Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dussia

nie moge zasnac bo mam ochote

Polecane posty

byłam mężatką przez trzy lata to była parodia kochania się z nim Wsadził zmieszał i koniec prosiłam go żeby pobawił się cycuszkami bo mam bardzo czułe a on an to.... czy musi

Gość madulek
a ile mial wtedy lat?no moj jak go o cos prosze to tez czasem slysze "a muuusze?"

Pytasz`czy sę wyrobi??? Moj ex napewno się nie wyrobi,bo taki typ faceta że kobieta jest przedmiotem dla niego Jak twój robi problem z minetki to tak jak ex choć go prosisz to trudno osadzać Jak długo jesteście razem?

Gość madulek
jestem z nim 2 lata kochamy sie od roku.czasem robi sam z wlasnej woli czasem jak go prosze to marudzi troche.ostatnio w sobote bylo cudownie wiec nie wiem jak to jest. ja mam nadzieje ze sie wyrobi.ile lat mial wtedy twoj ex?

Gość madulek
aaa no moj ma 26.

Gość madulek
mnie to bardzo rani i potem jest tak nie teges.no ale tez musze zrozumiec ze on za czyms nie przepada tak jak on rozumie ze nie lubie jak konczy mi na brzuchu bo lubi zalewac mi kolczyk albo jak we mnie konczy rozumie to i nie nalega.

mnie jego soczki nie przeszkadzają Przecież jest to okazanie mnie jego orgazmu z`tym że on unika wytrysków na włosy bo muszę iść myć głowe suszyć czesać sie a to trwa godzinę,do ucha czy w na oczy ale jak się zdazy to tylko się śmiejemy z tego

Gość madulek
mnie to nie brzydzi ale jakos nie lube sprzatac tego balaganu.wole w buzie siup łyknac;)konczyl twoj facet ci na buzce?

czasami trafiło na buźkę ,ale wolę na piersi ,brzuch i idę sie umyć a on padnięty.Czasami wyskakuje przed zakończeniem

Gość madulek
a miewasz orgazmy pochwowe? moj kocur ma wlasnie fantazje ktora czeka na realizacje ale to w nagrode bedzie za osiagniecia hehe;)chce wytrysnac na moja buzie ale jakos mnie to nie przekonuje..

wiesz co ci powiem tak naprawdę to stosunek płciowy mnie nie podnieca Może trochę ten moment wkładania tylko łechtaczka

Gość madulek
ja w czasie seksu piszcze ale orgazmow nie mam.podczas seksu wlasnie moje kochanie mocno sie stara.jak nie podnieca?

Gość madulek
a moze to zalezy od podejscia?skoro wiesz ze nie dojdziesz to po co sie bzykac?ja tak czasem mysle

Gość madulek
mi rowniez sie milo rozmawialo;)trzymam za ciebie kciuki wszystko bedzie dobrze;)