesięcznie - latem bedzie to mniej oczywiscie, ale zima rachunki byly i po 500-600 zl :-/

Gość dziewczyna ladacoo
fajne, bardzo fajne, tylko moga przeszkadzac Ci skosne sufity. A tak to ok;)

Gość asasmanan
Bardzo mi się podoba tylko właśnie boję się o te rachunki za gaz :o Jeśli mieszkanie jest bezczynszowe to płacę tylko rachunki za gaz, wodę i prąd tak?

fajne dla jednej osoby, bo w zasadzie to jeden pokój i dalej przestrzeń otwarta cena przystępna jak za mieszkanie po remoncie generalnym

szczerze przyznam to ladne mieszkanko 55m ja mama 53 ale 3 pokoje no i odnosnie piecyka na gaz to fajna sprawa bo za wode placisz tylko zimna bo piecyk ci podrzewa wode a ciepla woda jest drozsza wiadomo no i ustawiasz sobie tempreture jaka ma byc ja kupilam sobie takie urzadzonko gdzie ustawiam kiedy i w jakich godz ma byc temperatura i w czasie gdy nikogo nie ma w domu jest wylaczone ogrzewaie bo to nie musi chodzic non stop a przez takie rzeczy mozna zaoszczedzic.. odnosnie tego ze bezczynszowe to warto sie wiecej dowiedziec bys na mine nie wpadla..

Gość ja to jaaaaaa
to mieszkanie jest sliczne, marze o takim ;p i nie jest duze, wiec rachunki za gaz tez nie beda az takie tragiczne. wszystko zalezy od tego ile zarabiasz i czy chcesz je utrzymywac sama?