Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarra

STYCZEŃ 2010 - WODNICZKI

Polecane posty

Gość Dobre słowo
Gitara też mam tę cholerną anemie i już nie wiem co mam jeść,żeby to minęło.Teraz namiętnie wcinam buraki-ponoć pomaga.

oj gitarra to sie wymeczylas, ja nie mialam zadnych wiekszych dolegliwosci ciazowych, mam problem z watroba no i teraz ta szyjak

ja mam juz troszke ubranek..ale caly czas ogladam wozki ,lozeczka na ebayu i korci mnie zeby juz cos kupic ale moj sie wydziera ze jeszcze za wczesnie,i mysle ze ma racje bo jak by sie cos stalo zlego to pozniej bylo by tak przykro .... a przez te krwawienia to mam teraz schizy niezle wogole to strasznie boje sie porodu i od kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy nie ma dnia zebym nie myslala jak to bedzie.. jestem troche panikara i wszystko przezywam 1000 razy bardziej ale mysle sie zdecydowac na cc ostatecznie tylko ze znieczuleniem (epidural)

kołyski nie polecam bo jak sie zacznie kolysac to pozniej trzeba coraz mocniej, dziecko sie bardzo przyzwyczaja moja kolezanka tak kolysala swoje dziecko w wozku a potem to musiala przez prog przejezdzac wozkiem zeby usneło

Gość Kto pyta nie błądzi...
Ja tez boję się porodu:( Moja mama i siostra rodziły przez cc, więc łudzę się, że może i ja nie będę musiała rodzić naturalnie.

Gość gitarra
Dobre słowo Gitara też mam tę cholerną anemie i już nie wiem co mam jeść,żeby to minęło.Teraz namiętnie wcinam buraki-ponoć pomaga hmm, ponoć to minie.... szpinak, buraki, barszczyk, zielona pietruszka hurtem leci u mnie, owoce w duzych ilościach, soki z marchewki no i feroplex- fiolka z rana i wieczorem, świństwo straszne :O a wyniki dalej złe....

Gość gitarra
widzialam w szpitalu dziewczyny co rodziły sn -poród w południe, po południu juz chodziły po oddziałach. Po cesarce chodza na 3/4 dzień. Sama nie wiem co lepsze.... :O

dziewczyny a macie jakies objawy skracajacej sie szyjki, boli was? bo od kiedy sie dowiedzialam to jestem przewrazliwiona i ciagle czuje ze mnie boli w dole brzucha

Gość gitarra
a ja myślę czy to: http://www.allegro.pl/item752798230_kolyska_lozeczko_kolcraft_gwarancja_pl_od_ss.html czy może lepiej to?: http://www.allegro.pl/item759871737_lozeczko_przewijak_gondol_kolcraft_nie_kolyska.html ponoć dzieci nie chcą wcale spać w tych łóżeczkach i nawet jak sie kupi takie drewniane to tylko koty się w nich wylegują ;) a w kołyskach- max 4 miesiące i trzeba sprzedać , bo małe gabaryty mają. Materacyk tylko 80cm.

ja mialam cc 3,5 roku temu ...i powiem wam ze szybko doszlam do siebie,na drugi dzien juz chodzialm a po 5 dniach zapomnialam ze mnie cieli :) rana szybko sie zagoila i ogolnie dobrze to przeszlam ale slyszlaam pozytywne opinie na temat znieczulenia zzo i tak sie wacham czy nie urodzic naturalnie bo w tym samym dniu moge byc juz w domu :P

Gość gitarra
truskawka, czasami czuję takie parcie na dół brzucha - efekt podwieszonej cegły :O :D ale po chwili mija. Zauważyłam ze mija tym szybciej im bardziej to ignoruję. Jak sie na tym skupiam, przychodzi strach i jest gorzej. Wierzę, że nasze myślenie ma na to wpływ. Przeganiam więc złę mysli jak natretne muchy.

Gość Dobre słowo
Mnie na pare sekund napina się brzuch i czasami boli jak przed miesiączką, może jestem teraz przewrażliwona, ale bardzo się boje.Wcześniej nie zwracałam na nic uwagi,że coś tam boli, ale odkąd lekarz powiedział,że się skraca to jestem wyczulona.

oby dwa lozeczka są slodkie ale chyba to pierwsze bardziej mi sie podoba :) chociaz to moje kolejne dziecko bardziej szukam czegos praktyczniekszego tak zeby na dluzej sluzyło :) bo to ktore wyslalas to mysle ze posluzy na jakies 4 mies ,nie wiecej...a pozniej trzeba cos innego szukac ale mi sie bardzo podoba

Gość gitarra
byłam wczoraj w Ikei, tam łóżeczka drewniane kosztuja około 500zł jest kilka modeli, albo takie surowe, nie pomalowane bez regulacji za jakieś ok. 100zł. Chyba też zrobie na zamówienie sobie. Drewniane. wchodzi mi na 110cm tylko, a wszytskie są na 120cm :O bo te modele z allegro faktycznie na bardzo krótko wystarczą...

Gość gitarra
biorąc pod uwage terminy stolarza i święta trzeba by zamawiać już... albo za chwile.

Gość gitarra
Maracuje fajne! bardzo fajne i składa sie do transportu sprytnie. Słyszałam tylko , że najlepiej jest wybierać łóżeczka gdzie dno jest dość wysoko, żeby kręgosłup od nachylania się nie pękł znienacka ;)

Gość gitarra
Truskawka materac mozna dociąć samemu, z gabki lub kokosa, tak myslę... potrafię szyć więc pościel czy coś to nie problem...

ono jest wlasnie w takim wkladem do polowy lozeczka zeby sie nie schylac jak jest malutkie..a pozniej jak urosnie to sie wyciaga i jest wtedy normalne ;)

Gość gitarra
Marakuja to dobry wybór jest ;) ja mam male mieszkanie, więc mam wizję by dopasować łożeczko stylistycznie do reszty mebli no i wymiarami, dlatego mam taki kłopot...

jeszcze mamy dziewczyny troszke czasu wiec mysle ze kazda z nas trafi na dobry wybor.. zreszta na sam poczatek i tak mysle ze dzieciaczki beda spaly z nami :P

Gość gitarra
ja też idę obiad szykowac, więc do potem ;) papa

ja jestem...na szczescie moja corcia juz czuje sie lepeij choc dalej slaba a pozatym mam dzien leniuchowania nic mi sie nie chce...