Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedan wielka lipa

Nic nie czuje, brak orgazmu

Polecane posty

Gość Jedan wielka lipa

Jestem z facetem 4 lata. Jest cudownym mężczyzną. Kochamy się średnio 2 razy w tyg, bo niestety nie mieszkamy razem i często brak jest odp sytuacji. Jestem podłamana bo nic nie czuje, nie mówiąc już o orgazmie. Jakbym tam w środku nie miała czucia :| Kochamy sie w różnych pozycjach i nic. Macie na to jakieś sposoby? :(

Gość ciekawskiAnal
Stawiam diagnoze: Brak Analu. Zalecenia: stosowac 69 razy dziennie dogłebnie I pamietaj najpierw Anal potem Oral. Z poważaniem Dr.Lekarz ciekawskiAnal

Gość poważny
wiesz...może masz problem natury medycznej...porozmawiaj ze swoim ginekologiem, może coś Ci doradzi..

Gość Jedna wielka lipa
Rozmawiałam już. Wszystko jest ok ze mną jeśli chodzi o sprawy medyczne... Wiek - 25

Gość poważny
hemm...a powiedz szczerze, czy Ty naprawdę nie wiesz co jest przyczyną..czy wiesz, ale nie możesz z tym się pogodzić..może po prostu On Cię nie pociąga sexualnie...

Gość ciekawskiOral
25 to za stara, 2 lub 5 lat to ok.

Gość Jedna wielka lipa
Pociąga i to bardzo... tymbardziej nie rozumiem o co chodzi. Tlumcze to tym ze zawsze kochamy sie w dzien. W ogole nie mamt sprzyjajacych warunków, bo zawsze jest dosc nerwowo, ze ktos wroci do domu. Oboje marzymy juz o slubie i wlasnym kacie. Moze to ma jakis wplyw na mnie?

Gość Jedna wielka lipa
PEDOBEAR, ciekawskiOral...dajcie spokoj, zmienice sobie temat czy cos...po prostu spadac mi stad jak nie stac was na troche powagi!

Gość Poważny
ale jeśli to jest powód to to jest łatwe do sprawdzenia..wystarczy jechać gdzieś, chociaż raz, do miejsca gdzie nie ma stresu, i nikt nie goni...no nie wierzę żebyś nie mogła załatwić takiej okazji, albo On...i wtedy możesz zobaczyć, czy wam razem jest dobrze, czy nie..nie wiem, może faktycznie czynnik stresu..musisz być powód, jeśli sex nie udany to musi być powód..może On Ci nie robi to co lubisz..a masz jakieś fantazje, których nie spełniłaś?...a w ogóle podniecasz sie kiedy się z nim kochasz?...

Gość ciekawskiAnal
Proponuje Anal z waszymi dziećmi. Obserwacja kontaktu analnego młodej osoby z osobą młodą Nie, wzmaga podniecenie i popęd seksuanalny. Z poważaniem Dr.Lekarz ciekawskiAnal

Gość Jedna wielka lipa
Wyjazd jak najbardziej... może to się wyda głupie ale wyjeżdzaliśmy na kilka dni. Różnie pod namiot, do domku, kwatery...i nic. Było miło, fajnie, cudownie... bo z Nim czuję sie cudownie ale to co mnie gnębi to i tak było jak zawsze. Fantazje - i owszem, czekają na spełnienie kiedy będziemy mieszkać na swoim czyli za jakiś rok.

Gość Jedna wielka lipa
...a co robienia mi tego co lubię to jedno wyklucza drugie bo...ja lubię długą grę wstępną...stres wyklucza takie baraszkowanie niestety :(

Gość ciekawskiOral
Tacy starzy, a mieszkaja z rodzicami ale bieda ; (. Polecam w takim razie maly milf hunting i moze akcja-kopulacja z rodzicami ? Zawsze cos nowego : ). Pozdrowionka hihi :*

Gość Poważny
skoro wszystko było dobrze jak byliście razem w spokojnym miejscu to znaczy, że wiadomo gdzie tkwi problem....trzeba w takim razie czekać...i tym czasowo jakoś sobie radzić..

Gość ciekawskiAnal
Ewentualnie w warunkach polowych możecie zastosować półśrodki korzystając z podłużnych artefaktów umożliwających przeprowadzanie analu.

Gość Jedna wielka lipa
...czekać...a wiesz jak przygnębiające jest takie czekanie? On sie martwi że z nim coś nie tak, ja tłumaczę że to nie Jego wina... Jedyny plus taki to że nie unikamy zbliżeń.

Gość Poważny
Szczerze... to jednak bez analu się nie obejdzie..

Gość Poważny
oczywiście to nie Ja napisałem o tym analu...to jakiś dupek nie ma co robić i tylko chce przeszkadzać..więc wiesz, czekanie jest trudne, ale jeśli nie ma innego wyjścia to szkoda zdrowia..żyjcie narazie tak jak potraficie...no i wiesz, no raz po razie próbujcie jednak znależć to cihce miejsce...pozatym kto wie, moze nagle pojawi jakieś rozwiązanie dla was....was problem nie jest aż taaaki duży....

Gość Jedna wielka lipa
Dzięki za podniesienie na duchu :) :) :)

Gość ciekawskiAnal
Poważny piszesz jedno, a później drugie nie okłamuj nas wyszło co lubisz..

Gość Poważny
nie ma za co..dobranoc..a ty (specjalnie małą literą) ciekawskianal..jesteś po prostu pedałem..trzymaj się,

Gość Jedna wielka lipa
Dobranoc Poważny!

Gość ciekawskiAnal
Smacznego poważny.

Gość Mr. Alfonso
Witam. Mam problem. Otóż, bawiąc sie swoim zwieraczem róznymi przedmiotami nie mogę dojśc do orgazmu,. może ma ktoś jakąs receptę na to ?