Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamka12345

Jak wytlumaczyc partnerowi dlaczego nie chce spac u niego?

Polecane posty

Gość klamka12345

Mam ciezką sytuacje rodzinna i moj partner uparl sie bym w weekendy spala u niego, lecz ja nie chce bo mnie to krępuje u niego caly dom ludzi i wogole nie przepadam za jego ojcem. Niesety moj partner powiedzial ze jest nie bede chciała spac u niego to wtedy nasz zwiazek sie skonczy bo wybiore zlo w domu. Jak mam mu wytlumaczyc ze mi na nim bardzo zalezy ale nie chce spac u niego?

Gość nie rób nic wbrew sobie
Miałam taką samą sytuację, tylko ze zamiast jego ojca nie przepadałam za jego siostrą. Ja byłam przyzwyczajona do tego że mam własny pokój i nikt mi tam nie łazi a u niego było zawsze pełno ludzi i to nie tylko domowników ale tez kuzynów, ciotek itp, bo ciągle ktoś w odwiedzinach. Jesli facet nie zrozumie że się krepujesz i nie chcesz z tego powodu u niego spać to widocznie ma w dupie co ty czujesz. Taka jest prawda, facet powinien zrozumieć. Nie wiem ile macie lat ale może poszukacie sobie własnego kąta.

Gość klamka12345
mamy po 24 i jak tylko dostane prace to zamierzamy sie wyprowdadzić na" swoje". Wiem ze chce mi pomoc bo jest uparty pod tym wzgledem tak jak i ja by nie spac u niego. A ten problem to alkoholizm...