Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna noc

żłe obcięte włosy

Polecane posty

Gość magiczna noc

mam pytanie byłam dzisiaj obciac włosy i fryzjerka krzywo mnie obcieła z jednej strony z przodu mam dłuzsze z drugier krótsze> mam zamiar jutro isc od rana zeby mi to wyrównała ale mam pytanie czy musze jej za to zapłacic czy moge rzadac zeby zrobiłam i to za darmo skoro zle mie obcieła ???????????????????

Gość pisze sie rzue
spytaj fryzjeke, czy masz zaplacic za wyrownanie rzue.

Gość magiczna noc
no to jutro bedzie miała zły dzien pani fryzjerka i to od samego rana :):):):):):)

Czasami w jednym zakładzie fryz. mozna natrafic na beznadziejna i doskonała. Ostatnio natrafiłam na beznadziejna kobitę, mam okropnie postrzepione włosy,.Czy macie takie wrażenie, że one czasami maja niebywała frajde gdy nas oszpecą?

Gość magiczna noc
szczerze to ja juz sama nie iwem czy one słuchaja co sie do nich mówi czy nie mam wrazenia ze olewaja sobie wszystko ale jestem taka nabuzowana ze jak ja jutro dorwie to ja chyba zniszcze hehehehe i mam nadzieje ze bedzie jej szefowa :):):):

A moz eto jest tak, jak maja zły humor, to sobie myslą: te cholere dzisiaj oszpece..no i oszpeca.Robi wszytsko by zepsuc owal gęby i bny była koszmarniejsza niz jest. ma frajde na zakonczenie seansu i jej humor sie poprawia , a delikwentki nie.

Tak jest z kazdymn, jak pani domu ma zły humor spieprzy obiad, chirurg lub onkolog spieprzy opercje, a fryzjerka zamiast poprawic wizerunek osoby strzyzonej spieprzy jej owal geby czyniąc z niej jeszcze okropniejsza osobę. masakra.

Gość lalalalalaaa
Powinna ci poprawić za darmo

Gość mila8
Nie straszcie mnie, jutro idę do fryzjera, w dodatku pierwszy raz do tej kobiety.Mam nadzieję, że nie będę miała takiego problemu jak autorka wątku:)

Gość magiczna noc
no ja mam nauczke bo zawsze chodziłam do innej fryzjerki ale ze cwzoraj nie mogła mnie przyjac a ona robiła mi zajebiscie włosy to poszłam do innej no i mnie pokarało niestety :(:(:(:(:(

Gość prawie jak piosenkarka.......
ja bym poszla do innej...zemsta fryzjera nie jest przyjemna......