Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety nie róbcie sie na chło

faceci nie lubia kobiet z krótkim włosami taka jest prawda

Polecane posty

Gość kobiety nie róbcie sie na chło

wiem co mówie

Gość moj facet mnie straszy ze jak
sie obetne na krotko to nie bedziemy sie spotykac, tylko dopiero wtedy jak mi odrosna:D

Gość a to to akurat prawda

Gość karol1976
zaraz zleci się chmara oburzonych krótkowłosych dziewczyn; będą się bronić że dziewczyny z długimi włosami to puste lale. Ale prawda jest taka, że faceci wolą i pragną dziewczyn z długimi włosami. Są po prostu atrakcyjniejsze! takie są fakty!!! I to mówie ja - facet.

Gość Foxi009
Niektórym babką pasują krótkie niektórym długie... ja mam za ramiona...ale mój facet chce żebym się ścieła :P :) Ja tego nie zrobie napewno :P Chce mieć jak najdłuższe :) ewentualnie końcówki. Chyba mało kobiece są krótkie włosy... ja bym się fajnie w nich nie czuła napewno dlatego nie chce:P

Gość już przyleciałam
hehe , uważam że rozsądniej byłoby wypowiadac się we własnym imieniu autorze , nie uważasz ? Nie wszyscy faceci wolą kobiety z długimi włosami , to tak jakbym ja napisała że WSZYSTKIE kobiety wolą mężczyzn z ogoloną klatą , nie znam wszystkich kobiet na całym świecie więc pisanie w ten sposób świadczyłoby tylko o moim ograniczeniu umysłowym :) Ja mam krótkie i czuję się w tej fryzurze niezwykle seksownie 🖐️

Gość no też mi się wydaje że wolą
ja mam długie bo krótkie mi nie pasuja ale zawsze marzyłąm żeby mieć króciótkie włosy jak np ma Kożuchowska ale to musiałabym mieć inną twarz. Ale z tą długością bym nie przesadząła bo włosy do pośladków wyglądaja okropnie przynajmniej wg mnie:) ale wiadomo że faceci nie oglądają sie za wszystkimi które maja długie włosy do tego trzeba mieć urodę, tak samo z krótkowłosymi:)

Gość drogi juliuszku
mój facet podziela moje zdanie , a opinia kafeteryjnych przegrańców jakoś mało mnie obchodzi 🖐️

Gość michałekkkk
do te co ma krótkie włosy- a co niby ma mówić twój facet? Masz krótkie włosy to mówi że podobają mu się krótkie, gdybyś miała długie, powiedziałby, że podobają mu się długie. I niestety, dla ciebie, WIĘKSZOŚĆ, facetów naprawdę woli długie włosy u dziewczyn

Gość juliuszku drogi
nie mam potrzeby plucia jadem na osoby których nie znam i które szczerze mówiąc są mi zupełnie obojętne , wyluzuj chłopie na zdrowie ci to wyjdzie 🖐️

Gość haloootoojaa
1.brzydka dziewczyna z krótkimi włosami zawsze będzie wygladać jeszcze brzydziej. 2.brzydka dziewczyna z długimi włosami zawsze bedzie lepiej wyglądać od dziewczyny z pkt1

Gość
Dobrze, że nie łyse. Nie lubię łysych mężczyzn, bo wyglądają obleśnie.

Gość do michałka
tyle że to mój facet właśnie stwierdził że pasowałyby mi krótkie włosy to może się zaraz dowiem że jest jakimś kryptogejem :P ? Jakie znaczenie ma fakt że dla większości facetów jest ważne to i to ? To ja sama mam się czuc dobrze w takiej a nie innej fryzurze , stroju itd , to że większośc facetów woli kobeity z długimi włosami nie oznacza że ja mam obowiązek je zapuszczac bo nie zależy mi na zdaniu większości facetów i tyle

Gość gfred
może to prawda ja np nie lubię mężczyzn z długimi włosami.....w dzisiejszych czasach :-/ to tak jakby nie dbał o higienę.kojarzy mi się z rockowcem

pierdzielicie bez sensu, po co te uogólnienia.jesteście w mózgach wszystkich facetów i wiecie ci im się podoba???????? Nie sadzę,wiec po co ta gadka?? p.s mam krótkie włosy :P

Gość
Mam półdługie włosy, gdy je zakręcę, robi się fajna puszysta fryzura. Nie zostałam obdarzona gęstymi włosami, długie rozdwajały się, podcinam na krótsze.

Gość żółta lampka a ikei
Ja jak byłam nastolatka to z włosów za ramiona ścięłam sobie na jeżyka!:)Ja to miałm odwage hahah wyglądałam całkiem niezle ale nie czułam sie sexy;)Potem zmudny proces zapuszczania....Dzis jak oglądam te zdjęcia to nie poznaje siebie dzis mam włosy za ramiona i blond a wtedy miałam ciemne.Zupełnie inna dziewczyna.Zmiana zdecydowanie na plus w długich jednak lepiej;)

Gość a co ma zrobic kobieta ktora
ma z musu krotkie wlosy bo ma bardzo cienke i nie moze miec dluzszych?

Gość fderro
a mi sie podobaja z krótkimi

Gość cep
jak są na łyso to prawda a jak mają krótkie to gówno prawda :)

Gość gość...
i jeszcze z lokami ?