Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancja mineła

Dziś dziewczyny wolą napakowanych, dresiarzy oraz skejtów

Polecane posty

Gość lobuziara
sdf.... no tak uogolnianie to podstawa,heeeeeeeee no ale coz nie brak ograniczonych ludzi wsrod nas a przede wszystkim brak zrozumienia stylu innych,no ale taki polski narod,szkoda tylk,ze mlodzi ludzie tez zatrzymali sie na tym etapie nie rozumiem dlaczego uwazacie,ze facet w szerokich spodni nie moze byc normalny,to tylko ubranie,styl

Gość lobuziara
sdf..... no wlasnie liczy sie "wnetrze" a nie ubior czy styl to moze zmien srodek lokomocji???????

Gość PLNy
Dlaczego "jebać skejtów"? Mają fajny styl :)

Gość lobuziara
jebac Wszystkich oprocz skejtow!!!!!!!!!!!!!! a tak naprawde to ja jestem tolerancyjna i niech kazdy ubiera sie jak chce i robi co chce tylko szkoda,ze nie kazdy potrafi tego zrozumiec

Gość succzi
skejtow nie lubie dresiarzy lubie bo sa czysci zadbani i poprostu sama lubie taki styl łobuzow uwielbiam bo sa tak jak to juz ktos wczesniej napisalzabawnni z humorem nie nudza pociagaja nie i niekoniecznie musza byc piekniusi

Gość fajna i nienormalna
wsród jakich ludzi się obracasz? ani łysi goście, ani tacy z krokiem od spodni w kolanach ni cholery mi się nie podobają. dresiarstwo mnie generalnie brzydzi, skejtów nie lubię (poza nieeelicznymi wyjątkami z obu tych grup). moi faceci zawsze słuchali rocka (najbliższego mi gatunku), żaden nie słuchał głównie elektroniki czy hip-hopu. tak jakoś najlepiej się dogaduję z ludźmi o podobnym guście muzycznym ;) poza tym nie wyobrażam sobie podczas wizyty u faceta musieć słuchać czegoś, co na nerwy mi działa :P i żeby nie było - nie wyglądam jak metalówa. ubieram się po swojemu :P fajnie, kiedy facet ma gust. i wiele dziewczyn woli takich. dodać inteligencję - jeszcze lepiej. jest wiele dziewczyn, które nie lubią tępych lub pospolitych gości - prędzej czy później zaczną się z nimi nudzić - i oni z takimi dziewczynami. jednych męczy ciekawość świata - innych jej brak. naprawdę, wiele dziewczyn nie lubi osiłków. brzydzi się wręcz nimi. często wolimy fajnych facetów: używających mózgu, honorowych i zabawnych:) masz wiec potencjał na upolowanie fajnej dziewczyny. z pomocą uśmiechu i pewności siebie. i dystansu do tego, że nie da rady oczarować każdej. :)

Gość fajna i ..gdzie ten nawias
aha. zeby nie bylo - moj wpis to nie bylo ogloszenie matrymonialne. ale mowie: dziewczyny sa rozne i nie przejmuj sie glupim gadaniem o gejowskim stylu :P miej klase. gonienie za modelem 100% samca jest glupie. a facet z klasa to wyzsza skzola jazdy :) good luck :)

Gość babcia prawde ci powie
a ja tam lubie lysych.....nie wiem czemu sie wydaje wszystkim,ze jka lysy i w dresie to od razu ze glupi...bez sens?:P

Gość lbuziara
babcia......... zgadzam sie

Gość Grzeczna123
Ja mam małe zboczenie na punkcie łysych, którzy na dodatek mają ładnie umięśnione ciało, a dres ( w sensie stroju) mi nie przeszkadza, nawet czasem przyciąga. Uprzedzając komentarze - mam wyższe wykształcenie, nie jestem typem solarki. Do tego lubię mężczyzn z którymi można też sensownie porozmawiać. I spotykam często takich, którzy spełniają te kryteria a było ich na tyle dużo iż mogę stwierdzić że nie są wyjątkami. Do autora - może obracasz się w takim środowisku że dziewczyny preferują dresów. Pokręć się w innych miejscach, poznaj innych ludzi. Tylko nie narzekaj za jakiś czas że "dziewczyny wolą wysokich" czy "koleżanki lecą na blondynów".

Gość Mareilo
Widzę ,że jesteście wszyscy bardzo ograniczeni twierdząc ,że skejt to taki co chodzi w szerokich spodniach itp. Skejt przeważnie ma spodnie rurki ,jakaś charakterystyczna koszulka i często też ma długie włosy Skejt to taki co jeździ na desce LUDZIE!!TROCHĘ MYŚLENIA!!!!!!!!!

Gość NO , NO co skaczesz ?!?
Dla mnie może być sk8 i dresiarz , ale też zwykły ( nie kujon ,ani tp,. ) tylko fajny koleś , byle by nie był za bardzo pewny sb , i osóbkę żeby miał spk ;,.

"Dziś dziewczyny wolą napakowanych, dresiarzy oraz skejtów" dziś wszyscy wszystkich lubią wrzucać do jednego wora :D oj, nie ładnie! osobiście preferuję... Elegancję :) ile ludzi, tyle opinii.Gusta są różne...

Gość mala blondynka
mam 17 lat , moj chlopak jest 21 letnim ,lysym , facetem , szerokie ciuszki , zero 'elegancji' - nie lubie jej . Nie wiem czemu wszyscy oceniacie takich chlopakow po wygladzie ?? agresywny napis na koszulce , szeroka bluza , krok w kolanach i lysa czaszka ( ;)) ,i tatuaze to od razu hooligan ? ! ej , zal mi was . moj chlopak jest troskliwy i czuly , znam wielu podobnych do niego facetow i ie wszyscy musza byc od razu wyrokowcami ............

Gość Geno
jest ktos jeszcze?

Gość ja kocham dresów łysych
no i wszyscy już wiedzą Kocham ich mejbi jestem nienormalna ale tak działają na mnie takie łobuziaki że nie ma bata zebym na takiego nie zwróciła uwagi :)) koleżanka się smieje ze kiedyś mi to przejdzie A ja mam 23 lata i jest co raz gorzej Tacy ułozeni chłopacy mnie po prostu nudzą i to właśnie z takimi nie ma o czym gadać Łobuzy z poczuciem humoru i tą zadziornością to jest to! Oczywiście nie mówie tu o jakiś żulach narkomanach i jestem kobietą z wyższym wykształceniem i nie blondynką ani farbowaną czarną te nawet gorsze, tak dla wiadomości \ I tylko łysy łysy łysy!!!

Ja tam wole elegantow i dlatego jestem z chuderlawym 40 latkiem badz soba nie przejmoj Sie nadmuchanymi pajacami to tepaki ktorzy szukaja bogatych lasek zeby Sie ustawic

Gość ja kocham dresów łysych
oczywiście nie szukam na siłe akurat dresiarza łysego to nie mój cel w życiu Jednak zawsze bede miec do nich słabość :) tak jak moja koleżanka do intelektualistów w okularach i garniturach :) dlatego rozumiem jak komuś akurat to co mi się podoba jemu niekoniecznie :)