Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ona......

granica bezwstydności na nk

Polecane posty

Gość BlackAngel19
u mnie nie ma takich przypadków-jest chamstwo w czystej postaci i brak przy tym inteligencji-niestety... mówi się trudno i żyje się dalej:)

Ale nie mówimy o przypadkach, które ty zaobserwowałaś... jest chamstwo i jest inteligencja, jedne od drugiego niezalezne - moze isc w parze, moze oddzielnie Przyklad, który chyba kazdy zna: Kubus Wojewodzki. Cham, ale za to jaki inteligentny!

Gość BlackAngel19
ja też nie wiem, ale zwalę na ciebie bo to ty zaczęłaś :):) ps. ja nie znam typów inteligentnych-chamskich ludzi. u mnie są albo jedni albo drudzy;)

Myślałam, że już uzasadniłyśmy kwestię tego, że tu nie chodzi o to, jakich ludzi znasz lub jakich nie znasz:D Spójrz na to logicznie - chamstwo to cecha charakteru, sposobu bycia. Inteligencja, wiedza, błyskotliwosc to cecha nie zalezna od tego, czy jestes gburem czy trzpiotka Skłaniałabym sie nawet do tezy, ze aby byc porzadnym chamem, potrzeba do tego inteligencji. Żeby zranic lub rozdraznic, trzeba wiedziec jak. Jesli ktos przyjdzie i nazwie sie suka lub cipa - zaboli cię? Nie, bo to bezosobowe, bez zadnego wytłumaczenia. Jesli przyjdzie i ukłuje twoje kompleksy/poczucie wartosci etc - zaboli?