Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xena34

On nie może dojść!!!!!!!!

Polecane posty

Gość xena34

Sex jest super, kocham swojego faceta, ale mamy problem z jego orgazmem. On sam może sobie zrobić dobrze, ale nie dojdzie podczas stosunku. Więc każy stosunek, konczy sie tym, że on sam sobie pomaga. Widzę, ze denerwuje sie tym i chciala bym jakos mu pomoc, ale nie wiem co on powinien zrobic, lub my powinniśmy zrobić, zeby pozbyc sie problemu. Jeśli ktoś mial, lub ma podobnie, to bardzo proszę o radę.

Gość prowodyr
przede wszystkim musi się nauczyć innych bodźców niż własna ręka więc można robić wszystko ale z twoim udziałem w roli głównej. z czasem powinno być o niebo lepiej .

Gość najważniejsze żeby tobie
było dobrze a nim się nie przejmuj, a następnym razem napiszesz on za szybko dochodzi a ja nie mogę dojść, martw sie o siebie a nie o kogoś

Gość Daj mu pociupciać w anala
To bedzie mu sterczał jak ta lala, i bedzie gitowo wchodził tu i tam

Myśleć tylko o sobie?? A jak facet tak myśli to jest zaraz zły itd, a jak tutaj kobieta martwi się tym że jej facet nie dochodzi podczas seksu to ma myśleć tylko o sobie?? Bezsensu

Gość njhvhjgv
Uzywacie prezerwatyw ?? Jak czesto on szczytuje ??

Gość z czasem minie
po prostu jego organizm reaguje na mocne bodźce z ręki. spróbuj stopniowo wycofywać pieszczoty jego rączką, a zastąp ją własną. z czasem wszystko powinno być ok

Gość bbb666
ta z czasem wszystko minie, nie gadajcie glupot. tez mam tak jak ten facet i mimo kilku juz lat sexu i przed i pomalzenskiego nigdy nie udalo mi sie dojsc. tak tez bywa. probuj leczyc moze sie wam uda, mi sie nie udalo niestety.

Gość xena34
ale my mamy ten problem od 4 miesięcy i zawsze konczy sie tak samo, tzn. on konczy.. probowalismy stosunku, gdzie on nie konczyl, czekalismy kilka dni i dalej nic, nie mopgl dojsc nie wiem jak możemy rozwiązac ten problem, mnie tez to stresuje, ze on nie może dojśc może powinien iść do seksuologa, ale chcialabym zeby problem sam sie rozwiązal..

Gość xena34
nie, nie używamy prezerwatyw.. jak to kilka lat? próbowales sie leczyc i nie pomogło? jak wiec teraz jest z orgazmem?

Gość do bbb666
bbb666 - dlaczego nie poszedłeś jeszcze do seksuologa??? nie przeszkadza ci twój problem???

Gość cimcirymci
no a seksuolog powie, że to od nadmiaru walenia konia. Jak facet za dużo sie trzepie to później trudno mu dojść normalnie. Z laskami jest dokładnie tak samo jak sobie sama dogadza często to potem żeby facet jej lizał łechtaczkę na milion sposobów to i tak nie dojdzie póki sobie sama nie dotknie.