Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ona......

granica bezwstydności na nk

Polecane posty

Gość normalna ta fota
jesteś zazdrosnym paszczurem z biustem A :)

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Zajebiste plakaty na średniowiecznej lodówce w pokoju !!! 😭

Gość pfffffu to jeszcze nic
Stwierdzam, że nie ma takiej granicy. Zresztą tak jak głupota ludzka. A te dwie rzeczy w tym przypadku sa nierozłączne.

Fajna i ma milutkie bimbałki. więcej takich ładnych fotek. a ty zazdrosny pasztecie idź się utopić, póki rzeka jeszcze nie zamarzła.

Gość ale ładna i mówi to kobieta
chciałabym mieć takie tzytzki 😭

po pierwsze nie jestem pasztetem a tym bardziej zazdrosnym... ta pani ma 35 lat i chyba niewiele poza cyckami do pokazania o przepraszam i jeszcze fotke z klaudiuszem z bb ( w jakims sklepie wiec pewnie to ekspedientka:P)

Gość jesteś zazdrosnym pasztetem
wklejasz na forum fotografie jakiejs kobiety i ja obgadujesz a to samo w sobie świadczy że zawiść i zazdrość cię zżera :)

ta zazdroszcze bycha tych zmarszczek na czole lol

Gość do tego pije sage
najtansza herbate :D

Dobra, nudna pizdeczko. dajesz ten link, czy nie? jak nie to spierdalaj. a nie próbujesz zabłysnąć wklejając foty ladnych kobiet bazylichu. Jak bedziesz miała tyle lat co ona, to bedziesz wygladała jak maciora po przejściach.

Nie wiem czy ma taki biust faktycznie czy push up.Jeśli ma taki to ładny,ale nie widać jest pusta i łatwa.Czyli to co Victory lubisz najbardziej :-D

Gość nitka..22
czyżbyś była zazdrosna o koleżankę?? zdjecie ok te co szukają sponsorów gorsze daja

A ja do tej pory myślałam, że mam zawyzone poczucie moralnosci i ogolnej etyki, a tu prosze, sa bardziej cnotliwi:D Toz to moja bibliotekarka chodzi w głebszej bluzeczce:classic_cool:

xazui Victory Twoje prostactwo mnie przeraża prostactwem jest nazywanie kobiety, której nie znasz prostaczką. Jedyne co potrafisz, to wyzywać wszystkich na około od prostaków. Świadczy to jedynie o tym, że najwiekszą prostaczką jesteś ty.

NIe bardziej od ciebie. Lepiej byc nazwaną cipa niz prostaczką. Skąd się biora takie buraki jak Ty? Zajmij się lepiej soba, bo duzo Ci brakuje i myslę, że nawet intelektem i charakterem nie dorównujesz tej kobiecie. Kolejne żenujace, kafeteryjne stworzenie :O

Skoro uważasz, że Cie znam, to pisz pod swoim nickiem. Moze bede miał dla ciebie odrobinę więcej szacunku. albo odwrotnie :P