Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ona......

granica bezwstydności na nk

Polecane posty

xazui - jedynie na podstawie takiego zdjecia uwazasz, ze ta kobieta jest pusta i łatwa? co innego, gdyby na tych srednio rozneglizowanych cyckach miala numer do jakiegos waginowego raju:O smutne, ze anonimowosc daje prawo do takiej swobody

v ictory - kontroluj sie troche, bo mozna przypuszczac, ze szastanie od tak sobie słowami typu cipa, wskazuje, ze ich uwywajacy jest chamem, prostakiem i niewychowanym prymitywem, od czego tak bardzo sie broni😴

Piszę zawsze pod swoim nickiem, ja nie umieściłam tego zdjęcia,ale jak ktoś wywala cyce na nk to raczej świadczy o próżności i braku dobrego smaku :o

Pani Koleżanka v ictory - kontroluj sie troche, bo mozna przypuszczac, ze szastanie od tak sobie słowami typu c*pa, wskazuje, ze ich uwywajacy jest chamem, prostakiem i niewychowanym prymitywem, od czego tak bardzo sie broni Rozszyfrowałaś mnie. jestem chamem, choć nie prostakiem. Nie ukrywam tego :P

xazui Piszę zawsze pod swoim nickiem, ja nie umieściłam tego zdjęcia,ale jak ktoś wywala cyce na nk to raczej świadczy o próżności i braku dobrego smaku Może dziecko nie widzisz co się dzieje na ulicy. Tak eksponują biust normalnie kobiety na całym cywilizowanym swiecie. W dodatku nie znasz historii, bo bys wiedziała, że nawet w 18 wieku kobiety miały tak wyeksponowany biust. jest to piekna część kobiecego ciała i pokazywanie jej fragmentu podkreśla kobiecość. Gorzej jak jebnięte mamuśki wywalającyce na wierzch w galerii handlowej, zeby nakarmić dziecko i nawet nie przykryją kocykiem, czy czymś. To dopiero jest niesmaczne :O

V ictory, a czy to nie jest jednoznaczne?😴 Chociaż nie... cham jest subtelniejszy i nie uzyje takich PROSTACKICH słów:O ps; O, masz przykład chamstwa: takie otwarte prowokowanie jak moje:D

Gość karoolek......................
co cie w tym zdjeciu tak bulwersuje ?? czy Ty jestes aby normalny ? zastanów sie nad tym

Gość BlackAngel19
zazdrość?? hehe-uśmiałam się. dla mnie kobieta ładna-zresztą nie ma brzydkich, są tylko niezadbane. ale takie zdjęcia może sobie darować-niech je wysyła swojemu chłopakowi a nie na takim portalu gdzie wszyscy znajomi to widzą-później będzie płakać, że ma opinię dzi*ki. cóż-są ewenementy co wcale nie myślą...

Gość BlackAngel19
próbuję poszerzać słownictwo:) powszechniak to dla mnie normalny człowiek-przeciętniak, a ewenement to już coś nie tak:)

To może wydłużaj, skoro z poszerzaniem idzie nie bardzo?:D Ewenement to coś wyjątkowego, nielicznego na skale swiatowa, a przyznaj, że głupcy to zjawisko bardziej powszechne. Stąd powszechniacy;)

Gość BlackAngel19
może i tak-sprzeczać się nie będę:) ale tak po prostu napisałam intuicyjnie, po co wchodzić w szczegóły skoro każdy ma swoje tezy:) a z tymi głupcami to mogę się zgodzić-nikt nie jest idealny a ja też często popełniam błędy ale w granicach rozsądku i się do tego przyznaje-dlatego czuję, że w rzeczywistości otacza mnie mnóstwo idiotów :P

Gość zolzaa
strasznie dziwnie sie usmiecha ta dziewczyna z ost linku

Gość bo uwaza sie za Dode
elektrode..:-o

Ale tutaj nie chodzi o tezy, tylko o nieprawidłowe uzywanie słów, dlatego poprawiłam:) I chyba mam troszke bardziej rozbudowana definicje głupoty, bo według mnie popelnianie bledow i nie przyznawanie sie do nich, to tylko jej czesc... pozostaje jeszcze np. niedouczenie:D

Gość Chamskkaaa
wiesz ze jesteś pusta nawet gorzej niż a dziewczyna na tych zdjęciach. Ona może chociaż zaszpanować swoim ciałem , a ty inteligencja jamochłona.Powodzenia.

Gość takie tematy zakładają
kobiety z niska samoocena i niskim poczuciem własnej wartości. ktos normalny ma to w tyłku i przechodzi obok bo żyje własnym życiem. no i druga uwaga, takie obgadywanie to niesttey domena kobiet mało który facet czuje potrzebę założenia topika.. zobaczy, pomyśli i idzie dalej

Gość BlackAngel19
pozostaje wiele, ale nie da się wszystkiego opisać:) m.in chamstwo, dwulicowość i bezkrytyczne podejście do siebie :)

no zenada jak chuj. tez widzialam nieraz takie glupie cipy co sie wyginaja w stroju jakby do burdelu na druga zmiane szly a w tle mop i wiadro z ziemniakami;/ otoz na podstawie zdjecia mozna wiele powiedziec o danej osobie, bardzo wiele. a takich pustakow na nk jest duzo. a ty VICTORY debilu jebany i chamie zamknij ryj, bo wieje. jak ci sie takie kurewskie prochna podobaja to se strzep korniszona przy jej zdjeciu i spokoj. pierdolcu.