Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistkasiezgubila

jest szansa go odzyskać? co jeszcze moge zrobić?

Polecane posty

Gość zycze wszystkiego dobrego
mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy. powodzenia!

Gość egoistkasiezgubila
dziękuję za dobre słowa. chociaż wiem, że na nie nie zasługuję. ale to żadne gierki. KOCHAM tego faceta i chcę z nim żyć. jeśli mi powie, że mam odejść to zostawię go bo nie mam prawa chcieć nic na siłę, ale póki mam szansę się starać, to staram się go odzyskać. wczoraj do niego zadzwoniłam, mówiąc mu, że jeśli chce żebym mu dała spokój raz na zawsze, to niech mi to powie wprost. a on powiedział, że potrzebuje czasu, żeby przemyśleć czy to ma sens, że nie chce żebym się odczepiła. nie wiem czy to dobrze. może będę musiała długo czekać, ale mam nadzieję, że choćby nie wiem jak długo to owocnie. fakt, byłam głupia, niedojrzała. ale przez pewien okres czasu pewne rzeczy w mojej głowie się ułożyły. i wiem, że gdybym miała jeszcze jedną szansę, to byłabym lepsza. dla niego, dla nas.

Gość egoistkasiezgubila
i rżnięcie głupa to złe określenie. nie udaję, że nic się nie stało. wręcz przeciwnie, powiedziałam mu wprost, że nasze sprzeczki i naiwne fochy wynikały z obu stron, ale to że uciekłam było moją winą i jestem w pełni świadoma, że spieprzyłam jak ostatni tchórz.

Gość dzisiaj takie jestescie chyba
no to i dobrze, tak sie zachowalas. wiekszosc takich gowniar tak po prostu sie odzywa na gg pytajac co slychac i tym podobne... jakby nigdy nic. a same maja narabane we lbach, na sumieniu flirty na gg za plecami swoich facetow, kombinowanie, klamstwa... czemu wy takie jestescie? wiesz, moze i zmadrzalas, ale wcale bym sie nie zdziwil, gdyby ci powiedzial "pierdol sie gowniaro". i byloby to prawda mi,mo wszystko, ale zycze powodzenia.

Gość bbbccc
pokory wiecej dziewczyny.......

Gość daasz rade zobaczyszzzzzz
nawarzylas piwa - teraz pij:) gorzkie jeszcze bardziej, niz normalnie, co?:)

Gość oby ci sie udalo zycze
najpierw namieszacie, a potem zalujecie. walcz, jesli kochasz.

Gość egoistkasiezgubila
kocham i walczę. i wiem, że jeśli w ogóle go odzyskam to to potrwa, ale zrobię wszystko.

Gość udaje sie cos czy nie
i jak Ci idzie?:)

Gość egoistkasiezgubila
wczoraj napisał, że nie wie czy umie mi zaufać. zadzwoniłam od razu, pytając czy mam się odsunąć. a on, że nie, że mam nie robić głupstw. że ma do mnie straszny sentyment i że to co się będzie działo w naszych głowach w najbliższym czasie jest ważne. no, i tarota sobie z głupoty postawiłam :]

Gość heh no to widze ze ladnie
i co Ci wyszło?

Gość egoistkasiezgubiła
magik, koło fortuny i arcykapłanka, czyli cytując książkę, zakończyłam kiedyś związek, który jednak się odnowi i będzie satysfakcjonujący , będę próbowała walczyć z uczuciem, które jest tak ogromne, że się go boję i nie łatwo, z różnymi emocjami, ale wszystko się ułoży. generalnie sama w to nie wierzę,bo to tak jakbym sama sobie napisała na kartce i odczytała ale to słowa żywcem z książki :)

Gość JalmalinkaStankim
Kurcze. Ja poznałam takiego właśnie faceta, boje się ze to ten twój, bo jakis taki ostatnio zmieniony jest :( Mam nadzieję, że to nie ten sam :( Ile macie lat?

Gość egoistkasiezgubila
'takiego właśnie faceta' to dość szerokie określenie, biorąc pod uwagę, że w ogóle go nie opisałam ;)

Gość gość
Zwiazalam sie z Hiszpanem, to bylo ponad 3, 5 roku temu. Bylo to po skonczeniu studiow, poznalismy sie w Zakopanem, podczas miedzynarodowego kongresu esperanto. Zakochalismy sie, i ja po ponad 6 miesiacach zdecydowalam sie przeprowadzic. Moje zycie do czasu, jak znalazlam stala prace, toczylo sie. Nie mialam swoich znajomych, rodzina w Polsce, nie bylo za duzo forsy na rozwijanie swoich zainteresowan, na zwiedzanie, na weekendowe wypady. Wpadlam w rutyne pracy i powrotow do domu i czekania na niego. Byl to poczatek znajomosci, wiec uczucie bylo jeszcze swieze, wszystkie doznania byly takie nowe... Z czasem rutyna zycia codziennego ochlodzila nasze relacje, jednak nasza przyjaz w miare czasu sie umacniala. Szacunek rowniez, choc dochodzilo do glupich spiec z powodu roznicy kultur. Poza tym oboje mielismy silne charaktery, wiec czasami bylo naprawde trudno sie dogadac. Jednak on postanowił to zakończyć….. byłam rozbita…. Szukając pomocy trafiłam na maila perun72@interia.pl , jedna z kobiet pisała że dzięki rytuałowi miłosnemu u niego odzyskała swą miłość. Postanowiłam także spróbować. I udało się, chociaż już traciłam nadzieję : )