Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iga*

Strasznie się boję więc chętnie popisze z doświadcząną w tych sprawach osobą...

Polecane posty

Dzisiaj o 15 umówiłam sie do przekłocia jezyka ale teraz zobaczyłam dopiero jaka gruba jest igła i jakie grube są kolczyki... Czy to bardzo boli? Czy jest możliwość aby przez przypadek stracić czucie w języku? Czy język może pęknąć na dwie części? Napiszcie cały proces ie to trwa i wogól... Będę bardzo wdzęczna.

Czy to bardzo boli? TAK Czy jest możliwość aby przez przypadek stracić czucie w języku? TAk Czy język może pęknąć na dwie części? ??

No bo kiedyś czytałam że język może się rozdwoić poprostu pęknąć... Ile przypadków jest że traci się czucie?

A ta igła naprawdę jest taka gruba jka się wydaje? Ile on tam grzebie w tym języku? Czy jest znieczulenie? Proszę o odpowiedź.

Mam mały tatuaż a więcej nie chce, pytam na serio z kolczykiem i nikt nie chce odpowiedź.

Gość ja to jaaaaaa
wcale mocno nie boli, boj jest do wytrzymania, czucie mozesz stracic, jezeli pojdziesz do nieodpowiedniej, niedoswiadczonej kosmetyczki, ktora przebije ci jezyk w zlym miejscu. jedynie mozesz miec problemy z wezłami chłonnymi, badz migdałami, ale to kwestia indywidualna. a igła grubosci.. chyba cos mniej wiecej jak igła do przebicia pępka. tylko, ze to juz jest niemodne ;)

Nie interesuje mnie czy modne czy nie ale dziękuje że mi odpowiedziałaś :) myślałam o studiu w poznaniu gdzie tatuaże robił sobie Rejs i Doda? Podobno najepsze studio piersingu i tatuaży.

A jakie problemy można mieć z wężłami chłonnymi? I jeszcze słyszałam że szkiwo na zebach sie niszczy to prawda?

Gość ja to jaaaaaa
nie wiem, bo nie jestem z poznania, ale skoro tak mowisz, to na pewno tak jest. naprawdę nie jest zle :P

Gość ja to jaaaaaa
niektorzy od kolczyka w jezyku maja problemy z wezłami chłonnymi, badz choruja na czeste zapalenie migdałów. nie wiem dlaczego ? mój chłopak tak miał 2 razy i musiał wyciagnac kolczyk

Gość ja to jaaaaaa
no i jak bedziesz jeździc tym żelastwem po zebach, to wiadomo, ze sobie szkliwo zrypiesz :P

A dzięki mi to nie grozi miała usunięte jak byłam jeszcze dzieckiem :) Dzięki za dopowiedź i jeszcze to pytanie o szkilowo?

Naprawdę dzieki ale teraz boję się jeszcze bardziej... A dają znieczulenie jakieś?

Gość ja to jaaaaaa
czyms tam Ci psikają :P