Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony0000

DO WARSZAWIAKÓW

Polecane posty

Gość zagubiony0000

błagam pomóżcie, może ktoś wie- enelmed puławska, jak tam dojechać, to jest gdzieś w pobliżu reala??? bo chyba nie;/

Gość zagubiony0000
z mokotowa, sadyba dokladnie. wiem ze 185, 166 jeżdza na ursynów, ale co z tego jak nieiem gdzie wysiąść i czy budynek widać czy mam błądzić:D

Gość zagubiony0000
halooo kto pomoże?????:)

Gość zagubiony0000
ok dzięki to juz coś wiem, czyli pewnie autobusem do przystanku płaskowickiej bo to chyba tam gdzieś... ale nie weim wysiąde na płaskowickiej i widać to już???

tego nie wiem, ale jeśli znasz dokładny adres obiektu, wejdź na www.zumi.pl/trasa.html , wpisz lokalizację wstępną i końcową i będziesz wiedział, w którym miejscu dokładnie się ten budynek znajduje. z mapką powinieneś dać radę.;)

Gość zagubiony0000
taa tlyko jade autobusem...ale jakoś popatrzę moze się zorientuje dzięki

Gość całe życie mieszkam w
warszawie, a ursynów to dla mnie jak inna planeta :o Także nie pomogę, przykro mi.

Ja bym Ci proponowała wsiąść w 189 z Sadyby i dojechać do Puławskiej. Tutaj przesiąść się, w jedną albo w drugą stronę :), bo nie wiem jaki numer Puławskiej. :)

Gość zagubiony0000
real jest puławska 427 a enelmed 326 czyli napewno nie po stronie reala, ale z drugiej strony ja tam nie kojazre jakichs budynków po drugiej stronie, no bedę musiał wyjśc wczesniej i poszukać ale chyba właśnie pojadę tym 189

aaa... to Ursynów jest... to moim zdaniem najszybciej tak będzie, w 189 do Puławskiej, wysiadasz na przystanku al. Lotników, przechodzisz na przystanek w kierunku Ursynowa i tu się musisz już zorientować jaki numerek tam jedzie. :)

Gość zagubiony0000
no wielkie dzięki... tam to kojarze to chyba każdy autobus mi pasuje. jeśli to jest wzdłuż puławskiej, gorzej jak jakoś wgłąb, ale skoro ulica puławska to raczej gdzieś na wierzchu i powinienem zauważyc z autobusu numerki domów:)