Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka jak pieprz

Marzę, aby Mu usługiwać...

Polecane posty

Zawsze kręcił mnie taki związek, w którym mężczyzna będzie dominował. Jestem eksperymentatorką, muszę wszystkiego spróbować w życiu. Chciałabym, aby facet mnie trzymał za włosy, kiedy robię mu dobrze. Żeby mnie związywał i robił co chce. Żeby używał wulgaryzmów wobec mnie... Ale żeby umiał to oddzielić od życia codziennego. Chciałabym w łóżku mieć silnego, dominującego, męskiego samca, któremu będę mogła oddać się bez reszty. Niestety mój mężczyzna nie podziela moich upodobań, twierdzi, że nie chce mnie poniżyć, bo zbyt mnie kocha. Rozumiem to i doceniam. Ale nic nie poradzę, że na myśl o facecie, który da mi trzy orgazmy pod rząd i wyczerpaną bierze sobie od tyłu, trzymając za włosy, mam tak cholernie, tak bardzo mokro...

Gość dante decoy
to we wróżkę się zabawię... hmm, nie wróżę przyszłości Waszemu związkowi...

no wiesz co jak ci tu nie przylać .a swoją drogą to trudno ocenić co którą osobę kręci. :)

Nie, nie. Nienawidzę bólu, ani bicia. Zupełnie nie chodzi o to! Chodzi raczej o takie psychiczne poniżenie. I nie aż takie do dna. Raczej, żeby mi pokazał, kto ma siłę i rządzi :)

Gość feerigie
- niezadowolona z siebie? - chcesz schudnac? - pozbyc sie tluszczu? - zlikwidowac cellulit? --> http://www.thermacuts.ocom.pl nie zwlekaj! w polaczeniu z cwiczeniami beda efekty :)

Gość to zrób mu loda
a pod koniec uryż mocno... Bedziesz miała dominacje, i co tylko chcesz...tylko nie dzwoń na pogotowie....

Gość Ja to bym sprał jakąś babę

Mam 20 lat. I nie, nie napiszę do was :) Kocham mojego faceta i go nie zdradzę, prędzej przekonam go, żeby raz na jakiś czas urzeczywistniał moje fantazje. Nie zasłużył na zdradę, jest najwspanialszym człowiekiem na świecie, wpatrzony we mnie jak w obraz. I na odwrót. Nie proście, bym pisała :)

Gość pewnaswego
Podzielam takie marzenia - w zupelnosci. Byl tu kiedys jeden dominujacy ktory pisal piekne opowiadania o takim własnie zwiazku. W jednym z nich bylo cos o tym, ze facet ktory tak traktuje swoją kobietę, okazuje jej w ten sposob szacunek i oddanie. Tak wlasnie mi sie to kojarzy.

Gość jesteś jeszcze
Słodka jak pieprz?

Gość Poważny
CO ZA ŚMIECI, CI KTÓRZY TU PISZĄ..OD RAZU JAK JAKAŚ JEDNA PISZE O SWOICH PROBLEMACH ZE SWOIM PATNEREM TO JUŻ CHCĄ JĄ ZBAŁAMUCIĆ...PSY..NIKT NIE POTRAFI COŚ SENSOWNEGO PISAĆ..JA RADZĘ ŻEBYŚ BYŁA CIERPLIWA, MOŻE KIEDYŚ TWÓJ CHŁOPAK SIĘ ZMIENI...ALBO TY SIĘ ZMIENISZ...

Gość Teee Poważny...
śmieciu zajebany, obraziłeś mnie lamusie...to napisz autorce coś sensownego, a nie farmazony jakieś piardolisz...marne te twoje rady...kundlu...poważnie.

Gość dwóch debili
na kobiecym forum, idźcie stąd, won

Odrobina pikanterii jest dobra, nie ma co byc monotonnym, masz dobre pomysly, ale musisz uwazac, bo moe sie to facetowi za bardzo spodobac... :) Musisz miec inteligentnego partnera, zeby umial dawkowac takie rzeczy, zeby z Toba umial brac z tego jakies przyjemnosci, doswiadczenia, i nie ranil Cie przy tym. Samo eksperymentowanie polecam :)

Ja jestem otwarta na eksperymenty. Nie zgodziłam się na anal, bo raz probowaliśmy i to bardzo bolało (on ma 17 cm w obwodzie), więc więcej nie próbujemy.Ale poza tym, jeśli czegoś chciał przełamywałam wstyd (np hiszpan, bo mam spory biust). Razem łamaliśmy przed sobą bariery wstydu. Teraz nadszedł na bariery delikatnej perwersji ;) tym bardziej, że szalenie go kocham i to z nim chcę być, to jemu chcę się oddać bez reszty. Stopniowo zaczyna mi się chyba udawać, już od jakiegoś czasu używamy kajdanek. Teraz uczymy się shibari (japońska sztuka wiązania). Wczoraj też złapał mnie za włosy gdy robiłam mu dobrze. Chyba to idzie w dobrym kierunku :)

Niby fajnie 17cm, ja mam 14 w obwodzie i zapinać w tyłek uwielbiam, szkoda że Cię boli i tracisz to.

Uwielbiasz zapinać, a nie być zapinanym. Facetom może to sprawiać przyjemność. W sumie na pewno! Ciaśniej. Ale nie wszystkim babeczkom ta forma stosunku sprawia przyjemność. I niewielu podobają się następstwa tej formy miłości, chociaż oczywiście twierdzę, że to indywidualna decyzja i nie śmiem nikogo potępiać - w końcu, gdyby nie jego wielkość, byłabym jedną z was ;)

Polecam korespondencję z Prawdziwym Kolesiem Git i Kochanką kolesia Git. Może coś ciekawego wyjdzie. Poszukaj postów na forum. Pozdrawiam

Gość przyjaciel diabła
Kiedyś ze swoją spróbowaliśmy takiej dominacji. Związałem ją , tzn ręce i nogi taśmą a na koniec jeszcze nogi i ręce razem, że leżała zwinięta w kłębek w pozycji tzw embrionalnej :) Schody zaczęły się gdy ja napalony mam już się zabierać do bzykania a tu się okazuję że związane w ten sposób stopy zakrywają całkowicie dostęp do cipki. W żaden sposób nie dało rady. Sporo się wtedy uśmialiśmy, trzeba było na gwałt taśme rozcinać...

Dobra historia :). Ja z takich odjazdów, to miałem kiedyś z dziewczyną, bzykaliśmy się analnie i tak wczuliśmy się w temat, że zacząłem ją lać po twarzy a ona na to: "Filip*, przestań, będę miała ślady!", a po chwili: "Nie przestawaj, chcę mieć ślady". To była rewelka :). *imię zostało zmienione.

Wujku Eryku - gdybyś czytał moje posty, wiedziałbyś, że nie jestem fanką analu. Czytałam ich posty jako świeże i przyznam, że ich marzenie tj. spijanie spermy z czyjegoś odbytu prędzej niż podniecenie wywołałoby u mnie wymioty. To po pierwsze. Po drugie, gdybyś czytał, wiedziałbyś również, że nie zamierzam go zdradzać. Po prostu po kolei przekonuję go do tego, że to, co ja lubię jest bardzo fajne i nie można się bać nowości tego typu :)