Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psianka

Skrzywdzona przez ksiedza

Polecane posty

Gość gość
Zawsze są dwie strony medalu. Twoja historia jest zła świadczy o tym że byłaś słaba, znam koleżankę która była gnojona przez męża (nie księdza), do stopnia takiego że wylądowała w psyhiatryku i po 22 latach małżeństwa zdecydowała się na rozwód, z tym że on nadal ją gnoi i zabrał jej dzieci (pretekst min. Psyhiatryk) dzieci są nastolatkami i same decydowały a przez kilkanaście lat słuchały od męża i teściowej jaka ich matka to waristka,nieudaczniczka itp...a ona poprostu nie miała siły.

Gość gość
Proszę przeczytać moją historię na blogu:

Gość MisiaPysia81
Dnia 8.01.2014 o 11:05, Gość eva1616 napisał:

ostrzegam nie warto duzo z nich ma romanse z 3 kobietami na raz musialam sie posunac do sprawdzenia komorki na moje pytanie tylko mnie kocha klamstwa pewnie innym mowi to samo stracilam duzo lat ale to koniec pod przykrywka wspolpracy maja inne kochanki zawsze cos sie dzieje moze ktos tez to zauwazyl? nikt nigdy nie bedzie z takim czlowiekiem szczesliwy

Eva... odezwij się na misiapysia@wp.pl patrząc na daty Twoich wypowiedzi... coś mi się kojarzy. Bardzo proszę o kontakt. 

Gość MisiaPysia81
Przed chwilą, Gość MisiaPysia81 napisał:

Eva... odezwij się na misiapysia@wp.pl patrząc na daty Twoich wypowiedzi... coś mi się kojarzy. Bardzo proszę o kontakt. 

misiapysia1891@wp.pl 

przepraszam, ten mail jest poprawny.

Gość bezdomny

Jestem facetem , moje zdanie na temat księży jest jednoznaczne , chcesz być z kobietą zmień zawód . Jeżeli nie chcesz zawodu zmienić to z ręki zrób sobie muszelkę i wal kiedy chcesz. Gdy zawrócisz w głowie kobiecie i będziesz opowiadał banialuki o miłości , seksie że ją kochasz a zostawisz ją , powinna być kara i więzienie . Ja załatwiłem sprawę prosto . Gdy dowiedziałem się że siostra kocha czarnego obiecywał ożenek zrobił dziecko i chciał się ulotnić , załatwiłem po męsku , dostał taki wycisk  że błagał mnie na kolanach że się ożeni .Nie ożenił się siostra go olała , płaci alimenty i to spore , jest w cywilu , pracuje w jakimś biurze , jak mnie widzi kłania się w pas . Z nimi trzeba ostro , potrafią mamić gorzej niż my cywilni , trzeba znieśc celibat i będzie po problemie . Oni i tak chodzą na płatne panie lub walą sobie konika gdzie popadnie , to są nie przepracowane byczki , tylko pług zaczepić i mogą orać ziemię .