Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarra

STYCZEŃ 2010 - WODNICZKI

Polecane posty

ja tez ma czesto takie dni ze odechciewa mi sie wszystkiego...wtedy bym tylko spala ale zawsze sie pocieszam ze przyjdą lepsze dni:)

ja mialam usg w 17 tyg i zapytalam o wage ale pani ktora robila usg powiedziala ze jeszcze nie mozna okreslic wagi dziecka bo jest jeszcze za male i dopiero po 20 tyg mozna powiedziec

moj lekarz juz w 11 tyg zwazył maleństwo, oczywiście jest to waga w przyblizeniu bo dokładnie nie da sie zwazyć i od początku wg usg wychodzi że jest większe

Gość gitarra
mi powiedział lekarz ze jakies 640 i coś własnie gram... i ze z wymiarów dziecko jest ciut wieksze niz wynika to z wieku ciąży.

Gość gitarra
wróciłam z rodzinnej nasiadówki i chyba pójde spać, bo jakoś się czuję bez energii... Fajnie dziewczyny, że piszecie. To drugi topik, który załozyłam, pierwszy przepadł bez wieści ;)

jak tam dziewczyny sie czujecie? bo mnie od godziny boli podbrzusze i jajnik tak ze nie moge chodzic :( zawsze sie cos przyplącze...juz bym chciala zeby to byla koncowka,wtedy to niech sie dzieje co chce ..dziecko jest juz donoszone a tu jeszcze tyle tyg....jak to przetrwac? ja mam ciagle jakies obawy ze cos jest nie tak :( nie potrafie sie cieszyc bo zawsze cos wymysle mam nadzieje ze nocka minie spokojnie....tego i wam zycze

u mnie w domu nadal szaleje grypa kazdy w inną nic wymiotuje... ja czuje sie juz lepeij gdyby nie to ze mam od wczoraj dziwne bole wczoraj w dole brzucha tak jakbym czula jajniki a dzis boli mnie krzyz i lewa czesc plecow.. :( wczoraj wzielam nospe i dzis chyba tez sie nie obejdzie bez niej...

Gość kasia101
czesc dziewczyny.ja mam termin na 07.01,tez mi sie skraca szyjka i mam skurcze,ostatni tydzien przelezalam w szpitalu ,teraz jestem w domu i biore fenoterol ;(

ja tez dzisiaj odczuwam dziwne bole, niby to jajniki, nie wiem troche poleze moze przejdzie a pozatym to czuje sie dobrze, apetyt mi dopisuje szczegolenie na owoce Kasia to az w szpitalu musialas lece?

ja tez dzisiaj odczuwam dziwne bole, niby to jajniki, nie wiem troche poleze moze przejdzie a pozatym to czuje sie dobrze, apetyt mi dopisuje szczegolenie na owoce Kasia to az w szpitalu musialas lece?

Gość kasia101
tak, mialam ujscie otwarte na opuszek jak to lekarz stwierdzil,ale pare dni pod kroplowka i sie uspokoilo nie urodzilam jeszcze na szczescie.w srode mam kontrol boje sie nie chce tam wracac.

oj to wspolczuje, ja lezalam do tej pory tylko dwa dni w szpitalu ze wzgledu na watrobe, chociaz moj lekarz to tez najchetniej polozyl by mnie na tydzien, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz musiala tam wracac a nie mowili ci o zalozeniu krazka albo szwie?

Gość kasia101
nie wlasnie nie mowili,ale zapytam w srode mojego gin.

koniecznie zapytaj, po zalozeniu takiego krazka mozna w miara normalnie funkcjonowac jezeli moja szyjak bedzie sie nadal skracac, to ja bede musiala miec zalozony taki krazek

Gość kasia101
zapytam,ale lekarz cos wspominal ze jesli sa skurcze to jest to jakies przeciwwskazanie do zakladania krazka,ale zobaczymy.

o to nie wiedzielam dziewczyny duzo juz przytylyscie? ja 8kg , narazie tak barzdo nie widac chociaz juz mam dosyc duzy brzuch

Gość kasia101
ja przed szpitalem mialam juz 5 na plusie ale po juz tylko 3kg zostalo,zarcie okropne.

a duzo jesz? bo ja to raczej normalnie, moze tylko na sniadanie, bo po nocy to czuje glod jeszce nie mialam jakis szczegolnych zachcianek, jak to sie slyszy opowiesci o kobietach w ciazy, znajomi sie mnie wypytuja czy jem jakies dziwactwa a tu nic

Gość kasia101
przez pierwsze trzy miesiace bardzo duzo jadlam a teraz to raczej normalnie tyle ze czesciej.

Gość Dobre słowo
Hej dziewczyny. Ja miałam dziś koszmarny sen-śnił mi się poród.Obudziłam się w nocy zestresowana, bo to było takie realne:(To pewnie efekt dużej, późnej kolacji, której normalnie nie jem, ale wczoraj miałam taki apetyt eh... Mój synek w 24 tygodniu ważył 594 g, a teraz to nie wiem.Co do wyprawki to już mam większość ciuszków na ten pierwszy okres.Jakoś nie jestem za bardzo przesądna:) Teraz myślę nad wózkiem, którego zakup planuje tak w połowie listopada.A co u Was?

hej dziewczyny, ja niezbyt sie dzisiaj wyspalam z powodu chrapania mojego meza - masakra... wczoraj ogladalam wozki ale szczerze to nie wim jaki wybrac czy wielofunkcyjny czy nie moze bardziej sie na tym znacie ?

Gość czy wypada czy nie
czesc dziewczyny ! Ja jestem na temcie Luty2010 ,ale wszytsko mi mowi ze maluszek urodzi sie w styczniu. Termin mam wyznaczony na poczatek lutego, ale wyznaczany byl "na oko", bo nie pamietalam kiedy dokladnie mialam ostatnia miesiaczke. Teraz zaczelam 23 tydzien:)

czy wypada czy nie-ja tez mialam problem z ostatnią miesiaczką i lekarz obliczyl wedlug usg (ale jestem pewna ze zaszlam 5 maja :P ) ja za 2 dni zaczynam 25 tydz... od 2 dni pobolewa mnie brzuch i sie troche martwie ..ale podobno macica sie powieksza i wiazadla sie rozsciagają w tych tyg ...wiec juz sama niewiem.. pozdrawiam wszystkie brzuszki