Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia_mm

Od kiedy huśtawka RAINFOREST FISHER PRICE?

Polecane posty

my uzywalismy wlasnie od miesiaca a od 3 to juz codziennie i nie wyobrazam sobie bez nie zycia :) taka hustawka w moim przypadku to jak trzecia reka :-D my mielismy tylko bardziej zabudowana-wieksza i przerobilismy ja na prad

czyli mogę śmiało kupować? Moja córcia uwielbia bujanie, a mi ręce już odpadają (po miesiącu :) ) A co z kręgosłupem dziecka? Może być takie wygięte przez np. godzinę?

Gość uwazam ze ....
mesieczne dziecko jest za male na taka hustawke - ma jeszcze zbyt slaby kregosłup - dziecko powino lezec . a jesli chesz je sadzac to nie dluzej niz pol godziny dziennie !

a co z fotelikami samochodowymi? Mam rodziców dosyć daleko. Jedziemy tam samochodem ponad 2 godziny. Co wtedy z kręgosłupem? Wkładka dla noworodków niby w nim jest, ale pozycja cały czas półsiedząca.

Gość uwazam ze ....
i dodam jeszcze jedno nie przyzwyczaj dziecka do tak czestego bujania , bo dziecko coraz czesciej bedzie sie go domagalo. dzieci bardzo szybko sie przyzwyczajaja do dobrego a pozniej bedziesz sie martwic co zrobic zeby oduczyc tak czestego bujania ! na pewno kochasz swoje dziecko ale czeste bujanie nie jest dobrym rozwiazaniem !

Gość uwazam ze ....
no tak te foteliki to tez jakis szajs - zrobione bez wyobrazni . na razie unikaj tak dalekich wycieczek z dzieckiem , ale jak juz bedzie mialo ze 3 mc to smialo mozesz 2 h jechac . a na razie niech ciebie odwiedzaja i po sprawie !

Gość gość
A może lepiej zapytaj pediatry a nie ludzi na forum