Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

co zrobić z dużym tyłkiem

Polecane posty

Gość prosze o rade

czy majac szerokie biodra, ale przede wszystkim grube uda i duuuuzy tylek mozna n osic dlugie swetry takie do wysokosci tylka albo za pupe? zeby zakryc to ze pupa jest taka duza? czy lepiej nie bo bedzie jeszcze wieksza???

Gość prosze o rade
taaak, ale to zalezy jak bardzo ten tylek jest duzy.. ;) a moj jest... tyle tluszczu..

Gość kedi
no ja taz raczej exponuje swój tyłek... Jeśli masz wąską talię i czrej większy biust to fajnie bedize wyglądał spokojny dizaninowy lekko opinający sweter, i do tego spokojne, raczje wąskie spodnie. Wtedy będizesz miała bardoz sexowną i kobiecą sylwetkę i nie bedize wicać, że masz za grube uda. Jeśli z jakichś powodów jednak nie chcesz podkreślać tyłka, to dobrym rozwiązaniem będą ciemniejsze (granta, czarny, lakko dakatozowany, ale nie brązowy) diznsy, ewentualnie inne spokojn i ładnie się układające spodnie. Najważniesze żeby góra i uda były ładnie dopasowane. Do tego zakłądasz rózne koszulowe (rozpinane) bluzki, najlepiej w jasnych kolorach. Możesz wybrać podłużne prążki (adobne) to wydłuższy sylwetkę. Koniecznie takie kosule "do pół tyłka" - nie dłuższe. Idealny zestaw dla Ciebie to spódnica, dopasowana w pasie, rozklosozwana, z płkoła, albo z klinów. Długość zależna od nóg:) DO tego trencz, krótki sweterk, lekko za pas bluzka. ...

Gość prosze o rade
wiec spodnie dopasowane nalepiej?

Gość prosze o rade
tylko w dopasowanych spodniach pupa jest jeszcze wieksza.. w obcislych takich :( ale nie wiem czy w luznych mniejsza, hm mi to ciezkko ocenic na sobie samej..

Gość po 1 przede wszystkim unikaj
ciuchow ktore koncza sie na lini tylka-pamietaj, ze kazda linia pozioma poszerza po 2 unikaj spodni zwazanych do dolu lub calkiem obcislych-lepiej jesli nogawka jest prosta lub lekko rozszerzana, zrownowazysz tym proporcje nog z gory i z dolu nie nos spodni/spodnic z polyskliwych tkanin lub w duze wzory biodrowki beda ci poszerzac pupe (vide punkt 1) wiec poszukaj spodni nieco wyzszych (nie musza miec stanu az do pepka) jesli bedziesz nosic dlugie stwetry itp to prawdopodobnie (jesli nie beda swietnie dopasowane w talii) bedziesz wygladac jak klocek-w takich ciuchach na ogol dobrze wygladaja osoby o waskich biodrach (wiem co mowie, sama chociaz jestem szczupla to wlasnie przez szerokie biodra fatalnie wygladam we wszelkich luzniejszych tunikach, swetrach itp) a tak w ogole to pewnie masz super tylek i niepotrzebnie sie tym przejmujesz, jak wiekszosc kobiet;)

Gość a musisz nosic spodnie
Ja i mój duży tyłek czujemy się i wyglądamy zdecydowanie lepiej w spódnicach:) W kształcie litery A lub na biodrach dopasowane a poniżej rozkloszowane:)