Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancja mineła

Dziś dziewczyny wolą napakowanych, dresiarzy oraz skejtów

Polecane posty

Gość elegancja mineła

Hip-Hop wrócił "do mody" to teraz widzę, że facet, który elegancko się ubiera jest wyśmiewany a z szacunkiem podchodzi się do ludzi w szerszych spodniach z bluzami w kapturach. Zacząłem się elegancko ubierać to mi mówią abym się nie ubierał jak ciota bo lepiej wyglądałem jak się sportowo czy jak skate ubierałem. A już mam z 20 lat. Dziewczyny jak widze nawet na NK więcej uwagi zwracają na takiego ziomka co ma na zdjęciu "JP 100%" czy Peje. Co się dzieje?

Gość elegancja mineła
Ale chyba czas wracać na siłownię, do strzyżenia się na łyso oraz ubierania się w szersze spodnie lub dresowe. Wtedy było zainteresowanie i to duże

Gość 3H
Po pierwsze dziewczyny nie lubią lalusi, po drugie jak lepiej wyglądałeś przedtem czyli jak piszesz jak skejt to wróć do tego stylu. Najwidoczniej styl sportowy (Tak on się nazywa) lepiej Ci pasuje niż koszule, pantofle i dłuższe włosy.

Gość lobuziara
ja tam zawsze wolalam tzw lobuzow,bo fajni i z humorem faceci sa ale tych elegancikow nie wykluczam,trzeba poszerzac horyzonty..........

Gość ptooooooooki
Ale czy ktoś kto ubiera się elegancko nie może być łobuziakiem? I to mnie denerwują uwarunkowania. Jak się ubieram tak to muszę robić tak. Heh....

Gość lobuziara
mi poprostu chodzi o to,ze na lobuza nie wyglada raczej facet w gajerku.no coz taka moja slabosc

Gość Jutro mam urodziny
A jak łobuz się ubiera? Co musi mieć w sobie, że jest łobuzem :P Bo wiem, że wiele młodych dziewczyn ekscytuje się takimi chłopakami. Nie są Oni przystojni ale mają to coś co dziewczyn przyciąga

Gość lobuziara
faceci w gajerekach moga byc np pociagajacy,to wsumie zalezy jak komu pasuje stroj.sa okazje ,ze trzeba ubrac sie elegancko ale na lobuzie to jakos zawsze inaczej sie prezentuje i wiem to z doswiadczenia

Gość lobuziara
mam juz troszke latek i doswiadczen i wlasnie tak jak piszesz,ze jest to cos co przyciaga,sama nie wiem z drugiej str w kazdym jest to cos tylko trzeba to dojrzec,bo nieraz jest gleboko ukryte

Gość lobuziara
mam jutro....... a ty jak sie ubierasz?

Gość zalezy jakie dziewczyny

Gość elegancja mineła
Wiedziałem, że stereotypowi (pseudo)kibice,którzy trenują sporty walki czy jest niski czy wysoki mają powodzenie u dziewczyn ze względu na to, że naparzają się i mają taki styl.

Gość lobuziara
a no wlasnie zalezy jakiedziewczyny

Gość fiolkowe oczy
ja nie cierpie dresiarzy i takiego wiszacego stylu :/ -zle mi sie to kojarzy... elegancko albo sportowo,koszule flanelowe tez moge byc urocze ;) ale zadnych wiszacych worow,ogolonych glow itp hip-hopu tez nie lubie :/

Gość Mam jutro urodziny
Róźnie. Raz założę szerokie spodnie oraz bluzę z kapturem a nazajutrz potrafię latać w ładnych jeansach i koszuli latać po mieście

Gość lobuziara
elegancja....... ?????????

Gość ASOT
Oj ile już było przypadków dziewczyna piękna zamożna po bardzo dobrych studiach związywała się z blokersem :classic_cool:

Gość lobuziara
jutro........... no i tak trzymaj,jesli dobrze sie w tym czujesz to sie nie zmieniaj,nic na sile.jak pisalam wczesniej w kazdym jest to cos.ale jesli ktos sie ubiera bo np jest taka moda a zle sie z tym czuje to juz bez sensu.udawanie kogos innego niz sie jest to juz zenada

Gość lobuziara
ASOT czasem przeciwienstwa sie przyciagaja...........

Gość A tak na dobranoc Wam powiem
Facet musi być facetem a nie pizdeczką ;)

Gość lobuziara
no to wszyscy poszli spac.....................

Gość Mam już urodziny
No ja zaraz idę spać :P

Gość lobuziara
wczesna pora jak dla mnie no ale coz moze jeszcze troche polobuzuje,heheeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość katarakrakra
głupie gadanie... te laski które leca na łysych i dresiarzy to najczesciej wyglancowane panny, w wiekszosci puste troszkę, ewentualnie cieszace sie z tego ze goruja intelektualnie nad partnerami(co na krotka mete moze i jest smieszne) ale masz mnostwo kobiet ktorych nie pociaga wyglad dresa, czy bycie osiłkiem szukaj brachu i szukaj !

Gość blackpearl20
Ja, jako dzewczyna powiem że ostatnim facetem jaki mi się marzy jest napakowany skejt czy dresiarz... Ja wogole może jestem dziwna ale nawymuskany mężczyzna również mnie nie pociąga... aczkolwiek elegancja jest jak najbardziej mile widziana (chociaż nie wymagana na codzień) A co mnie pociąga? hmm najbardziej to chyba mężczyzna z pięknymi długimi włosami... ahh cud, miód i orzszki! :) (taki mój prywatny fetysz) a że dresiarze rzadko kiedy mają włosy... to i mi w gust nie wpadają...

Gość lobuziara
katarakrakra a znasz takie przypadki?????????? a moze sam byles w takim zwiazku???????jestes w duzym bledzie,bo wlasnie z takmi facetami mozna na wiecej tematow porozmawiac niz z facetami w gajerach co wydawaloby sie ,ze facet taki ma nie wiem ile do powiedzenia a tak naprawde nadrabia eleganckim strojem.nie liczy sie to co na zewn tylko to co wewn

Gość elegancja mineła
To powiedz mi jaki jest taki łobuziak? Dziś zrobiłem zestawienie swoich pasji na biurku (Po przez ułożenie tematyki czasopism jakie kupuje) SPORT - MUZYKA - INFORMATYKA I GRY - PODRÓŻE mam pasje ale czy to kręci dziewczyny te elokwentne?

Gość lobuziara
a co zlego w dresach teraz mozna w nich przebierac i wybierac i tez mozna wygladac w pewien sposob elegancko

Gość lobuziara
elegancja............ taki lobuziak ma tez swoje pasje,priorytety,mam wrazenie,ze ty ich kwalifikujesz do pustych facetow ,ktorzy sa glabami itp.ale chyb wiekszosc tak mysli i nie wiem dlaczego