Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i_kropka_nad_i

Dziewczyna kontroluje mnie

Polecane posty

Cześć! Nie wiem jak mam się zachować w stosunku do mojej dziewczyny, która często sprawdza mi telefon, gg, maile i jest dość złośliwa, bo nawet tego nie ukrywa. Mi to strasznie przeszkadza, bo czuję, że nie ma do mnie zaufania. I jeszcze robi mi awantury, jak kolezanki do mnie piszą maile i smsy. Same powiedzcie czy mam z tym żyć, czy postawić się i powiedzieć, że nie podaoba mi się to?

Gość najpierw rozmowa
rozmowa to pierwsza sprawa. Jeśli nie dawałeś jej powodów do zazdrości to przegina, jeśli dawałeś to wasza wsolna wina. jest Ciebie niepewna.

to zalezy czy masz cos do ukrycia i czy jej kiedykolwiek podpadles..jesli nie,to zmien hasla,a telefon miej zawsze przy dupie i po sprawie:D

Gość jedyne wyjscie.......
to rzucic w pizdu

Gość bezkompromisowa
jesli dales jej kiedys powod to sie teraz nie dziw

Gość paulinka eeeeeeeeeee
Oo kochany, to ja jestem taką dziewczyną, co kontroluje swojego chłopaka. Nawet w pracy kiedyś byłam i przeleciałam jego gg, zeby sprawdzić, czy nic nie ukrywa. Niestety moje kontrole nie są bezpodstawne. Kiedyś mój ukochany spotkał sie ze swoją byłą na piwie, nic mi o tym nie wspomniał, a na nastepny dzień przeczytałam niechcący część wiadomości od jego ex. ''dziekuję za wspólne piwko....'' . Nic nie mam do tego, ze sie z nią spotkał, no ale wypadało chyba powiedzieć, w końcu to jego BYŁA!!!

Gość 1234567.......
prawdziwy związek musi opierać się na zaufaniu inaczej nie ma sensu każdy ma prawo do prywatności jaką są tel czy poczta ...ja sobie nie wyobrażam żeby mój mąż sprawdzał mi tel czy moją pocztę i na odwrót ....nawet jak mój tel czy jego leży gdzieś w domu i przyjdzie sms żadne z nas nawet tel tego drugiego nie weźmie do ręki musisz powiedzieć dziewczynie że Ci się to nie podoba a jak nie ufa to może lepiej się rozstać

Gość sraty taty dupa w kraty
'' prawdziwy związek musi opierać się na zaufaniu inaczej nie ma sensu każdy ma prawo do prywatności jaką są tel czy poczta ...ja sobie nie wyobrażam żeby mój mąż sprawdzał mi tel czy moją pocztę i na odwrót ....nawet jak mój tel czy jego leży gdzieś w domu i przyjdzie sms żadne z nas nawet tel tego drugiego nie weźmie do ręki musisz powiedzieć dziewczynie że Ci się to nie podoba a jak nie ufa to może lepiej się rozstać'' taaaa, dopóki nie znajdziesz przypadkiem smsa: ''Kochanie dziś wieczorem byłeś cudowny, kiedy w końcu na zawsze będziemy razem...'' :D